ne saçmalıyorsun sen ya ?

En nefret ettiğim sözcüklerden biri "saçmalama"
Biri gerçekten saçmalasa bile kırıcı olmadan söylemenin bi ton yolu var.
Siz abartmamışsınız hele de başkasının yanında ben de çok bozulurdum

eşim de bi ara bana diyordu saçmalama diye.
bi kaç kere uyardım.
şimdi dikkat ediyor.
kırılmakta haklısınız. anlatmışsınız ama inşallah anlamıştır.

Adamin tepkisini yazmissiniz da neye tepki verdigini de yazsaydiniz.

Mesela karsisindakini rencide eden, utandiran, hakaret eden vs davranislara gayet de esinizin tepkisi verilebilir bence. Insan icinde ya da degil. Karsi taraf artik bu tepkiyi haketmistir.
Size durduk yere mi dedi? Yani ne dediniz de oyle dedi?

Bence abartmışsınız biraz bu kadar da alınmayın derim arada şakalaşıyomuşsunuz belki eşiniz şaka yollu demiştir siz farklı anlamışsınızdır olabiliyo öyle.
Bide konuyu anlatmamışsınız eşiniz neye göre öyle bi tepki verdi? Bazı şeyler bize mantıklı gelse de erkeklere saçma gelebiliyo

ne dedniz peki böyle dedi?

kızlar aslında ilerde daha fazla ileri gitmesin alışmasın böyle konuşmaya diye başta böyle ufak gözüken şeye kızıyorum aramızdaki saygının bitmesini istemediğim için..

Esin senin neler yapmak istediginin farkina varmis olabilir
sana karsi bu cikislarinin nedeni var demekki :)

Böyle gidersen bebek oldugunda daha cok araniz acilabilir ,en iyisi simdiden ne sen kiz nede o sana karsi senin kizginligini kullanabilsin.

ne dedniz peki böyle dedi?
eşim izinliydi ev aramaya gitti . 5 ev bakmış tek tek anlattı.. biri bana cazip geldi o eve bakarız dedim ..

konuştuk adam arıcak dedi. . akşam oldu aradımı dedim adam aramıcaktı ki dedi. . ama sen arıcağını söyledin

dedim. ne saçmalıyon yaa dedi. . o başka bi ev soruyorum sanmış . eve gelince tartştık

sonradan anlattı yok aramadı dedi .. demekki saçmalamıyomuşum dedim bende

biraz tabi hoş bir tarzı olmamış açıkçası
ama çok sıradan tartışmalar bunlar gibi geldi çok üzerine düşüp üzülmeyin bence
yine de siz bu konuda hassasım hani konuşma tarzına daha dikkat et derseniz sakin bir zamanında ikna olursa inşallah yoluna girer her şey...

konu çok basit aslında. . dediğim gibi sesimi çıkarmasam yarın bi misafirin yanındada beni aşağılarsa buna dayanamam.. içimde tutmak istemedim.. kibarca uyarıyorum böyle konuşma diye .. sen beni karı ettin diyo. .

karı ettin mi
ya erkek arkadaşlarının arasında istediği gibi konuşsun tabi
ama size özen göstermesine güzel olur bu karı gibi olmak değil eşine karşı nazik olmak

Aslında basit bi konu üzerinde durup üzme kendini hamile halinle boşver. Eşin fazla tepki göstermiş yanlış bi anlama için. Erkekler genelde böyle bizleri dikkatle dinlemezler ki ne soruyoruz anlasınlar. Uygun dille uyar bu konuda hassas olduğunu üzüldüğünü. Ama arkadaşlar arasında misafir yanında böyle davranacağını sanmıyorum annenizin yanında olmanın rahatlığıyla davranmıştır.
Ama bende şimdiden bazı konularda net tavır koyarım ki ilerde tepki verince olay büyümesin

Bence haklisin.
Benim zoruma gider o kelime sahsen.
Heleki sese tonu asagilayiciysa

İyi yapmışsın en baştan sınırını çiz.Bazı akrabalarım var diğerlerinin yanında eşlerine gerizekalı vs diyorlarhiç hoş değil..

Ben olsam bende baya sinir olurdum.Ama düşüncesizlik etmiş belliki uyarınıza ''istediğimi söylerim'' gibisinden bir cevap vermemiş.Bence konuyu kapatın.Bir daha olursa da daha sakin bir dille karşılık verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…