Yooo abartmamışsınız, eşinize terbiye kurallarını öğretmek istemişsiniz ama biraz zor.dün eşim annemin yanında bana ne saçmalıyon ya dedi.. ben kırıldım evimize gidince bana sakın bidaha bu kelimeyi kullanma heleki birinin yanında dedim. abartma dedi. sende iyice beni köle ettin dedi. ne alakası var özür dileyeceğine üste çıkıyorsun dedim .. bu şekilde biraz tartıştık. suratımı astım..
sizce gerçekten abartıyomuyum ?
şaka karışık biz birmizle çok atışırız o bana kilo aldığım için ayı dostum filan der bende goril derim ona ama bilirim şaka yaptığını alınmam.. ciddi ciddi söylemesine takılırım sadeceBana da eşim söyler böyle aradaki samimiyetle ilgili bende bir ara kafaya takar üzülürdüm oda bana herşeye üzülüyosun kırılacak yok aşkım ya hatırlamıyorum bile diyordu sonra baktım gerçekter erkekler bizim gibi düşünerek konuşmuyor hödükçe düşünmeden çıkıveriyor ve bunun bizi kırabileceğini bile düşünmüyorlar ama içlerinde kötülük olmuyor yani şuursuzca söylüyorlar
Anladım canım bende ondan bahsettim işteşaka karışık biz birmizle çok atışırız o bana kilo aldığım için ayı dostum filan der bende goril derim ona ama bilirim şaka yaptığını alınmam.. ciddi ciddi söylemesine takılırım sadece
dün eşim annemin yanında bana ne saçmalıyon ya dedi.. ben kırıldım evimize gidince bana sakın bidaha bu kelimeyi kullanma heleki birinin yanında dedim. abartma dedi. sende iyice beni köle ettin dedi. ne alakası var özür dileyeceğine üste çıkıyorsun dedim .. bu şekilde biraz tartıştık. suratımı astım..
sizce gerçekten abartıyomuyum ?