Yatak Odası Dekorasyonu Ne renk yatak örtüsü halı ve perde önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var...

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
Yatak odam bu arkadaşlar çok kararsızım hala muallaktayım renk konusunda sizce ne olabilir
bazı resimlerde yansıma olmuş duvar kağıdı gri renk

bnce beyaz tül ve yanına pembe çiçek desenli english home tarzı kenarlıklar..pembeli beyazlı da halı olabilir ama açık pembe..lila da olur sakın siyah beyaz düşünme..

Beyaz ve pembe içeren yada beyaz ve mavi içeren çıtıpıtı çiçekli bir yata örtüsü ile çok ferah bır dokunuş olur dıye dusunuyorum fazla klasık olanlardan hoşlanmadığım ıcın englishhome magazalarına bir bak istersen çok güzel ve kalıteli ürünleri var fiyatları çok pahalı degıl ve şuanda yatak örtülerinde indirim var.

bnce beyaz tül ve yanına pembe çiçek desenli english home tarzı kenarlıklar..pembeli beyazlı da halı olabilir ama açık pembe..lila da olur sakın siyah beyaz düşünme..

siyahlı beyazlı istemiyorum canım bende şimdi pek bir seçenek şansım yok kayınvalidem bana renk kartelasının fotosunu çekecek bende karar vereceğim oda sade bir fon olucak anladığım kadarı ile ışığı yansıtmayan perdeymiş renk olarak embe diyorsun en çok istediğim renk benim de bu renk keşke dediğin gibi yaptırabilsem çok isterdim english home tarzını

çok saol canım int takip ediyorum

Sen neredesin ki neden kayınvaliden kartela fotografı yolluyor ayrıca englısh home tarzı modeller perdecılerdede var tarzını söyle en azından onlarında fotosunu yollasınlar

Sen neredesin ki neden kayınvaliden kartela fotografı yolluyor ayrıca englısh home tarzı modeller perdecılerdede var tarzını söyle en azından onlarında fotosunu yollasınlar

ayrı şehirlerdeyiz canım her zaman gidip gelemiyorum o yüzden bazı işlerimizi böyle yapıyoruz özel olarak getirtiyormuş kayınvalidem ışık geçirmez perdelerin kartelasını o yüzden seçenek şansım sadece renkkeşke seçme şansım olsaydı

Canım ozaman o ışık gecirmez perdelerini düz beyaz yaptır evlendiğindede iki yana yatak örtüne uygun kanat yaptırırsın söyleyiver kornişi 3 lu taktırsınlar en alta ısık gecırmezlerı guneşlık gıbı ortaya tul en ust rayada kanatları takarsın misss

çok şahane fikir teşekkürler tatlım

bence mor bir yatak örtüsü odana harika yakışır canım mobilyaların çok güzel

mobilyaların çokkk güzel güle güle kullan... hazır beyaz olmuşken halın ve yatak örtünde beyaz hani pullu olanlar varya taç ta görmüştüm o çok yakışır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…