ne oluyor ne olacak bilemiyorum içimi dökmek istedim..

ben anlamadım konudan ya.
vuran siz o karşılık verince deliren de siz.:44:

yani ben vurayım ama o sussun mu istiyorsunuz anlamadım.

Siz esinize vurunca hadi neyse oluyor. Esiniz karsilik verince adi bu defa siddet oluyor. Kusura bakmayin da hersey sizde basliyor. Siddetin kadini erkegi olmaz. Burada ilk vuran olarak hatali sizsiniz. Biraz kendinize gelin tedavi olun. Yaptiklariniz gibi dusunceleriniz de saglikli degil.

ceyaplarınız için teşekkür edeirm arkadaşlar.
athene arkadaşım konuyu bitirmediğim tekrar tekrar laf söylediğim için bağırdı sanırım yani böyle gııcık bir tavırla konuştu sinir etti beni ama tepkim bu olmamalıydı doğru. Sen vurucaksın erkek duracak mı diyorsunuz bence de durmaz ne kadın ne erkek ama işte diyorum ya bana acımadığını bana gücünü kullandığını düşünmek beni hırslandırıyor.
Değişmek istiyorum ben sakin kalabilsem uzatılmıcak konuyu bitirebilsem böyle olmaz büyük ihtimalle.
şeytan diyor barış sonra da yüzüne bakma. böyle ne kadar sürer ki aynı evde bir ilişki. çocuğumuz da olmaz bizim böyle geçimsiz evde çocuk mu olur olmasın böyle olacaksa üzmek istemem onu da önce biz bir büyüseydik belki isterdim ama..
yani arkadaşlar diyorsunuz ki ilk ben yaptım diye ben suçluyum ben vurunca o beklemez. ama ben canı yansın diye yapmamıştım gıcık etti beni ondandı ama aldığım tepki gözlerindeki öfke beni çok üzdü kızdırdı. neyse arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
üstümüzde bir şey var kesin ama ne. şu vurmalar olmasa razıyım tartışmalara ama yine oldu işte. bundan sonra ne olur bilmem.Allah herkesin yardımcısı olsun teşekkür ederim..

Eşiniz size ağır hakaretler mi etti ki siz bu kadar sinirlendiniz ? Yada sizi ciddiye almadı doğru düzgün cevaplar vermedi ve onun için mi çileden çıktınız ?

yanlıs yaptıgımız sey aslında eslerımıze cok sey yuklemek.onlarad ınsan ve dedıgım gıbı ınsanların esref saatlerıde oluyor essek saatlerıde.bakın ne guzel dıyorsunuz sızı korup sevgısını gosteren bır esınız ama sız sanırım cok agresıf ve baskın bır karaktersınız.bu yuzden esınızı yoruyor olabılırmısınz.bakın ben sıze herseyı sıneye cekıp suklum puklum olun demıyor haklıysanız hakkınızı savunun ama herseyın oldugu gıbı bununda bır adabı olmalı.tartısmanında kavganında.sızın oldugu kadar onunda hakları oldugunu unutmayın esınız oldugu ıcın sureklı sızı ıdare edemez,nıtekım sızde oyle ama sız fitil olugunuzda ateşte daha bır harlı olur.
sızın sıkıntınız tepkılerınızı sıdettlı bır sekılde goosterıyor olamnız.karsı cevaplarınız bıle döver gıbı mesela.(esınızı olan dıyalogrınızı anlattıgınız kısımlardan cıkarım yaptım.) yanı sınırlenme ,kızma hakkınız var tabıkı ama sız bu durumda tepkınızı asırıya kacıyorsunuz sanırım ve bu da bu tur seylere sebep oluyor.yıgenınıze bakarken gulumseyebılırsınız ama onun sorumlulugu sızde degıl,sız onu bırkac saatlıgıne goruyorsunuzdur.ama bır cocuk uyumaz,yemek yeez,sebepsız yere aglayarak sızı cıldırtabılır, bunları dahada artırabılırz.cunku adı ustunde cocuk.sız bu sert tepkı sıkıntınızı yenmezsenız ıananınkı cocugunuzda nasıbını alır.ve emeın olnkı telafısı olmayan seylerden bırıdır.

ve goruyorumkı hala esınızın sıze vurmasını hazmedemıyorsunuz evet tabıkı yapmasaymıs ama yukarıda dedım ya siz fitili ateşyeınce adamda kendıne hakım olamamıs.tıpkı sızın hakım olamayıp ona ılk temsınızda oldugu gıbı.canını yakmak ıstemedım dıyorsunuz ya o an oda ıstemeıstır ama bu tur seyler heasaplı yanmaz.ve bır erkek olarak ınanın bana sızden af dılemesı bıle cok ıyı.cunku ılk sıddetı o yapmadı.bakın benım esım cok sakın bır ınsandır sabırlıdır.ama bu durumu bız yasaydık onun tepkısını dusundum ve ınanaınn olacaklar sızın anlattıklarından cok daha kotu olurdu ve esım onu kovdugum eve asla gelmez ve ozur dılemzdı.kı bızım bır oglumuz var.
bence esınızle oturp konusn ve hem sız hem esınız kendı payınıza dusen duzeltmelerı yapın.dokoramı gıdersınız,aıle terapıstıne ama ofke kontrolunu saglayın.cunku bu sadece sıddet oalrak degıl sozel olarak bıle cok agır.ofke anında kullandıgınız kelımeler bıle telafı edlımeyecek boyuta varabılıyor.

tamam onun size karşı acımasını beklediniz ama onun da sizin ona acımayarak vurdugunuzu düşünmüş olacagını da bilmeniz lazım.
tabi ki bir kadınla erkeğin vurması aynı değil güç olarak. doğal olarak o yavaş vursa da canının yanabilir. bunu da işin içine katın.
sizin öfke sorununuz var ama o da insan öfkesini o an kontrol edemiyor demek ki.

madem bugünden sonra değişmeye calısın. zaten 2 taraf da hatalı. birbirinizden özür dileyin ve ilişkiyi düzeltmeye calısın.
yaşınız da cok genc uğraşın yuvanız için.

Valla kusura bakma ama sen onun boğazını sıkarken acımıyorsun da niye ondan sana acıyıp el kaldırmamasını bekliyosun. Senin bi'dayanma noktan var da karşındakinin yok mu. 23 yaşındayım şu yaşıma kadar en fazla küçükken ablamla didişip saçını çekmişimdir. Ama gel gör ki sözlü tartışırken karşımdaki hızını alamayıp boğazıma sarılsa, ısırsa, tokatlasa valla temizinden bi'tane yapıştırırdım reflekstir bu. Onun erkek olup bir kadından güçlü olması siz ona şiddet uygularken siniriniz geçene kadar pusup durmasını gerektirmez.
Bilmiyorum ya ilişkiniz kızma ama berbat canlandı gözümde. Olur olmadık şeyde saç baş dalan insanları hiç sevmem zira. Kocaman insanlarsınız en azından evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünüp bi'yuva kurmuşsunuz. Bence derhal yardım alın ikinizde böyle ömür mü geçer. Ha bir kere olmuş bunlar ha bi'kaç kez.

İnsanı sevdiğinden soğutur valla. Umarım çocuğunuz yoktur bunlara şahit olsun istemem.:26:

bende sinirlenince hemen vurmak istiyorum bunun sebebide o ilişkidekii olmayan şeyler .. eğer olsaydı bişeyler inan bukadar kendini kaybetmezdin çizgini korurdunn herzaman mükemmel olmak yetmez yada seni sevmesi senin onu sevmen aradıgın şey başkadır ..kopmaksa çok zor olacak bence

hayır aysas arkadaşım hakaret etmedi ama tartışmanın konusu bana hakaret gibiydi zaten ancak ben pek önemsemedim aslında hatasını anladı ben yine yapmasın diye tavır takındım üstüne düştüm o zaman sesini yükseltti ama gıcık bir tonda ben de dayanamadım işte.
ah martı arkadaşım ah ne de güzel yazmışsın sanırım ben biraz dediğin gibiyim. Biraz baskınım evet eşim de buna izin veriyor sanırım dediklerim oluyor genelde beni kırmıyor her ne olursa olsun önce bana soruyor birlikte hareket ediyoruz. Genelde fazla yükleniyorum galiba sağolsun o da bana katlanır hep kafama bir şey taktım mı ilgilenir. aslında anlatınca böyle şanslıyım eşimden yana ama işte bu olay var ya her şeyi mahfediyor.
sorun bu evet ben hazmedemiyorum çok iyi anlamışsınız. o da hazmedemez belki ama ben onun gözlerini sertliğini bana acımayışını( ona sorarsan acıyor vururken sadece kendin kurtarmaya çalışıyor yapmayayım diye tepki veriyormuş) hatırladıkça içim soğuyor. düşünüyorum barışsak kendimi ne kadar ezdirmiş olucam. ve ileride yine yaşarsak diye düşünüyorum. yani ben fitili ateşleyince aslında istese kendine hakim olabilirdi eşim bunu bildiğim için daha çok üzülüyorum. Ben de istiyorum onunla mutlu olmak ama barışmak ezilmek gibime geliyor. Yine yaparız diye istemiyorum. Çok konuştuk martı arkadaşım söz verdik çok aslında iyiydik de o bana sen bana vurmadan ben sana asla vurmam dedi, bir daha sana vurursam bu evden gider istemesem de evliliği bitiririm dedi gözyaşı döktü. dün akşam sözümü tutamayan ben oldum evet ama aldığım tepki beni yıktı. ne bekliyordun diyeceksiniz biliyorum ama işte..
rengina arkadaşım sen de doğru diyorsun ben ona acımadım onun bana acımasını beklemek pek doğru değil evet ama tutsaydı keşke kendini o kadar değişior ki yüzü gözü tanıdığım eşim olmuyor sanki. o benden daha beceriklidir öfke kontrolünde dün kontrol etmek istemedi diye düşünüyorum benden bin kat daha fazla olan gücüyle canımı yakmak istediğini düşünüyorum ben onun canını yakmak istemedim. hatamızı anlayıp konuşşak ne olur ki ne yapmalı bu yuva için bilmiyorum çocuğumuz da yok olsun da istemiyorum şuan. çok konuştuk sonuç yine aynı. gözlerimin içine bakan o adamın ve benim yaptıklarıma bakar mısınız böyle ilişki mi olur hiç..
güzel giden bir ilişkiyi mahfettik. önce sen yaptın diyorsunuz

missblue aslına bakarsanız şu olay olmasa berbat değil misler gibidir onunla ilişkimiz. değişiktir her şeyimdir o benim ben de onun. mutluyken çok mutluyuz mesela tartışırken ben artık eskisi gibi üzülmüyorum çünkü sevgisini biliyorum. en fazla yaptığı şey düşüncesizliktir zaten bu olaydan başka onları da artık alttan alıp kibarca ve ya en fazla tavırla susmakla hallediyoruz. ama işte bu lanet öfke bizi bu hale getiriyor.
çok üzülüyorum eşim dediğim kocam dediğim insana böyle yaptığım için hele ki annem de öğrendi utanıyorum hayatımın erkeğine böyle aşalayıcı davrandığım için ama gel gör ki yine de bana temasları gözümün önünden gitmiyor bana bu kadarını neden yaptı ki evet ben başlattım ama canımı çok acırttı. evet odama gittikten sonra geri gelmesem olay büyümezdi ama dayanamadım canımın acısı yanına kalmamalıydı. öfkeme bakar mısınız nasıl bir hale getiriyor beni ama çok zoruma gitti bana öyle davranması kaldıramadım.. sakiince durmasını bekleme diyorsunuz evet belki de o geklip bana yapsa tartışma halinde ben hemen karşılık verirdim onun bana vermediği de oldu evvelinde ama dün can acıtmak için yapmadığım ve tartışmada suçlu olup hatasını kabul ettiği halde böyle yapması ve devamında temasına devam etmesi beni çok üzdü çok ağladım bana neden bunları yaptı diye. onun dokunması bile benim canımı acıtırken dün çok üzüldüm.
busak arkadaşım belki de başka bişey bekliyorum ondan bilmiyorum ki her şeyimiz var ama ilk günlerdeki o aşk o tutku yok artık yok. anladığım kadarıyla sen birşeyler arayıp bulamıyorsun eşinde Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah mutluluğu huzuru hepimiz buluruz. Şu 3 günlük dünyada ne olur ki mutlu olsak.. kopmak zor oluyor zaten hala seviyorum sanırım ama hazmetmek daha da zor.

1-Size rahatlik batmış
2-ben ömrü hayatimda senin kadar fena bir kadın görmedim.
3-sizin ki hastalık falan değil Fenalik.
4-AYŞE PAŞA'lara yazık oldu.asıl senin ağzını burnunu kırmaları lazım.(çünkü senin gibiler ancak siddetten anlıyor.ne yazıkki)
5-BAN YEME PAHASİNA YAZDIM.KİYMETİMİ BİL

elif öyle bir şey olmaz olamaz da zaten. ama şuan da saygım yok ki zaten ona olsa böyle yapmazdım onun bana olsa o da böyle yapmazdı. benim kendine olsa yine böyle olmazdı. ben zaten pişmanım ki savunmuyorum yaptığımı o da savunmuyor yaptığını ama iki taraf için de özellikle benim için bu yaşananları hazmetmek mesele bakalım hayırlısı Allah inşallah hayırlısını verir herkese. teşekkür ederim arkadaşlar iyi kötü yorumlar için.

arkadaşım bir yaştan sonra adam babasından dayak yese tutar kolunu sıkar iter... karısı boğazına yapışmış düşünsene... o da insan. Bence eşinizi üzmeyin daha fazla. Gerçekten çok üzüldüm eşiniz adına. O kadar haklı birde özür diliyor ağlıyor... çok aşık size. yapmayın.

Evlilikte saygi yoksa sevgi olsa ne yazar.evliliginizi gözden gecirin bende.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cankız büyük konuşmuşssun umarım gördüğün en fena kadın ben olurum da bu laflarını hatırlarsın. teşekkür ederim.

umarım canım umarım.
yanlız senden tek bir ricam var hatta iki ricam.

birincisi bu adamı elinden kacirtma ciddi söylüyorum.bu devirde
böyle psikolojisi düzgün insan yok.kıymetini bil.derhal aklini başına topla git adamdan özür dile gönlünü al.
onun yerinde başkası olsa gazetelerde haberini okurduk Allah korusu.

ikinci ricam yarın bir gün çocuğun olunca
ona da söz geçirebilmek için ya da ne bileyim
benim kızım gibi gözünün içine baka baka sırf sana gicikligina duvarı vs biryerleri yazdı diye dövme?

ama elif ama canı acıısn diye yapmadım gıcık gıcık konuştu öylesine bir tepki verdim sussun diye savunmuyorum yanlış yaptım ama karşılığında gördüğüm tepki o gözler canımın yanması çok ağır oldu benim için. haklısın tepki verir herkes.
aşık olduğunu sanmıyorum öyle olsa bunlar olmaz.. sanırım ben de değilim bilmiyorum seviyorum çok ama sevgi varsa bunlar nasıl olur aklım almıyor.
saygı kalmadı sanırım gözden geçiriyorum zaten moon gördüğün gibi çelişkideyim ne yapacağımı bilsem.
barışıın diyorsunuz anlıyorum ama çok ağırıma gidiyor o yaptıkları. onun da gidiyordur bilmem bakalım ne olacak.

zahmet edip cevap yazdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Hakkınızda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cankız ben bu olay olmasa da anlatsam eşimi inan herkes derdi senin bu dediğini çok kıymetlidir aslında. anlayışlı alttan alan şanslısın derler beni suçlu bulur annem mesela genelde.
ama sanıyorum benim sabrım kalmadığı gibi onun da sabrı kalmadı ki böyle oldu. her defa söz veriyoruz yine aynı şey. artık düzelmek istiyorum 3 yıldır birlikteyiz her şey çok güzeldi ama çok çabuk tükeniyoruz kara bulutlar var üzerimizde. üzülüyorum hem onun yaptıklarına hem kendi yaptıklarıma
yok canım yok çocuğum olsa eminim olmaz. benim derdim eşimle anlamıyorum çok seviyorum ama en ufak şey de bu oluyor başkasına karşı böyle şiddet olmuyor ki. çok yüz vermiş sana diyeceksiniz haklısınız belki de ama ben bir hata yaptım tamam temasta bulundum konuşmuştuk tartışma anında temas olursa kötü olur diye tamam ben sözümü tutamadım ama onun tepkisi gücü bana çok ağır geldi neden öyle yaptı ki neden o kadar acımasızdı beni de çileden çıkardı neden. illa bozulmak zorunda mı her şey illa bu kötü günler olmak zorunda mı. ne olucak ki barışssak aramız soğuk olucak ısınsak normale dönsek yine kavga olucak ne yapıcaz bilmiyorum her şey bizim elimizde ama şu halimize bak of Allahım of. Yine de şükrediyorum başkası gibi elimi kolumu bağlayıp kızıp bana şiddet uygulamıyor ben tahrik ediyorum da oluyor ama işte bir erkeğin kocamın bana acımasızlaşması taşlaşması beni kahrediyor. etme tahrik diyeceksiniz dimi tutamadım işte kendimi ama o da beni çok üzdü of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…