ne oluyor ne olacak bilemiyorum içimi dökmek istedim..

kararveremedim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
24
1
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Benim sorunum eşimle. Anlatsam mı bilemedim daha sonra yazdığımı pişman olur muyum onu da bilemedim ama işte..2 yılı bitirdik sevdik seviyoruz değer verdik aslına bakarsanız hiç de fena değildir ilişkimiz evliliğimiz. Üstüme titrer hep birlikteyizdir uzak kalmak istemez kırmaz pek. Ama işte bir derdimiz var ki her şeyi siliyor. En ufak tartışmada şiddete yönelmek. Evet çok kötü biliyorum utanç verici sevgiye yakışmayan hareketler.. Her zaman ilk vuran, temasta bulunan ben oluyorum. Aslında karşılık vermez ama verdiği zaman ben çok öfkeleniyorum deliriyorum kendimi kaybediyorum daha çok vuruyorum falan filan. Çok üzülüyorum, o da üzülüyor eminim seviyor anneme de yazmış daha önceki olaylarda da çok gözyaşı döktü durmuyorsun yoksa vurmam diyor, sen bana vurmadan vurmam diyor hep böyle. Evet kabul ediyorum ben hata ile başladım ama işte bilmiyorum ne olurdu alttan alsaydı bir kere daha genelde alttan alan o bu ilişki de ben biraz psikolojik olarak çöküğüm stres takıntılar falan.
Kızlar biliyorum önce sen yaptın hatalısın diyeceksiniz ama ben çok üzülüyorum onun gözündeki öfkeyi gördüğüm için bana o gözlerle vurduğu için. Bu nasıl sevgi diyeceksiniz bilmiyorum iyiyken çok iyi kötüyken çok iyi. Ben çok seviyorum diyorum ama en ufak şeyde olay buralara gelebiliyor. Affetmek istemiyorum bitirmek istiyorum ama üzülüyorum da bu kaç oldu. Bizden bir halt olmuyor. Aslında her şeyimiz yerinde ama olmuyor işte olmuyor.

Son düzenleme:
Şakaysa çok komik.
Gerçekse hiç komik değil.

Sizinki resmen hastalıklı ilişki. Tek tarafın değil, iki tarafın da tedavi olması lazım. Ya da böyle sado-mazo devam edin.

İkizlerin kavgası gibi olmuş kusura bakmayında...

Koca koca insanlarsınız yahu neyi paylaşamadınız?

Bu ne şiddet bu celal!

Bence ikinizin de psikolojik sorunları var. Ayrı ayrı öfke tedavisi ve beraber evlilik terapistine gitmeniz gerek.
Böyle giderse ikinizden biriniz diğerine zarar verebilir.

bu nedir ya sen ben vurum o bana seslenmesin sussun otursion hiç bi erkk bunu kaldrmz kadında yazık etme bittimi hersry biter

ac o kapiyi arkadasim. sonra bi gun yolunu gozlersin. karsindaki erkek senden farkli ne kdr sevsede yumusak kalpli ilimli olsada sen ona vurarak en buyuk hatayi yapiyosun isirmak bicak ne yapmayin nolur rahatmi batiyo. bir formul gelistirin ikinizde sinirlendiginiz anda konusmayin bi sifre olsun aranizda biriniz sakinlesince acsin konuyu. olmaz ki kaybedersin esini yine sen uzulursun onada de odadan git hemen de gelme yanima de madem bu kdr cabuk buyuyo kavgalar buyutmeyin sizde o zmn

Yürü be ablam hep erkeklermi vuracak .
Şaka tabiki sende istiyosunki ben vururum adam öyle dursun .
Cocukmusunuz siz 4 yıllık evliyim ne ben eşime nede o bana böyle bi şey yapmadık.
Bence psikolojik destek almalısınız boğazına yapistim bıçak çektim diyosunuz bunlar hiçte normal insanın yapacağı şeyler diil .

farkındaysanız kendi psikolojik durumumun pek de iyi olmadığından bahsettim zaten. Öfkeleniyorum çok çabuk tedavi ol lafını ben de kendime söylüyorum, sağolun.
Diğer arkadaşım sen de doğru diyorsun kimse kaldırmaz bunu biri vursun biri vurmasın kadın erkek fark etmez. Olan oldu gördüğünüz gibi yorumlarınızla da daha da canımı acıttığınız için teşekkürler.
Onun gözündeki öfkeyi görseniz neden üzüldüğümü anlardınız. Ben yaptım en başta evet ama öfkeli değildim onun tepkisi ve sonrası çok üzücüyydü. Zarar vermek değil abartılı bir şey yok aslında ama gözlerdeki o öfke ve az da olsa acıtsa da acıtmasa da eşine kıyma asıl canımı acıtan. Ne yapmalıyım bilmiyorum barışssak ne olacak ki. Kaç zamandır bir sorunumuz yoktu yine oldu işte bi kötülük.

Kardes kavgasi okuyorum sandim bir an. Renkli bir iliskiniz varmis. Mutlulugunuz daim olsun :)))

Sen ofkeli bakmadigini nereden biliyorsun. Esin de der ki o cok ofkeli yapti ben ne yaptigini gorsun diye karsilik verdim. Ya sebep neydi cpk merak ettim. Bir de annen kizinca hemen vurur muydu kucukken..

Derhal öfke kontrolü için tedavi görmelisiniz.
Sorunu siz çıkartıyorsunuz. Yani siz vurmasanız eşiniz karşılık vermeyecek. Eşinizin yaptığını da savunmuyorum yanlış anlamayın ama bu yönde de bir ilişki devam etmez. Sinirlenince hep böyle misiniz? İlerde çocuğunuz olsa Allah korusun onlara da mı böyle davranacaksınız?
Lütfen psikiyatriye gidip destek alın. Bu hem size hem eşinize zarar veriyor. Bir evlilikte yaşanabilecek çok kötü bir durum bu

Ayrıca siz eşinize vururken eşinizin nasıl davranmasını bekliyorsunuz ki? Sizin takılacağınız en son nokta eşinizin gözündeki o öfke olmalı. İlişkinizi siz mahvediyorsunuz bunu görmüyor musunuz?

Son düzenleme:
Hakikaten saka mi yapiyorsunuz?yok gercekse bu anlattiklariniz hic saglikli gorunmuyor iliskiniz.evlilik terapistine gidin ve yardim alin arkadasim.seviyoruz birbirimizi diyorsunuz ama sayginiz yok bir taraftan.sevgi bi yere kadar saygi onu desteklemezse tukenirsiniz.bu neyin ofkesi esinize karsi.siz ona vurduktan sonra karsilik vermesi normal.bagirin cagirin ortami terkedin gerekirse gunlerce konusmayin ama siddet olmamali.hakkinizda hayirlisi ama evlilik bu lisede sira arkadasinizla sac bas yolar gibi...ne diyim...

Bir de şöyle bir durum var, siz adamı şiddete alıştırmışsınız. Yarın öbür gün siz vurmaktan vazgeçseniz bile belki eşiniz size şiddet göstermeye devam edecek.
O yüzden sadece sizin değil, eşinizin de tedavi olması gerekiyor.
Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızdakine yapmayın, sonra daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Evet byza arkadaşım, bir şey olsa üzülürüm, İçim şu an aslında nefret dolu gibi ama eğer düşünsem onu güzeş günlerimizi her şey biter. Ama barışssak yine üzülürüz biz anlamıyorum. Hiçbir eksiğimiz yok hatta fazlamız var, hep birlikteyiz kendi işyerimiz var ama kayınpederim yardımcı oluyor biz birlikte çok zamna geçirebiliyoruz. Bir sürü ortak noktamız var çok iyi anlaşıyoruz.
Kardeş kavgası gibi değil mi evet kardeşimle ederdim böyle kavgaları onunkiler böyle içimi acıtmazdı ama.
Ben bu sene mezun oldum okul yoğundu şimdi boşta kaldım bir de biraz takıntılı bir dönem geçiriyor. Ama her ne olursa olsun bahanem olmamalı bence benim de onun da.. gözlerimizde eğer sevgi varsa hep olsun istiyorum ama işte.
ne bir erkeğe ne bir kadına el kaldırılmamalı herkesin zoruna gidiyor babam anneme neler yapardı asla yapmam yaptırmam diye konuşurdum ama büyük konuşmayacakmışssın..

Aslında tartışmanın çıktığı konu eşimin suçlu olduğu bir konu ama ben takmayacaktım sadece bir daha yapmasın diye biraz tavır takındım. Bana sesini yükseltince ben de bir temasta bulundum. Herhalde karşılığı olacağını tahmin edemedim. Yapmaz dedim herhalde suçluydu zira. Yağtığım yanlış evet. Ama her tartışmamız da böyle bir şey olmuyor asla. Uzun süredir gayet iyiydik. Öfke kontrolüm ani duygu değişikliklerim çok oluyor eşimle tanıştıktn 2 ay sonra babamı kaybettim bir yıl öncesinde abimi. Ölümlerden önce hayatım hedeflerim çok başkaydı. Ama o benim ilacım oldu. Çok sevdim, çok saydım. Galiba zamanla ikisi de azaldı. Çok utanıyorum kendimden ona böyle davranıncai, hatta tartışınca bile utnıyorum. Çünkü gerçekten iyi birisidir. Vardır tabi tek tük şeyler iyidir aslında.. Evliliğimizi bu bitiriyor zaten.. Tedaviyi de düşündük çok söz verdik birbirimize o tutuyor bozan benim sanırım.
Onun gözündeki öfkeyi beni delirten ama. Onun bana acımasızca davrandığını görünce o hale geldim ben.
Evet dediğiniz gibi lafı da o oluyor bana vurma yapma diye sana tepki verdim diyor. Sen bana vurmadan ben sana vurmam lafı var bir de.
Onu acımasız gördükçe ben daha da çok acımasızlaşıyorum.
Çok yanlış evet ama barışmalı mıyım bilmiyorum.
Ben iyice delirdim arkadaşlar inanın artık sıkıldım da yaşamaktan bir şey yaşamadım evet daha 23 yaşındayım ama sıkıldım işte. Şu sorunumuz olmasa dünyanın en şanslı insanlarından mutlularından olurdum belki de ama olmuyor ben mahfediyorum o mahfediyor.
Nasıl bu hale geldik bir bilsem dönsem keşke o güne engelleyebilsem..

valla arkadasım belkı kızacaksın ama belkıde bızım gordugumuzu goreceksın.sen esının hep ofkeyle baktıgı ıcın bu kadar delırdıgını soyluyorsun ama hepımız tesr konusurken yuz ıfademız degısır,esınız sızı sevıyor ama unutmayınkı eslerımız bızı anne babamız gıbı kosulsuz sevemez.sadece onlar bızım her durumumuza katlanır,alttan alır affeder.bellıkı sız esınıze onun hosuna gıtmeyecek bısey dedıgınız ıcın esınızde her normal ınsan gıbı sınırlendı,ama sızın bılıncaltınızda sanırım onun sıze babanız yada aılenız gıbı hep sevgı dolu olmasını beklıyorsunuz.bu mumkun degıl.sızı sevıyor ama her durumda alttan almak zorunda degıl,ınsanların bazen tahammulsuz zamanları olabılıyor.ayrıca sız esıne kıymaması gerektıgını,canınızı acıtmaması gerektıgını soyluyorsunuz,ıyıde sızde esınıze kıyıp ona vurdunuz,bogazını sıktınız,hatta bıcak gırdı mevzuya.ınanın saglam kaldıgınıza dua etmelısınız.cunku bızım toplumuzda yetısmıs erkeklerın cogunlugu bu durumda karısını hastanelık edecek duruma getırebılır.
olayı gozunuzde yenıden canladırın ama bu sefer ona ılk teması yapmadan olayı sadece sozel ve tavırsal olarak yasayın.esınız sıze yınede sıddet uygularmıydı.olay bu hale gelırmıydı.eger cevabınız evetse afettmeyebılırsınız ama cevabınız hayırsa kendınızı bıraz daha ırdeleyın.belkıde sızı seven esınızı,mutlu ve guzel olabılecek bır evlılıgınızı kaybedıyor oldugunuzu goreceksınız.acı kayıplarınız olmus allah sabır versın ama ınanın sızın yaptıklarınız normal degıl.yarın cocugunuz oldugunda emın olukı sabırınız tuketecek o kadar sey yasayacaksınızkı bu durumlarla nasıl basa cıkacaksınız pekı.
cocuk bu her seyı yapacaktır,yada sız yorgun olacak ve tahammulunuz azalacaktır.o zaman bu ofken kontrolunu nasıl yapacaksınız.

eşinizin en basta suclu olduguna eminseniz ve tavır yapıyorsanız o sesini neden yukseltiyor?
bu sefer de once sen bagırdın o yuzden bagırdım mı diyecek? her seyde once sen yaptın demesi sorunu cozmez.
sizin vurmanız ne kadar kotu olsa da onun siddet gostermesini haklı cıkarmaz bu. elinizi kolunuzu tutar, cok cok siz cırpınırken canınız yanar belki ama tek teması en fazla bu kadar olmalıydı bence.

gorunen o ki esiniz kendisine bagırılması veya vurulması gibi sozlu ya da fiziki siddete karsılık veren birisi. onu bu huyundan vazgecirmeye ve kendinize de hakim olmaya calısın. nasıl ki ondan daha kontrollu olmasını istiyorsanız siz de hırsınızı alamadıgınızda sucluyken bagırdıgında ona vurmak yerine yetiskin insanlar gibi yaptıgının yanlıs oldugunu soyleyin ya da direkt konusmayı orada kesin, sucunu anlayana kadar konusmayacagınızı soyleyin mesela.

yoksa boyle devam ederseniz ilerde cocugunuza da benzer sekilde davranabilirsiniz... onun sacının tek teline bile dokunmasanız dahi eşinizle aranızdaki ilişkinizin bicimi, iletisim kuramamanız hemen siddete yonelmeniz kotu ornek olacaktır, kendiniz icin degilse bile gelecekteki cocuklar icin kontrollu olmayı ogrenmeye calısın...

yahu siz adama saldırınca adam ne yapıcak eli armut toplamıyor ya bide şiddet diyorsunuz şiddeti sen yapıyorsun eşine oda sinirlenip karşılık veriyor doğal olarak dra gidin normal değilsiniz siz siz hem suçlu hem güçlü oluyorsunuz galiba

martı arkadaşım çocuğum olursa böyle bir şey olacağını sanmıyorum mesela yiğenim var onunla ilgilenirken hep yüzüm güler.
benim sorunum eşime böyle davranmak niye yapıorum anlamıyorum.
kızmadım size kızar mıyım çok doğru yazmışsınız. inannın alttan alır sakindir anlayışlıdır kayınvalideme laf söylerim çoğu erkek azarlar susturur ebnim eşim anlayışlıdır yanımda olur. Her sorunumu çözmeye çalışır. Evet belki de mutlu bir geleceği laybediyoruz ama neden. ben onunla yaşamayı isterdim ama içim acıyor artık. bana bu yaptıklarını nasıl sindireceğim hangi kadın sindirebilir ki. tabi başlatan benim doğru ama benim gücüm onunla bir mi ne vardı yapmasaydı ben utanır çeker giderdim.
dediğinizi düşünüyorum o bana sesini yükseltiyorken ben zaten kalkmış gidiyordum eğer temasta bulunmasam ya bağırırdım ya da seninle uğraşamam gidiyorum gelme yanıma der giderdim onun bana vuracağını hiç zannetmiyorum dün akşam. böyle işte arkadaşım ben hatalıyım evet kabul ediyorum ama eşimin bana bu şekilde kıyması canımı çok acıtyor ve barışırsak yine yaparız diye içimden gelmiyor artık.. evet ben de ona kıydım haklsınız ama ben canını acıtmak için yapmamıştım ki. of. rahat batıyor bazı insanlara çok yazık bana bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…