ceyaplarınız için teşekkür edeirm arkadaşlar.
athene arkadaşım konuyu bitirmediğim tekrar tekrar laf söylediğim için bağırdı sanırım yani böyle gııcık bir tavırla konuştu sinir etti beni ama tepkim bu olmamalıydı doğru. Sen vurucaksın erkek duracak mı diyorsunuz bence de durmaz ne kadın ne erkek ama işte diyorum ya bana acımadığını bana gücünü kullandığını düşünmek beni hırslandırıyor.
Değişmek istiyorum ben sakin kalabilsem uzatılmıcak konuyu bitirebilsem böyle olmaz büyük ihtimalle.
şeytan diyor barış sonra da yüzüne bakma. böyle ne kadar sürer ki aynı evde bir ilişki. çocuğumuz da olmaz bizim böyle geçimsiz evde çocuk mu olur olmasın böyle olacaksa üzmek istemem onu da önce biz bir büyüseydik belki isterdim ama..
yani arkadaşlar diyorsunuz ki ilk ben yaptım diye ben suçluyum ben vurunca o beklemez. ama ben canı yansın diye yapmamıştım gıcık etti beni ondandı ama aldığım tepki gözlerindeki öfke beni çok üzdü kızdırdı. neyse arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
üstümüzde bir şey var kesin ama ne. şu vurmalar olmasa razıyım tartışmalara ama yine oldu işte. bundan sonra ne olur bilmem.Allah herkesin yardımcısı olsun teşekkür ederim..
alıntı olmadıgı icin yeni gordum yorumunuzu.
yazdıgımın bazı bolumlerini yanlıs anlamıssınız, vurmanız fiziki siddet gostermeniz hata ancak o duramasa dahi durmayı ogrenmeli diyorum.
ve bu açıdan hırslanmanızı haklı buluyorum.
size kendimden ornek vereyim, ilk yorumda yazdıgım vursanız bile elinizi kolunuzu tutsun ama dokunmasın demistim ya ben bunu erkek arkadasımda yaşamıstım. oyle bir gozum donmustu ki elime ne gecirsem fırlatasım geliyordu, hemen sarıldı, bunu bile siddet gordum hepten cıldırdım...
ama o okadar sinirli olmasına ragmen benim bu normal olmayan tavrımı gercekten kafayı yemek uzereyken yaptıgımı bildigi icin (surekli tekrarladıgım birsey degil cunku) alttan almayı tercih etti, sımsıkı tuttu elimi kolumu, ben tepinirken sakinlesmemi bekledi. en son biraz sakinlesmis biraz da hırstan gozum donmustu bunu da farketti iyi vur bakalım dedi ama yuregini söksem kabul edecek gibi... o an yapamadım, zaten pata küte el cırpmalarım benim iki katım buyuklugunde bi adama sivrisinek ısırıgı gibi gelirdi, fakat onu yapmaya bile kıyamadım, vur diyince yaptıgımın ne kadar kotu birsye oldugunu gorup haklı oldugum gerekcelerle de olsa yaptıgım bu tavrın edepsizlik oldugunu farkettim ve sırf bu yuzden ozur dilemem gerektigini kendi kendime kabul ettim. ben ozur dilememe ragmen onun o kadar olgun davranması, olur boyle seyler onemli olan tekrarlanmaması demesi beni daha da utandırdı.
ama o kufur bile kullanmayan bir adam kızdıgında bile, sadece bana degil, herkese boyle. oyle kılıbık gibi de dusunulmesin gayet sert mizaclı biridir...
demek istedigim sozlu ya da fiziki siddet egilimi yok, ofkesine yenilmiyor, en azından beni bu konuda tehdit olarak gormuyor.
esiniz tepki gosterecek nedenlere sahip ve bunda sizin hatanız buyuk ama onun yaptıklarını haklı cıkarmaz bunlar!
o yuzden sizin gosterdiginiz siddeti o kabullenmese de karsılık vermemeyi ogrenmeli.
biraz siz kendinizi sakinlestirecek vurmamaya calısacaksınız, benzer bicimde de o sizw tam tepki gosterecekken kendini tutacak ya sizden uzaklasacak baska odaya gidecek ya da boyutunu arttırdıgınız an sizi tutmaya calısacak ki sacma seyler yapmayın... zaten bunları yasayınca otomatikman sakinlesmek zorunda kalıyor hatanızı daha da yogun bicimde farkediyorsunuz. dolayısıyla sonrasında buraya gelip daha da hırslandım vb cumleler yazacagınız nedenler olmayacagı icin içinizde buyuttugunuz ofkeniz de azalır bence.
fakat tartısma nedenleriniz ayrı bir konu... kroniklesen seyler varsa daha sonra bunları da duzetlmeye calısın, vurmasak yeter diyip gecistirmeyin ki buyumesin.