• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne oluyor ne olacak bilemiyorum içimi dökmek istedim..

Bulmuşsunuz adam gibi bir erkek beni kırmaz,beni incitmez,beni sever,annesine karşı beni korur.aslında çok iyi anlaşırız canım peki sen ne istiyorsun?sen kocana bıçak Çek,şiddet uygula sonra da kocam niye bana vurdu?kusura bakma ama sana rahat çok batmış.sen insanların buradaki konularını okuyor musun kadınlar neler çekiyor? Bence bir an önce silkelen ve kendine gel yoksa çok şey kaçırırsın unutma zamanı geriye almak çok zor.

missblue aslına bakarsanız şu olay olmasa berbat değil misler gibidir onunla ilişkimiz. değişiktir her şeyimdir o benim ben de onun. mutluyken çok mutluyuz mesela tartışırken ben artık eskisi gibi üzülmüyorum çünkü sevgisini biliyorum. en fazla yaptığı şey düşüncesizliktir zaten bu olaydan başka onları da artık alttan alıp kibarca ve ya en fazla tavırla susmakla hallediyoruz. ama işte bu lanet öfke bizi bu hale getiriyor.
çok üzülüyorum eşim dediğim kocam dediğim insana böyle yaptığım için hele ki annem de öğrendi utanıyorum hayatımın erkeğine böyle aşalayıcı davrandığım için ama gel gör ki yine de bana temasları gözümün önünden gitmiyor bana bu kadarını neden yaptı ki evet ben başlattım ama canımı çok acırttı. evet odama gittikten sonra geri gelmesem olay büyümezdi ama dayanamadım canımın acısı yanına kalmamalıydı. öfkeme bakar mısınız nasıl bir hale getiriyor beni ama çok zoruma gitti bana öyle davranması kaldıramadım.. sakiince durmasını bekleme diyorsunuz evet belki de o geklip bana yapsa tartışma halinde ben hemen karşılık verirdim onun bana vermediği de oldu evvelinde ama dün can acıtmak için yapmadığım ve tartışmada suçlu olup hatasını kabul ettiği halde böyle yapması ve devamında temasına devam etmesi beni çok üzdü çok ağladım bana neden bunları yaptı diye. onun dokunması bile benim canımı acıtırken dün çok üzüldüm.
busak arkadaşım belki de başka bişey bekliyorum ondan bilmiyorum ki her şeyimiz var ama ilk günlerdeki o aşk o tutku yok artık yok. anladığım kadarıyla sen birşeyler arayıp bulamıyorsun eşinde Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah mutluluğu huzuru hepimiz buluruz. Şu 3 günlük dünyada ne olur ki mutlu olsak.. kopmak zor oluyor zaten hala seviyorum sanırım ama hazmetmek daha da zor.

Anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor. Sinirine hakim olamadığın gibi bencilsin de malesef...
Boğazına sarılan sensin hala bana temasları gözümün önünden gitmiyo bana bu kadarını neden yaptı diyosun, diyebiliyosun.
Etkiye tepki diye bi'şey vardır. Ne yapmasını bekliyodun seni tepesine çıkarmasını mı?
Valla her kavgada böyle yapıp bi'de üste çıkıyosan bu evlilik çok uzun sürmez ben sana söyleyeyim.
İnsanların bi'dur noktaları vardır orasına kadar getirirsen ki ilk kademeyi yapmışsın (oda artık karşılık vermiş) devam edersen "eh yeter be" deyip çekip gider. Aşık olsa böyle yapmazdı demişsin ama ilk sen başlattığına göre demek ki sen de yeterince sevmiyosun.

Kadınlar narindir dokunmaya kıyamazsın ama sen kabadayı gibi adamın üstüne atlayıp saç baş yolarsan kusura bakma böyle üzülmeye mahkum olursun.

Yani şu dediklerinin hiç biri şahsen benim gözümde seni haklı çıkarmadı. Çünkü sevgilim bana vursa ben de şahsen ona vururum. Onunki can da benim ki nedir yani. Git adamın gönlünü al bi'kadına yakışmıyo cidden:26:

ama elif ama canı acıısn diye yapmadım gıcık gıcık konuştu öylesine bir tepki verdim sussun diye savunmuyorum yanlış yaptım ama karşılığında gördüğüm tepki o gözler canımın yanması çok ağır oldu benim için. haklısın tepki verir herkes.
aşık olduğunu sanmıyorum öyle olsa bunlar olmaz.. sanırım ben de değilim bilmiyorum seviyorum çok ama sevgi varsa bunlar nasıl olur aklım almıyor.
saygı kalmadı sanırım gözden geçiriyorum zaten moon gördüğün gibi çelişkideyim ne yapacağımı bilsem.
barışıın diyorsunuz anlıyorum ama çok ağırıma gidiyor o yaptıkları. onun da gidiyordur bilmem bakalım ne olacak.

zahmet edip cevap yazdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Kesinlikle tedavi gormelisiniz siddete egiliminiz cok bariz belli.hadi tartismayi el sakasini anlarim o tartismaanin bi iki iteleme falan olmasinida anlarim ama bicak alip ustune yurumeye kadar gittiyse bu olay sonucunu ben sahsen hic iyi gormedim.bunun sonu geri donulmez zararlar verir arkadasim.bendce belli bir sure ayri kalin.ozellikle sen psikologa git destek al.ki esiniz gercekten cok sabirliymis.erkek milletinin ustune okadar gidilmez o adamin sana siddete egilimi olsa suan hastanede olurdun oran buran kirilmis bi sekilde allah korusun.sayginin olmadigi yerdr sevgi olmaz.yazik etmeyin kendinize.ve sunu hep savunurum. Susan taraf kadin olmalidir.kadin konusucagi zamani bilmeli.davranislarini kontrol edebilmeli.evladin varmi bilmiyorum ama boyle bir ailede yasayan cocuga yazik degilmi.yada ilerdr olursa sen saglikli buyutemezsin boyle davranarak.kendine yazik etme.bian once tedavi ol canim.

Tropika arkadaşım diyorum ya eşimle şu olay olmasa anlaşamadığımız şeyler düşüncesizlikleridir her erkekte olduğu gibi ince düşünemez bazen. Ya da bazen pasif durmayı sakin olmayı seçer. Doğru adam gibi bir adam ben de düşünüyorum sayıyorumm burda çoğu kişi imrenir dışardan baksa ama işte gel gör ki içi bu halde. evet bana rahat batıyor genelde.

missblue anlarım hak veremezsin, bencil olduğumu ben de düşünmeye başladım aslında normalde değilim ama eşime karşı mı böyleyim acaba. Ben daha çok vurup onun canını daha çok yakarsam için rahatlar ancak sanki o düşmanım ben gerçekten hastalıklı düşünmeye başladım. boş durmaktan da böyle oluyor galiba. eskiden en azından derslere takılırdım.
doğru etkiye tepki var ben ona karşı yanlış bir şey yaptım Alltta kalmasını mı bekledim anlamıyorum bana gelip o vursa asla kalmam altta o da kalmaz normal düşünürsek ama bir erkek olarak benin 100 kat gücümde olduğu için sanırım böyle aşırı tepki vermesi hele de kafama vurması hele de o gözlerindeki öfkesi beni kendinden güçsüz birine acımadan vurması beni üzen oysa ben onun canını acıtmak istememiştim anlıyor musunuz. sabrı kalmamıştır diyeceksiniz sanırıne diyim siz de haklısınız başkası olsa daha farklı sonuçlar olurdu belki de
yakışmıyor evet ne bir kadına ne bir erkeğe yazık bize ellerinle kocaman bir mutluluğu mahfediyorsun belki de ayrılmamızdır hayırlısı bilmiyorum onu fazla üzüyorum o da beni üzüyor

Son düzenleme:
pinarly çocuğumuz yok olmasını da istemiyorum zaten kötü bir ortam da büyümemesi için eşim istiyor ama ben hem korkuyorum hem de istemiyorum.
tedavi görmeliyim ama kendim neler yapabilirim bunun için. bıçakla üstüne yürüme değil benim canımı yaktı ben de ona vururken bana dokunamasın diye aldım bıçağı çocuk gibi saçma hareketlerim var resmen eşimle gözleşiyorum hem de böyle bir konuda iyice salaklaştım iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü
sabırlıdır ama dün sabırlı olamadı patladı demek ki bende ayrı kalmak istiyorum zaten ayrıyız gelmedi şuan ama araba kapıda Hiç gelmesin gitisn istedim ipler kopsun diye ama yine gelmiş. kendimize yazık ediyoruz bence de. sevgi saygı kaybolmuş keşke geri gelseler ama nasıl tutamıyoruz sözleri özellikle ben.. sağol canım

Son düzenleme:
Tropika arkadaşım diyorum ya eşimle şu olay olmasa anlaşamadığımız şeyler düşüncesizlikleridir her erkekte olduğu gibi ince düşünemez bazen. Ya da bazen pasif durmayı sakin olmayı seçer. Doğru adam gibi bir adam ben de düşünüyorum sayıyorumm burda çoğu kişi imrenir dışardan baksa ama işte gel gör ki içi bu halde. evet bana rahat batıyor genelde.

missblue anlarım hak veremezsin, bencil olduğumu ben de düşünmeye başladım aslında normalde değilim ama eşime karşı mı böyleyim acaba. Ben daha çok vurup onun canını daha çok yakarsam için rahatlar ancak sanki o düşmanım ben gerçekten hastalıklı düşünmeye başladım. boş durmaktan da böyle oluyor galiba. eskiden en azından derslere takılırdım.
doğru etkiye tepki var ben ona karşı yanlış bir şey yaptım o da beni iterken kolumu ve saçımı çok acıttı korktum hatta sanırım gittim içeri ama bu kadar öfkeli ve acımadan davranması beni delirtti geri geldim bıçakla birlikte. sonra elimden bıçağı aldı yanlış anlamayın amacım zarar vermek değil üstüme gelmesin diye yaptım sanırım. bıçak sol elindeydi sağ elinde beni itliyordu git diyordu ben de ona vuruyormuşum sözüm ona kafama vurdu birden kafasıyla şok oldum hiç beklemezdim asıl o zaman delirdi sonrası da geldi işte ben delirdim vurdum bieşyler alttım falan. Alltta kalmasını mı bekledim anlamıyorum bana gelip o vursa asla kalmam altta o da kalmaz normal düşünürsek ama bir erkek olarak benin 100 kat gücümde olduğu için sanırım böyle aşırı tepki vermesi hele de kafama vurması hele de o gözlerindeki öfkesi beni kahretti. kendinden güçsüz birine acımadan vurması beni üzen oysa ben onun canını acıtmak istememiştim anlıyor musunuz. sabrı kalmamıştır diyeceksiniz sanırım ne diyim siz de haklısınız başkası olsa daha farklı sonuçlar olurdu belki de
yakışmıyor evet ne bir kadına ne bir erkeğe yazık bize ellerinle kocaman bir mutluluğu mahfediyorsun belki de ayrılmamızdır hayırlısı bilmiyorum onu fazla üzüyorum o da beni üzüyor
arkadaşım gece gece şakamisın?lütfen bu saçmalıklar şaka olsun.
HAKLI BİLE OLSAN EŞİNE VURMAYA HAKKIN YOK.ki sen adamın üzerine bicakla yuruyorsun
tabiki o da kendini savunacak karşılık verecek.hem adam nerede bilsin bıçağı eline neden aldığını.

bu yuvanin yıkılmasını istemiyorsan git adamdan özür dile.
bu olgunluğu yap.ve çocuk gibi davranma lütfen.hatta senin yaptigina çocukluk değil psikopatlik denir.lütfen kızma ama senin iyiliğin için söylüyorum.

vee dua et adam sena o bicakla zarar vermemiş.du et.

Bir parça bile olsa kendinizde hiç hata görmüyorsunuz... Hep o öyle yapmasaydı, o kendine sahip olsaydı, o bana öyle kötü bakmasaydı.... O kadar kolaydıysa siz niye sahip olamadınız kendinize? Adama bıçakla saldırmışsınız, boğazını sıkmışsınız.... Karşılık olarak ne bekliyordunuz? Aa tabi o hiç karşılık vermeyecekti, siz sinirinizi çıkarana kadar vuracaktınız, o da öyle duracaktı değil mi?

Bir de sürekli onun canını acıtmak istemedim, diyorsunuz, peki boğazını sıkarken, bıçakla saldırırken maksadınız neydi? Kocanızı elinde bıçakla görseniz ne düşünürdünüz?

Affedecek kişi siz misiniz? Bence biraz oturup, düşünün...
Yok ya okudukça sinirleniyorum, baştan sona hatalısınız, eşinizi de başınızda gezdirseniz yeridir..

Aslında sizinde dediğiniz gibi, rahat batmış size...

Son düzenleme:
yani özetle benim vurmaya hakkım yok bu kabulum ama ben bir kere vurdum diye onun ağır tepkiler vermeye hakkı var iyiymiş.
neyse arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyiliğimi istediğinizi biliyorum ben de siizn iyiliğinizi istiyorum Allahın izniyle.
Yazdıklarınızdan dersler aldım sağolun. Konuyu kapatalım bence artık canım daha da yanmasın.Akışına bırakıcam Allah hakkımızda hayırlısını versin kimseyle konuşamıyordum sizinle paylaştım sağolun Allaha emanet olun gerçekten çok yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim iyi ve hayırlı geceler olsun

Bu kadar yazılandan hiç ders almadıysanız evet konuyu kapatın.... Görüyorum ki çok bencil ve sabit fikirlisiniz ve hala ben, ben diyorsunuz... Biz demeyi öğrenmedikçe daha çookk olay yaşarsınız eşinizle... Sizin felsefe ; iğne bana, çuvaldız eşime..

doğru etkiye tepki var ben ona karşı yanlış bir şey yaptım o da beni iterken kolumu ve saçımı çok acıttı korktum hatta sanırım gittim içeri ama bu kadar öfkeli ve acımadan davranması beni delirtti geri geldim bıçakla birlikte. sonra elimden bıçağı aldı yanlış anlamayın amacım zarar vermek değil üstüme gelmesin diye yaptım sanırım. bıçak sol elindeydi sağ elinde beni itliyordu git diyordu ben de ona vuruyormuşum sözüm ona kafama vurdu birden kafasıyla şok oldum hiç beklemezdim asıl o zaman delirdim sonrası da geldi işte ben delirdim vurdum bieşyler alttım falan. Alltta kalmasını mı bekledim anlamıyorum bana gelip o vursa asla kalmam altta o da kalmaz normal düşünürsek ama bir erkek olarak benin 100 kat gücümde olduğu için sanırım böyle aşırı tepki vermesi hele de kafama vurması hele de o gözlerindeki öfkesi beni kahretti. kendinden güçsüz birine acımadan vurması beni üzen oysa ben onun canını acıtmak istememiştim anlıyor musunuz. sabrı kalmamıştır diyeceksiniz sanırım ne diyim siz de haklısınız başkası olsa daha farklı sonuçlar olurdu belki de

Adamın üstüne bıçakla yürümüşsün hala benden güçlü adamın aşırı tepki vermesi diyosun. Gözlerindeki öfke seni kahrettiyse düzgün davranacaksın o da evlenecek kadar çok sevdiği kadına yine aşkla bakacak bu kadar basit halbuki denklem. Ne yapsaydı o bıçağı tutan ellerin dert görmesin falan mı demesini bekledin anlamadım ki.
Benim babamın 26-27 senedir anneme el kaldırdığını görmedim ama annem şu yaptığını yapsa çok net söylüyorum anneme bi'çarpar bi'de duvar çarpar.
Bıçakla hayat arkadaşının üstüne yürüyebileceğin kadar ne yaşamış olabilirsiniz yani. İnsanlar aldatılıyor da senin verdiğin şu tepkiyi vermiyolar.
Kendi ellerinle evliliğini rezil ediyosun ve hala saçmalıyosun.
Eşin değil şuraya 100 erkek dizelim soralım hepsi aynı şeyi yapardı. İçinde saygının kalmadığı evlilik benim için şahsen bitmiş demektir.

Saygı yoksa sevgi de yoktur zaten.

Kaç yaşındasın bu arada? Çocuğun var mı?

ceyaplarınız için teşekkür edeirm arkadaşlar.
athene arkadaşım konuyu bitirmediğim tekrar tekrar laf söylediğim için bağırdı sanırım yani böyle gııcık bir tavırla konuştu sinir etti beni ama tepkim bu olmamalıydı doğru. Sen vurucaksın erkek duracak mı diyorsunuz bence de durmaz ne kadın ne erkek ama işte diyorum ya bana acımadığını bana gücünü kullandığını düşünmek beni hırslandırıyor.
Değişmek istiyorum ben sakin kalabilsem uzatılmıcak konuyu bitirebilsem böyle olmaz büyük ihtimalle.
şeytan diyor barış sonra da yüzüne bakma. böyle ne kadar sürer ki aynı evde bir ilişki. çocuğumuz da olmaz bizim böyle geçimsiz evde çocuk mu olur olmasın böyle olacaksa üzmek istemem onu da önce biz bir büyüseydik belki isterdim ama..
yani arkadaşlar diyorsunuz ki ilk ben yaptım diye ben suçluyum ben vurunca o beklemez. ama ben canı yansın diye yapmamıştım gıcık etti beni ondandı ama aldığım tepki gözlerindeki öfke beni çok üzdü kızdırdı. neyse arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
üstümüzde bir şey var kesin ama ne. şu vurmalar olmasa razıyım tartışmalara ama yine oldu işte. bundan sonra ne olur bilmem.Allah herkesin yardımcısı olsun teşekkür ederim..

alıntı olmadıgı icin yeni gordum yorumunuzu.
yazdıgımın bazı bolumlerini yanlıs anlamıssınız, vurmanız fiziki siddet gostermeniz hata ancak o duramasa dahi durmayı ogrenmeli diyorum.
ve bu açıdan hırslanmanızı haklı buluyorum.

size kendimden ornek vereyim, ilk yorumda yazdıgım vursanız bile elinizi kolunuzu tutsun ama dokunmasın demistim ya ben bunu erkek arkadasımda yaşamıstım. oyle bir gozum donmustu ki elime ne gecirsem fırlatasım geliyordu, hemen sarıldı, bunu bile siddet gordum hepten cıldırdım...
ama o okadar sinirli olmasına ragmen benim bu normal olmayan tavrımı gercekten kafayı yemek uzereyken yaptıgımı bildigi icin (surekli tekrarladıgım birsey degil cunku) alttan almayı tercih etti, sımsıkı tuttu elimi kolumu, ben tepinirken sakinlesmemi bekledi. en son biraz sakinlesmis biraz da hırstan gozum donmustu bunu da farketti iyi vur bakalım dedi ama yuregini söksem kabul edecek gibi... o an yapamadım, zaten pata küte el cırpmalarım benim iki katım buyuklugunde bi adama sivrisinek ısırıgı gibi gelirdi, fakat onu yapmaya bile kıyamadım, vur diyince yaptıgımın ne kadar kotu birsye oldugunu gorup haklı oldugum gerekcelerle de olsa yaptıgım bu tavrın edepsizlik oldugunu farkettim ve sırf bu yuzden ozur dilemem gerektigini kendi kendime kabul ettim. ben ozur dilememe ragmen onun o kadar olgun davranması, olur boyle seyler onemli olan tekrarlanmaması demesi beni daha da utandırdı.
ama o kufur bile kullanmayan bir adam kızdıgında bile, sadece bana degil, herkese boyle. oyle kılıbık gibi de dusunulmesin gayet sert mizaclı biridir...
demek istedigim sozlu ya da fiziki siddet egilimi yok, ofkesine yenilmiyor, en azından beni bu konuda tehdit olarak gormuyor.

esiniz tepki gosterecek nedenlere sahip ve bunda sizin hatanız buyuk ama onun yaptıklarını haklı cıkarmaz bunlar!
o yuzden sizin gosterdiginiz siddeti o kabullenmese de karsılık vermemeyi ogrenmeli.
biraz siz kendinizi sakinlestirecek vurmamaya calısacaksınız, benzer bicimde de o sizw tam tepki gosterecekken kendini tutacak ya sizden uzaklasacak baska odaya gidecek ya da boyutunu arttırdıgınız an sizi tutmaya calısacak ki sacma seyler yapmayın... zaten bunları yasayınca otomatikman sakinlesmek zorunda kalıyor hatanızı daha da yogun bicimde farkediyorsunuz. dolayısıyla sonrasında buraya gelip daha da hırslandım vb cumleler yazacagınız nedenler olmayacagı icin içinizde buyuttugunuz ofkeniz de azalır bence.
fakat tartısma nedenleriniz ayrı bir konu... kroniklesen seyler varsa daha sonra bunları da duzetlmeye calısın, vurmasak yeter diyip gecistirmeyin ki buyumesin.

Son düzenleme:
hayır ecrinnur yanlış anlıyorsun. ben en başta boğazına temas uyguladım sonra o canımı baya acıttı gittim bıçağı görünce aldım ki bir daha benim canımı acıtamasın uzak dursun diye. yanlış yaptıklarım biliyorum ben hep ben hep ben demiyorum yanlş anlamışsın ben farkındayım hatamın ben yapmasam böyle bir şey olmazdı. hatayı yapan başlatan benim daha önceki yaşadıklarımıza bakarak onun tepkisi çok ağır ve acımasız geldiği için yanlış yapsam da o kadarını yapmasaydı demek istiyorum ben yapayım o dursun demiyorum. ama o erkek dimi benden güçlü madem vuruyorum karşılığını tahmin etmeliyim fazla olacağını. haklısınız.
konuyu kapatalım çünkü anladım ben hatalıyım eşimle aramı düzeltmeliyim demek istiyorum ama içimden gelmiyor onunla sıcak olmak onun da gelmiyordur belki bilmem yaşananlar ağır çünkü. bir değil iki değil onu demek istiyorum ben hatalıydım ama 1e 5 oldu verdiği. olsun yine de iyi birisidir eminim pişmandır ben de pişmanım ama bizim adam olmamız için kendimizi tedavi etmemiz şart.
yorumlardan dersimi aldığım için kapatalım dedim çok teşekkür ederek bütün arkadaşlarıma. zahmet edip o kadar yazdınız sağolun

athene anlıyorum seni o bizde de oluyor aslında ben sinirlenince tamam gel vur diyor sırf vurayım hırsımı alayım da gideyim olay bitsin diye o zaman ben de senin gibi oluyorum. zaten barıştıktan sonra da çok üzülüyorum utanıyorum ona yaptıklarım için bugüne kadar böyle oldu ama dün akşam çok fazla tepki aldım diye düşündüm o yüzden işler çığrından çıktı kafama vurması her şeyi raydan çıkardı. Sanırım sabrı tükendi. Ona karşı hırslanmak istemiyorum o benim eşim. Haklısın ben sakinleşmeyi öğrenmeliyim. Ama o da öğrenmeli evet. Aslında o çok daha başarılı bu konuda genelde sakindir. size olduğu gibi ben de bbundan önce utanmıştım yaptıklarımdan. yine utanıyorum yalan yok ama işte durum bu.
başka odaya gitmeyi kararlaştırdık yapıyoruz da ama olay ben giderken başladı zaten salak gibi tutamadım kendimi. utanıyorum pişmanım yaptıklarımdan ama eşim de çok acıttı canımı ben onun canını acıtmak istemedim o çok tepki verdi sonra olay büyüdü. demek ki herkesin bir sabır noktası var.
teşekkür ederim size de iki taraf da sakinleşmeli bence aslında çok basitti sakinleşmek ama şeytana uyduk be arkadaşım of off..

yani özetle benim vurmaya hakkım yok bu kabulum ama ben bir kere vurdum diye onun ağır tepkiler vermeye hakkı var iyiymiş.
neyse arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyiliğimi istediğinizi biliyorum ben de siizn iyiliğinizi istiyorum Allahın izniyle.
Yazdıklarınızdan dersler aldım sağolun. Konuyu kapatalım bence artık canım daha da yanmasın.Akışına bırakıcam Allah hakkımızda hayırlısını versin kimseyle konuşamıyordum sizinle paylaştım sağolun Allaha emanet olun gerçekten çok yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim iyi ve hayırlı geceler olsun
senin bu yaptigina gerçeklerden kaçmak derler.

Adamın üstüne bıçakla yürümüşsün hala benden güçlü adamın aşırı tepki vermesi diyosun. Gözlerindeki öfke seni kahrettiyse düzgün davranacaksın o da evlenecek kadar çok sevdiği kadına yine aşkla bakacak bu kadar basit halbuki denklem. Ne yapsaydı o bıçağı tutan ellerin dert görmesin falan mı demesini bekledin anlamadım ki.
Benim babamın 26-27 senedir anneme el kaldırdığını görmedim ama annem şu yaptığını yapsa çok net söylüyorum anneme bi'çarpar bi'de duvar çarpar.
Bıçakla hayat arkadaşının üstüne yürüyebileceğin kadar ne yaşamış olabilirsiniz yani. İnsanlar aldatılıyor da senin verdiğin şu tepkiyi vermiyolar.
Kendi ellerinle evliliğini rezil ediyosun ve hala saçmalıyosun.
Eşin değil şuraya 100 erkek dizelim soralım hepsi aynı şeyi yapardı. İçinde saygının kalmadığı evlilik benim için şahsen bitmiş demektir.

Saygı yoksa sevgi de yoktur zaten.

Kaç yaşındasın bu arada? Çocuğun var mı?
burak blue bırak
bos yere yorma kendini.
işine gelmedi anlaşılan.

evet haklısınız bu kadar insan aynı şeyi söylüyor aklın yolu bir demek bu kadar mı zor...bence siz zor bir insansınız.
çünkü konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyor.yok olmuyor seni haklı gösterecek tek bir neden bile yok.ama dedim ya HAKLI BİLE OLSAN EŞİNE VURMAYA HAKKIN YOK...

arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın acıl akıl fikre ihtiyacım vardı yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim yorumlarınız için iyi olsun kötü olsun hepsinin bir katkısı vardır. bazı arkadaşlarım ısrarla suçlamada bulunuyor eşime hak veriyor ben de aksini demiyorum ki zaten eşime yanlış yaptım diyorum ama karşılığını olmaması gerken kadar aldım diyorum. sadece bu yoksa hatalıyım evet. üzgünüm de eşimi e seviyorum sayıyorum da aslında ama yetmiyor daha fazlası olmalı bunu yapmalıyız ikimiz de. sadece ben değil bence. işime gelmeme durumu yok öyle bir şey olsa konu açmazdım zira tahmin ediyordum büyük ihtimal suçlu bulunacağımı.
almam gereken dersi aldım sağolun konuyu kapatalım isterseniz sizi de daha fazla yormak uğraştırmak istemem zaten yeterince yazdınız gecenin bu saatinde çok iyisiniz teşekür ediyorum iyi geceler diliyorum

Konu sahibi arkadaşım bütün yorumlarını okudum. dediğin şey, gıcık gıcık konuştu sussun diye vurdum tamam ben vurdum ama o niye vurdu? O da sen dur diye vurmuş?? Daha da fazlasını yapsaydı da yerinde olurdu, kadına şiddete çok karşı olan bana bile bunu söylettin. Gözlerindeki öfkeye bir takmışsın, Allahaşkına kocası sussun diye çingeneler gibi çıldırıp tokatlar savuran karısına vurmayıp da ne yapacak? Sen bu duruma düşmeyi nasıl kendine yedirebiliyorsun? Zaten olduğu yerde durursa sen sinmiyorsun ki. sanki o bir şey yapmayınca sen de duruyormuşsun gibi konuşma ya bir kendini tanı ondan sonra savunma yap. Bu olaydan sonra bir de adamı eve almayan da sensin, bu tam anlamı ile bencilliktir başka bir şey değil. kusura bakma düşündüğümü söyleyeceğim, bunları duy ki gerçekleri gör kendini de kandırmaya çalışma öfkesi gözümün önünden gitmiyor vs diye.zaten bencil olmasaydın öfkesinin gözünün önünden gitmemesi yerine kendini çoktan düzeltmiş olurdun, sen hala karşında suç buluyorsun

yazarken arıyordu açmadım şimdi de gelmiş. ama gelmesini istemiyorum açmayacağım kapıyı.

Allah Allah ilginç :44:
Benim anlayamadığım kawganın sebepleri ne ki
siz bu adama el kaldıracak duruma kadar geliyorsunuz???
Genellikle alttan alan hep odur demişsiniz..
Siz şimdi her kavgada bunu yapıyorsanız, adamın sabrıda bir yere kadar...
Ama ben kavganızın sebeplerini merak ettim ama sebep ne olursa olsun,
iki tarafında bunu yapması gerekmiyor tabii !!

Öfke kontrolü için bi psikoloğa başvurursan tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım senin kafan mi guzel?

Hem suclu hem guclu dedikleri bu olsa gerek..

Back