ne oluyor bana, neden oluyor?

Tabiki bu durum tamamen psikolojik. Uzun zamandır hayatında biri olmadığı için erkek bir bedene ulaşmadığın işini tamamen kendin hallettigin için olabilir mi. Yada daha çok yenisiniz biraz çekingenlik biraz da utanma vs girmiş olabilir mi? Yeni olduğunuz için yavaştan alın biraz anlamayı denesin. Bize söylediğin gibi onada anlat hazır olmadığını ama seninle ilgili olmadığını söyle yoksa iliskiden tamamen soguyabilirsin. Kendin için yap bunu travma yaşatma kendine olmuyorsa gayet doğal beden ve ruh her zaman ayak uyduramayabiliriz.

Nasıl yani.
Bakire değilsin sanırım.
Nasıl olabilir ki böyle bir şey .
Çok tuhaf geldi bana.
Adamla ten uyumunuz yok bence.
Bakire olsan kendini kasman normal de zaten değilmişsin ön sevişme yapıyorsun iş oraya gelince nasıl olmuyor ilginç.

Ortam yarat bence sadece mum ışığı veya loş bir ışık biraz alkol kullanıyorsan tabi bence daha rahat olur

Konudan bağımsız ama ben profil resminizden dolayı sizi erkek sanıyodum

Aranızda yaş farkı çok mu ?
Mastürbasyonu uzun zaman yapmak gerçek kişiyle cinsel hazzı azaltıyor diye duymuştum.Bu olabilir ya da cinselliğe uzun ara vermiş olmanız,ya da belki içten içe erken olduğunu düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…