Vajinismus gibi bi durumunuz var mı?hanımlar selam, hayatımda yeni biri var. çok yeniyiz daha, o 36 ben 29 yaşındayım. işinde gücünde iki yetişkin insanız ve yakınlaşıyoruz da haliyle. öpüşme gibi şeylerde sorun yok, aslında ona dokunmayı, onun tenini de seviyorum, onda huzur buluyorum ama iş biraz daha ilerilere gittiğinde bana bişeyler oluyor. ön sevişme sırasında benim vücuduma dokunduğunda aniden kasılıyorum ve elim istemsiz olarak onun elini tutuyor yani resmen dokunmasına engel olmaya çalışıyorum ve bunu kasıtlı yapmıyorum aslında. hani böyle yapma der gibi saçma bi hareket. aynı şey o benim göğüslerimi yalarken de oluyor, çok garip oluyorum ama aynı zamanda zevk de alıyorum. geçen gün bana oral yapmak istedi, onda da inanılmaz kasıldım resmen sevişmemiz yarıda kaldı çünkü bu tip reaksiyonlardan inanılmaz şekilde alınıyor ve onu istemediğimi söylüyor. ona çok kırıcı geliyormuş, küçük düşmüş gibi hissediyormuş. birkaçtır sevişmeyi denediğimizde bu tarz şeyler oldu, asla kendimi rahat bırakamıyorum. ortam, ambians güzel, karşımdakinden de epey hoşlanıyorum. teslim olmak istiyorum ona ama olamıyorum. ve asla kendimi anlatamıyorum, inandıramıyorum. ayrılmaya kadar geldi iş. cinsellik onun için de benim için de ilişkide önemli. empati yapıyorum onu anlıyorum, kendimi anlamıyorum. karşımdakinin cinsellik odaklı abaza falan olduğunu düşünmeyin, ilk adımları genelde ben atıyorum bu konularda. abazalık ile doğal arzulanmayı ayırt edecek yaşta olduğum için sevgilin seks odaklı, seni kullanıp atacak tarzı fikirlere kapılmayın. ben bunu aşmak istiyorum, onunla olmak istiyorum ama ikidir denedik, durum bu ve artık onun şevki kalmadı. en rahat olmam gereken bir anda neden bana böyle oluyor? karşımdakini istemiyor muyum? ten uyumu mu yok? karşımdaki insan beni çok arzuluyor, bana değer veriyor bunu görebiliyorum. sorunun bende olduğunu düşünüyorum. hiç yaşayan var mı? bu arada uzun zamandır yalnızım, sadece mastürbasyon şeklinde bir cinsel hayatım var, parterli cinselliği çoook uzun zamandır yaşamıyorum. bu yaşadığım gerçekten onu istemememden kaynaklıysa ve düzelme şansı yoksa onun da zamanını boşa almayayım diye düşünüyorum. üzülüyor çünkü.
hiç bilmiyorum... ama karşımdaki insan buna inanılmaz alınıyor, bunu çok fena sorun ediyor. ve bu sabah iş ayrılmaya kadar geldi.erken olabilir daha yeni tanıyorsunuz ne aceleniz var
Belki güven yok
Belki uzun zamandır ara verince böyle oldu
bana dediği, sen benim dokunmamdan hoşlanmıyorsun, irkiliyorsun bilmem ne...Sen hazırsın ama demek ki psikolojin hazır değil bir erkekle bu kadar yakın olmaya.
Bana gayet normal geldi bu süreç.
Herşeye de alınıp küsmesin bir zahmet
İlişkinin başında normal şeyler bunlar. Daha önce sevişmiş olman ve bu yeni kişiyle zaten önünde sonunda sevisecek olman bunu hazır olmadığın bir anda yapacağın anlamına gelmiyor ki.
Vücudunu dinle, minik minik ilerle
karşımdaki kişi zaman vermekten de yana değil belli ki. ayrılma eşiğine geldik. belki de ben en başından çok yanlış bir yol izledim, yani böyle olduğu ilk an karşıma alıp zamana ihtiyacım var desem kabul ederdi. ama ben üst üste bu defa düzelecek dedim ve denedim düzelmesi için ve hep sonuç aynı. bu durumda karşımdaki de "çabaladık ama olmuyor" kafasına giriyor. ben üstüme düşeni yaptım modunda. muhtemelen o ayrılık olacak da benim derdim kendimle işte. o gider yarın başkası gelir, hep böyle mi olacakKendini ne kadar hazır hissetsende bilinçaltında henüz hazır değilsin gibi geldi.zamana ihtiyacınız olduğunu düşündüm ama karşınızdaki insanın bunu sorun haline getirmesi düzelmenizi gecitirebilir
hayır.Vajinismus gibi bi durumunuz var mı?
Ya bence yaklaşimi hoş degil. Sen ne kadar istiyor olsan da bedenin buna hazir olmayabilir, onun bunu anlayisla karsiliyor olmasi lazim direkt seni suclayici tarzda konusmasi hoş olmamiş insanim isteyecegi varsa da istemez yani erkekler bekliyo ki afedersiniz kadinlar otomatik şseyli olsunbana dediği, sen benim dokunmamdan hoşlanmıyorsun, irkiliyorsun bilmem ne...
bana geçen gece, istersen ağırdan alabiliriz, bişey yapmak zorunda değiliz sarılıp uyusak da olur dedi. ben de hayır, hazırım istiyorum dedim. neymiş efendim ben hazır olduğumu, istediğimi söylemişim o da bu yüzden yaklaşmış, sen de istiyorsun diye düşünüp yaklaşıyorum ama sen bana böyle tepkiler veriyorsun, beni istemiyorsun, beni bi nevi reddetmiş oluyorsun falan diyor. şimdi demek ki hazır değilim gerekçesini de asla kabul etmiyor.
ben de şöyle düşünüyorum, tamam çok çok zevk almak zorunda değilim, dokunuşlarıyla ilk etapta büyülenmek zorunda değilim ama neden irkiliyorum? neden istemdışı onun elini tutup sanki ona engel bi refleks yapıyorum? sözlerimle bedenim bambaşka hareket ediyor. kendi ayağımla gidiyorum sonuçta evine, güzel bir gece geçirip sabaha güzel uyanmak için. ama olmuyor. buna sahiden yeni bir ilişki olması mı sebep oluyor yoksa başka bir durum mu onu merak ediyorum...
E gayet doğal değil mi ya?bana dediği, sen benim dokunmamdan hoşlanmıyorsun, irkiliyorsun bilmem ne...
bana geçen gece, istersen ağırdan alabiliriz, bişey yapmak zorunda değiliz sarılıp uyusak da olur dedi. ben de hayır, hazırım istiyorum dedim. neymiş efendim ben hazır olduğumu, istediğimi söylemişim o da bu yüzden yaklaşmış, sen de istiyorsun diye düşünüp yaklaşıyorum ama sen bana böyle tepkiler veriyorsun, beni istemiyorsun, beni bi nevi reddetmiş oluyorsun falan diyor. şimdi demek ki hazır değilim gerekçesini de asla kabul etmiyor.
ben de şöyle düşünüyorum, tamam çok çok zevk almak zorunda değilim, dokunuşlarıyla ilk etapta büyülenmek zorunda değilim ama neden irkiliyorum? neden istemdışı onun elini tutup sanki ona engel bi refleks yapıyorum? sözlerimle bedenim bambaşka hareket ediyor. kendi ayağımla gidiyorum sonuçta evine, güzel bir gece geçirip sabaha güzel uyanmak için. ama olmuyor. buna sahiden yeni bir ilişki olması mı sebep oluyor yoksa başka bir durum mu onu merak ediyorum...
Eeee olabilir.böyle olduğu ilk an karşıma alıp zamana ihtiyacım var desem kabul ederdi. ama ben üst üste bu defa düzelecek dedim ve denedim düzelmesi için ve hep sonuç aynı. bu durumda karşımdaki de "çabaladık ama olmuyor" kafasına giriyor. ben üstüme düşeni yaptım modunda. muhtemelen o ayrılık olacak da benim derdim kendimle işte. o gider yarın başkası gelir, hep böyle mi olacak
Bence yeterince hoşlanmıyorsun.anladığım kadarıyla gayet eli yüzü düzgün, eğitimli, elit bir bey.sen de böyle bir kişiden nasıl hoşlanmam diye düşünüp, hoşlandığına kendini inandırmaya çalışıyorsun.bazen insan yakışıklı gayet konumu yüksek kişilerden de hoşlanmayabiliyor.yakışıklı ya da güzel olmak yetmiyor.bence mantığın yüzde yüz onay veriyor ama kalp çaresiz.ben sadece hoşlanmadığım kişilere yapıyorum bu hareketi.bana dediği, sen benim dokunmamdan hoşlanmıyorsun, irkiliyorsun bilmem ne...
Bana normal gelmiyor.birbirinden yeterince hoşlanan iki kişi bu durumu yaşamaz.yaşayorsa da o ilişki 10 üzerinden 10 değildir.haa 10 üzerinden 6,7 de kabulünüzse sorun yok tabi.E gayet doğal değil mi ya?
Bu niyetle gittiğin, şarabı doldurup 'ozel' olsun diye cicileri giyindigin gün bile o iş olmadan sonlanabilir, hele ki ilk günlerde.
Senin hazırım diye işi baslatman neyi değiştirir ki. Belki de sadece koklaşma kısmına hazirsindir.
Çoğu insanın başına gelen bir durum, şimdiki beraber olduğum adamla da ben bu işe hazır sekilde gitmiştim ama sonra bir şey beni engelledi. Neden kendi hislerime güvenmeyeyim ki? Sadece izin verdiğim kadarı yaşandı, 'maybe next time' dedim geçtim.
Karşı taraf da tabii ki anlayışla karşıladı. Hiç de 'madem devamı gelmeyecek niye başladın/ e o zaman bu odada işin ne' tarzı bir imada bulunmadi - ki bu bir lutuf değil,zaten bulunmamasi gerekiyordu.
O yüzden konu bana baştan aşağı coook normal geldi.
Kaldı ki sen çok zincirlerini kırmış , 'gelişine yaşayan' bir kadın değilsin. İnsanlara cabuk güvenen, kendini açan biri de degilsin. 'bugun zevkime bakayim,yarın ne olursa olsun' diyen biri hele hiç değilsin:)
Belki sen bu gerçekten uzaklaşmak istiyor olabilirsin ama vücudun bu gerçekle yaşıyor. Beynin nasıl biri olduğunu farkında ve kendi oldugu gibi davranıyor.
Bence sen de vücuduna ayak uydur. O an istemiyorsan istemiyorsundur. Neden mahcup hissedesin ki, sanki seni parayla tutmuş gibi adama sonsuz mutluluk vaadiyle mi gittin?
Tabii ki her kadın için değil ama çoğu kadın için cinsellik beyinde başlayıp beyinde biten bir şey. Hazır olmadığın sürece aynı şeyleri yaşaman olası.
Ne zaman ki bu artık sana doğru gelir,vücudun ona alışır. O zaman eminim yağ gibi akar gider
Ferhans'cim sen ve ben o kadar farklı insanlarız ve hayatımıza giren erkekler o kadar bambaşka insanlar ve ilişkilerimizi yaşayış biçimlerimiz o kadar cooook değişik ki herhangi bir konuda bana katilmani asla beklemem . Tek ortak özelliğimiz ikimiz de kadın yaratıldık ve turkiyede dünyaya geldikBana normal gelmiyor.birbirinden yeterince hoşlanan iki kişi bu durumu yaşamaz.yaşayorsa da o ilişki 10 üzerinden 10 değildir.haa 10 üzerinden 6,7 de kabulünüzse sorun yok tabi.
Bence ten uyumunuz yokhayır.
yani eskiden yoktu.
şu an daha vajinaya girmeye gelmeden, sevişmenin çok çok başlangıcında böyle bir durum yaşıyorum.