karşı tarafın şevki kırılıyor bir yerden sonra. o yüzden çok uzun sürmemesi lazım.Ben eski eşimle ilk tanıştığımda böyleydim. Çok istiyordum ama iş birleşmeye gelince kasılıp kalıyordum. Bu böyle 3 ay falan sürdü. 3 ayın sonunda aştım ama o zamana kadar inanılmaz istekli olan adam resmen buz kesildi. Evliliğimiz boyunca cinsellik hep problem oldu ve sonunda boşandık.
yüzüme, elime, koluma, bacağıma dokunmasında sorun yok. göbek, kasık gibi bölgelerde irkilme yaşıyorum. sırtıma dokunduğunda sorun yok mesela. onunla öpüşmeyi, onun boynunu, ne bileyim omzunu falan öpmeyi çok seviyorum, kokusunu da seviyorum. ve genellikle dokunan, temas eden ben olurum aslında hep ben önce başlatıyorum.Dokununca irkiliyorsaniz ten uyumunuz yok gibi geldi bana da. Bedeninize kulak verin.
tiksindiğim insanla öpüşemem bile, tiksinme değil. tiksinmenin ne olduğunu biliyorum sonuçta. başka bişey var çözemiyorum.Yeterince hoslanmiyorsun bence, hatta belki tiksiniyor olabilir misin
Ona alışmaya ihtiyacınız var bence. Herkes pat diye sevişemez öyle. Kendisiyle konuşun açık bir şekilde ifade edin. Durumu anlatın. Düzelmezse endişelenirsiniz.yüzüme, elime, koluma, bacağıma dokunmasında sorun yok. göbek, kasık gibi bölgelerde irkilme yaşıyorum. sırtıma dokunduğunda sorun yok mesela. onunla öpüşmeyi, onun boynunu, ne bileyim omzunu falan öpmeyi çok seviyorum, kokusunu da seviyorum. ve genellikle dokunan, temas eden ben olurum aslında hep ben önce başlatıyorum.
hayır tabii ki, allah korusunKüçükken istismar edildiniz mi?
Seks için hazır değilsiniz demek ki. Kendinizi henüz rahat hissetmiyor olabilirsiniz. Siz rahatım diye düşünseniz de bilinçaltınız öyle demiyor. Biraz zamana, biraz daha birbirinizi tanımaya ihtiyaç olabilir.yüzüme, elime, koluma, bacağıma dokunmasında sorun yok. göbek, kasık gibi bölgelerde irkilme yaşıyorum. sırtıma dokunduğunda sorun yok mesela. onunla öpüşmeyi, onun boynunu, ne bileyim omzunu falan öpmeyi çok seviyorum, kokusunu da seviyorum. ve genellikle dokunan, temas eden ben olurum aslında hep ben önce başlatıyorum.
Konuyla çok alakasız ama siz boşandınız mıııı, üzüldüm ve şaşırdım..Ben eski eşimle ilk tanıştığımda böyleydim. Çok istiyordum ama iş birleşmeye gelince kasılıp kalıyordum. Bu böyle 3 ay falan sürdü. 3 ayın sonunda aştım ama o zamana kadar inanılmaz istekli olan adam resmen buz kesildi. Evliliğimiz boyunca cinsellik hep problem oldu ve sonunda boşandık.
Bu seni kadınsı bulmayan flörtün mü? Belki bilinçaltında onun tarafından beğenilmeme korkusu vardır
onunla alakalı şöyle ilginç bir gelişme oldu.Konuyla çok alakasız ama siz boşandınız mıııı, üzüldüm ve şaşırdım..
Konuyla alakalı da üstte birisi yorum yapmış geçen gün sevgiliniz size kadınsı olmakla alakalı bir şey demişti belki de bu yüzden bilinçaltında olaya kendinizi veremiyorsunuz, çünkü ten uyumu falan tamam da cinsellik zevk almak vs biraz da psikolojik
Feminen biri değilim mi demek istediniz? Maskülen erkeksi demekonunla alakalı şöyle ilginç bir gelişme oldu.
ben o konumda da söylemiştim, çok maskülen biri değilim, sadece öyle işveli cilveli biri değilim ve giyim tarzım falan çok sadedir.
Yok beni yanlış anladın o beğeniyodur da sen acaba bilinçaltına bunu mu attın da kasılıp rahat hissedemedin diye söyledim. Ten uyumu varsa başka sebep bulamadım yada acaba erken falan mı diye düşünüyorsun içten içe bilemedimonunla alakalı şöyle ilginç bir gelişme oldu.
ben o konumda da söylemiştim, çok maskülen biri değilim, sadece öyle işveli cilveli biri değilim ve giyim tarzım falan çok sadedir, makyajı da çok hafif yapan biriyim diye. biraz giyim tarzı ve makyajda revizyona gittim. aksesuarla aram iyi değildi, aksesuar kullanmaya başladım ve inanılmaz değiştirdi havamı. tam böyle yüzüme yakışacak tarzda makyaj yapmaya başladım. bu şekilde görüşmeye başladım artık onunla. söylediği tüm sözleri afedersiniz s.ke s.ke yutmuş oldu. hatta daha geçen gece bana, sen çok güzel bi kadınsın, çok çekicisin, çok alımlısın falan dedi. galiba o benim kıyafetime falan bir tık daha özenmemi istemiş anladığım kadarıyla. bir de bu maskülenlik, feminenlik sadece giyim kuşamla olmuyor. biraz daha dişil enerjide kalmam gerektiğini farkettim ben. o açıdan da bazı konulara dikkat ediyorum. belli ki bu ilişkide kendisi daha aktif bir rol oynamak istiyor, bıraktım oynasın. yani bilinçaltımda böyle bişey var mıdır bilmiyorum ama şu anda da beni kadınsı bulmuyorsa gitsin ötede oynasın.
hayır tam olarak öyle değil. yani nasıl anlatsam bilemiyorum. kelime kelime neyin ne olduğunu anlatacak zamanım elbette yok. maskülen değilim zaten ama hani böyle çok aşırı kadınsı kadınlar olur ya, her tarafından işve cilve akar. öyle biri değilim demek istedim. umarım anlatabilmişimdir, daha fazla anlatmayacağım çünkü.Feminen biri değilim mi demek istediniz? Maskülen erkeksi demek
ben de bilmiyorum. dün değil ondan önceki gün konuşurken üzerime fazla geldiğini, anlayış göstermesi gerekirken göstermediğini kabul etti. kendi kendine özür diledi falan. aceleci davrandım falan dedi. yani kabul etti güya ama bilemiyorum. dün akşam bi sebepten yanına uğradım. 1 saat oturdum kalktım. iletişimimiz, diyaloğumuz falan iyi hoş, onun yanında keyifli hissediyorum, onu hayatımda da istiyorum ama aşırı bi çekim duymuyorum galiba ya. yakınlaşma falan olmadı zaten ona müsaitlik yoktu. tipini beğeniyorum, iyi hoş. onunla flört etmek de çok hoş. ama içim de gitmiyor çok. kafam karışık yani ben dün çok gereksiz bişey için onu görmek, ona manevi destek sunmak için yağmurlu havada 2 vasıta değiştirip yanına gittim. normalde asla böyle bişey yapmam ben kimse için, hiç tarzım değildir. ben onun kadar yüksek değilim ona şu an, onu anladım. ama duygular değişebilir, kafam karışık. o beni her fırsatta sesimi duymak için arıyor, ben pek aramıyorum. her fırsatta beni görmek istiyor mesela bugün de görmek istedi. olabilir dedim ama sanki kırmamak için dedim gibi, biraz hasta çünkü. sonra o başka bir plandan bahsetti, ben hemen onu destekledim mesela. tabii oraya git falan dedim, görüşmek için ısrar etmedim. hastalığını bahane ettim, diğer plan daha iyi olur manasında. çünkü saçma sapan alınganlıkları var ve ben çoğu zaman o saçmalamasın diye "iyi bari öyle olsun" moduna giriyorum. böyle de ne kadar devam eder hiçbir fikrim yok.Yok beni yanlış anladın o beğeniyodur da sen acaba bilinçaltına bunu mu attın da kasılıp rahat hissedemedin diye söyledim. Ten uyumu varsa başka sebep bulamadım yada acaba erken falan mı diye düşünüyorsun içten içe bilemedim
Ben bazen seni kendime çok benziyorum konularından, her şeyi benim gibi kafaya çok takıp irdeliyorsun öyle olunca da hisler mantık birbirine karışıyor. Sürekli acaba var kafanda, öyle olunca da işi akışına bırakıp flörtü duyguları tam yaşayıp kendini veremiyorsun.ben de bilmiyorum. dün değil ondan önceki gün konuşurken üzerime fazla geldiğini, anlayış göstermesi gerekirken göstermediğini kabul etti. kendi kendine özür diledi falan. aceleci davrandım falan dedi. yani kabul etti güya ama bilemiyorum. dün akşam bi sebepten yanına uğradım. 1 saat oturdum kalktım. iletişimimiz, diyaloğumuz falan iyi hoş, onun yanında keyifli hissediyorum, onu hayatımda da istiyorum ama aşırı bi çekim duymuyorum galiba ya. yakınlaşma falan olmadı zaten ona müsaitlik yoktu. tipini beğeniyorum, iyi hoş. onunla flört etmek de çok hoş. ama içim de gitmiyor çok. kafam karışık yani ben dün çok gereksiz bişey için onu görmek, ona manevi destek sunmak için yağmurlu havada 2 vasıta değiştirip yanına gittim. normalde asla böyle bişey yapmam ben kimse için, hiç tarzım değildir. ben onun kadar yüksek değilim ona şu an, onu anladım. ama duygular değişebilir, kafam karışık. o beni her fırsatta sesimi duymak için arıyor, ben pek aramıyorum. her fırsatta beni görmek istiyor mesela bugün de görmek istedi. olabilir dedim ama sanki kırmamak için dedim gibi, biraz hasta çünkü. sonra o başka bir plandan bahsetti, ben hemen onu destekledim mesela. tabii oraya git falan dedim, görüşmek için ısrar etmedim. hastalığını bahane ettim, diğer plan daha iyi olur manasında. çünkü saçma sapan alınganlıkları var ve ben çoğu zaman o saçmalamasın diye "iyi bari öyle olsun" moduna giriyorum. böyle de ne kadar devam eder hiçbir fikrim yok.
Evet boşandım. Ama üzülmeyin, ben hiç üzülmüyorumKonuyla çok alakasız ama siz boşandınız mıııı, üzüldüm ve şaşırdım..
Konuyla alakalı da üstte birisi yorum yapmış geçen gün sevgiliniz size kadınsı olmakla alakalı bir şey demişti belki de bu yüzden bilinçaltında olaya kendinizi veremiyorsunuz, çünkü ten uyumu falan tamam da cinsellik zevk almak vs biraz da psikolojik
Bende de var suan da yıllarda güvendiğim birisiyle bir şeyler yaşayamıyorum ten uyumumuz inanılmaz tamamen psikolojik bir şey geriliyorum kasiliyorum rahat olamıyorum o kadar iyi anlıyorum ki seni bana göre baskıyla alakalı bir şey hayatında baskı gördüysen öyle şeyler de rahat olamıyorsun ben kendimden biliyorum baskı dediğim aile baskısı tarzihanımlar selam, hayatımda yeni biri var. çok yeniyiz daha, o 36 ben 29 yaşındayım. işinde gücünde iki yetişkin insanız ve yakınlaşıyoruz da haliyle. öpüşme gibi şeylerde sorun yok, aslında ona dokunmayı, onun tenini de seviyorum, onda huzur buluyorum ama iş biraz daha ilerilere gittiğinde bana bişeyler oluyor. ön sevişme sırasında benim vücuduma dokunduğunda aniden kasılıyorum ve elim istemsiz olarak onun elini tutuyor yani resmen dokunmasına engel olmaya çalışıyorum ve bunu kasıtlı yapmıyorum aslında. hani böyle yapma der gibi saçma bi hareket. aynı şey o benim göğüslerimi yalarken de oluyor, çok garip oluyorum ama aynı zamanda zevk de alıyorum. geçen gün bana oral yapmak istedi, onda da inanılmaz kasıldım resmen sevişmemiz yarıda kaldı çünkü bu tip reaksiyonlardan inanılmaz şekilde alınıyor ve onu istemediğimi söylüyor. ona çok kırıcı geliyormuş, küçük düşmüş gibi hissediyormuş. birkaçtır sevişmeyi denediğimizde bu tarz şeyler oldu, asla kendimi rahat bırakamıyorum. ortam, ambians güzel, karşımdakinden de epey hoşlanıyorum. teslim olmak istiyorum ona ama olamıyorum. ve asla kendimi anlatamıyorum, inandıramıyorum. ayrılmaya kadar geldi iş. cinsellik onun için de benim için de ilişkide önemli. empati yapıyorum onu anlıyorum, kendimi anlamıyorum. karşımdakinin cinsellik odaklı abaza falan olduğunu düşünmeyin, ilk adımları genelde ben atıyorum bu konularda. abazalık ile doğal arzulanmayı ayırt edecek yaşta olduğum için sevgilin seks odaklı, seni kullanıp atacak tarzı fikirlere kapılmayın. ben bunu aşmak istiyorum, onunla olmak istiyorum ama ikidir denedik, durum bu ve artık onun şevki kalmadı. en rahat olmam gereken bir anda neden bana böyle oluyor? karşımdakini istemiyor muyum? ten uyumu mu yok? karşımdaki insan beni çok arzuluyor, bana değer veriyor bunu görebiliyorum. sorunun bende olduğunu düşünüyorum. hiç yaşayan var mı? bu arada uzun zamandır yalnızım, sadece mastürbasyon şeklinde bir cinsel hayatım var, parterli cinselliği çoook uzun zamandır yaşamıyorum. bu yaşadığım gerçekten onu istemememden kaynaklıysa ve düzelme şansı yoksa onun da zamanını boşa almayayım diye düşünüyorum. üzülüyor çünkü.
Sen henüz dokunsal aşamaya geçecek duygu yoğunluğunda değilsin. Bence kendini zorlamak yerine akışına bırak. Ya bir cümlesine aşık olur o noktaya geçersin ya da bir yerde bitirirsin. Ten uyumu yok diyemem ama şu an tensel çekim noktasında değilsinben de bilmiyorum. dün değil ondan önceki gün konuşurken üzerime fazla geldiğini, anlayış göstermesi gerekirken göstermediğini kabul etti. kendi kendine özür diledi falan. aceleci davrandım falan dedi. yani kabul etti güya ama bilemiyorum. dün akşam bi sebepten yanına uğradım. 1 saat oturdum kalktım. iletişimimiz, diyaloğumuz falan iyi hoş, onun yanında keyifli hissediyorum, onu hayatımda da istiyorum ama aşırı bi çekim duymuyorum galiba ya. yakınlaşma falan olmadı zaten ona müsaitlik yoktu. tipini beğeniyorum, iyi hoş. onunla flört etmek de çok hoş. ama içim de gitmiyor çok. kafam karışık yani ben dün çok gereksiz bişey için onu görmek, ona manevi destek sunmak için yağmurlu havada 2 vasıta değiştirip yanına gittim. normalde asla böyle bişey yapmam ben kimse için, hiç tarzım değildir. ben onun kadar yüksek değilim ona şu an, onu anladım. ama duygular değişebilir, kafam karışık. o beni her fırsatta sesimi duymak için arıyor, ben pek aramıyorum. her fırsatta beni görmek istiyor mesela bugün de görmek istedi. olabilir dedim ama sanki kırmamak için dedim gibi, biraz hasta çünkü. sonra o başka bir plandan bahsetti, ben hemen onu destekledim mesela. tabii oraya git falan dedim, görüşmek için ısrar etmedim. hastalığını bahane ettim, diğer plan daha iyi olur manasında. çünkü saçma sapan alınganlıkları var ve ben çoğu zaman o saçmalamasın diye "iyi bari öyle olsun" moduna giriyorum. böyle de ne kadar devam eder hiçbir fikrim yok.