Ne oLur yardım :'(

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
36
arkadaşlar uzun zamandır birlikte olduğum biri var müthiş bi insan ona ilk görüşte aşık oldum. kısa bir süre sonra hemen evlenmeye karar verdik ama ben beklemek istedim çünkü ailem karışık biraz benim geçen ayda babama açıldım durumu anlattım önce bi araştıralım dedi. bizde mezhep ayrılığı vardır ama erkek arkadaşımla aramızda böyle bi sorunda yok bahane edicek bişi bulamadı ev olmazsa vermem dedi hemde borçsuz olcak ev dedi. onun aileside kirada yaşlı insanlar saten ben evde otururken onların kirada oturmasını istemiyorum ama babam istemiyo evi olan daha iyi geliri olan biri olsun istiyo , bi kere bile çocuk iyimi demedi sadece maaşını ve evi sordu bugün diğer taraf konuşmaya gelicek çok mutsuzum napıcağımızı şaşırdık.
yardım edin vermezse gene napmalıyım
:çok üzgünüm:

Dur hele bakalim, onunda ailesi gelsin bir konussun büyükler!!

Hemen umutsuzluga kapilma!! Bir yandan babaciginada hak vermek lazim senin iyligini istiyor ilerde rahat etmeni zorluk cekmemeni lakin böyle suyu olsun buyu olsun vs. vs. ile olmaz bu isler herseyde para pul degil.....

Büyükler aralarinda uzlasip konusurlar önemli olan senin tavrin burda ne babani karsina almaya calis nede sevdiginle kötü ol?? Mutlaka zor is ama ne demisler beklenen gün gelecek ise cekilen cile kutsaldir.yerimseniben

Allah hayirlisini nasip etsin canima.s.

hakkında hayırlısı olsun gülsüm sultana katılıyorum her iki tarafıda karşına al ne yapmalıyım demek için daha erken hele konuşulsun sonuç belli olsun
iyi şeyler düşün iyi olsun
ne olursa olsun ne gelirse gelsin başına hayırlısı gelsin hayırlısı olsun

bi tanışsınla aileler bakalım neymiş neyin nesiymiş
ne kadar tanıyorsunki kendisini ve ailesini
en dopru kararı baban verır onun yolundan gıt derım

senin müthiş dediğin o adamın gelecekte de hep böyle kalacağından hiç şüphen yoksa babanı ikna et.
ama yaşanan bir çok tecrübeden biliyoruz ki aileleler ne diyorsa çocukları için istiyordur.
babanı asla karşına alma, ona sakın sırtını dönme...
baban bağırırsa sen sus, döverse sen sarıl derler bizde.

CANIM ZATEN BIR İLŞKİ IYI GIBIYORSA ILLA BIR YERDEN BIR PROBLEM CIKAR...
ama sakın bıraz aılende emınım senın ıcın en dogru kararı verecektır..
belkı sımdı sevgılınle aranda bu konu sorun olmaya bılır ama ılerısı ıcınde dusunmek lazım...
aılen ne dıyecek son kararları ne olucak beklemek lazım...

hıyrlısı olsun senın ıcın allah pısman etmesın canım

öncelikle sağolun arkadaşlar yorumlarınız için
benim sevgilimden yana şüpem yok babanla konuşım içi rahat etmeli tabii kız veriyo dedi
gelsin sorsun soruştursun çekinicek hiçbişeyim yok dedi ama evim yoksa benim evlenmeye hakkım yok mu dedi. buda dokundu açıkcası bana aileside ev alırız hallederiz borcu biter düğünü yaparız diyo bide babam kıskanıyo beni vermek istemiyo bu evide bahane ediyo gibi geliyo bana annem sabret verir olur bu iş iyi çocuk dedi.
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar dua edin benim için nolur..

Hic olmazsa mezhep ayriligindan dolayi baban kestirip atmamis,bu da iyiye isaret.Sabirli ve kararli ol.Insallah hersey diledigin gibi olur.,.

Babanın öyle demesine bakma sen hiç bir baba kızını vermek istemez evinden çıksın istemez çünkü kaç yaşına gelirsek gelelim hala onların küçük kızlarıyız. senin babanda öle sanıyorum ama büyükler bir konuşsun çocuğun ailesi ikna eder babanı sanıyorum sende stres yapma canım herşey olacağına varır hakkında hayırlısı olsun...a.s.

aramızda mezhep ayrılığı yok olsa saten hiç umudum olmazdı.
akşamı bekliyorum umarım anlaşırlar

Üzülme canim insallah hersey gönlünce olur Allah mutluluk versin
Aksama gelsinler bakalim ne olacak hemen karamsarliga ugrama...

baban cok haklı canım sakın kızma
iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık ne yazıkki

ahhh ahhh...
ne deyim bilmiyorum ki...
ama şunu asla unutma canım anne baba evladının iyiliğini ister önce bak burda neler okuyoruz herşey bekarlıktaki gibi değil ve öyle gitmiyor...
babanında bir bildiği vardır...

karşı tarafta tabi imkanları dahilinde hareket etmekte haklılar...
ne bilim ya zor şöyle kendimde bir geriye dönüyorumda nasıl evlendim zaman nasıl geçti...
Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun tüm bekar arkadaşlarımızın...

sağolun kızlar sayenizde baya motive oldum babam iyiliğimi istiyo biliyrum bende isterım tabii olsun ev ama onlarda almıcaz demiyoki alcaz uygun ev arıyoruz dıyolar, babamda yalan sölüyolar alırız derler ama almazlar dıyosırnaşık şey
babam sanırım beni evlendirmek istemıyo

:) Canım ya, ben de evlenirken böyle stresler yaşamıştım, çok kızmıştım babama,anneme, amma didikliyorsunuz diye.

Şimdi boyumca kızım var, bazen düşünüyorum bir gün gelip ben evleneceğim diyecek bana. İnan var ya ailemin yaptıklarının 5 katını yapabilirim. İnce eler sık dokurum muhtemelen. İsterim ki kızımı üzecek, kıracak, yıpratacak ve benim ortadan kaldırabileceğim her şeyi baştan yok edeyim ki ne kadar az uğraşırsa hayatla o kadar iyi. Saçının teline bile kıyamayız ki evlatlarımızın.

Velhasıl kelam sıkma canını, bu tip şeyler düşündüğünden çok daha normal ve doğal, her ana-baba yapar bunu. Ama ben de inanıyorum ki büyükler konuştuğunda elbet bir orta yol bulunacaktır. Strese girme boşuna. Bizi de habersiz bırakma, biliyosun biz KK kadınları merak ederiz, "iyiyim" demeden içimiz rahat etmez :) hadi bakalım, akşam için dualarımız seninle.

Bana göre baban haklı canım...
Elbette maaşını sorucak, evi var mı diye sorucak...
Sen sevginin etkisiyle bunlara bakmıyorsun belki ama önemli şeyler bunlar aslında... Baban nasıl geçineceğinizi zorda kalıp kalmayacağınızı düşünüyor...
Bir yuvayı kurmakta geçindirmekte kolay değil bu zamanda, hele ki evin kiraysa...

Büyükler bir konuşsunlar önce bakalım...
Sen hemen umutsuzluğa kapılma...
İşi varsa ve bir düzenli maaşı zamanla kendinize evde alabileceğinizi görürse baban, belkide izini verir... a.s

Hayırlısı olsun senin için...

sağolun arkadaşlar az önce babası gene aramış gelicez bi aksilik yok dimi demiş babamda yok bekliyoruz buyrun gelin demiş :)

meraba kızlar akşam geldiler hoş sohbet konuştular adam e alcam dedi babama
babamda benim fikrimi sorarsan durumu daha iyi biriyle evlen dedi ama ben gönül koydum bu yola istiyorum diyosan evi almak şartıyla veririm senı dedi. sonra nemi oldu
sevgilimin bbası evi alcam ama ben oturcam siz kirada oturun demiş düşünün babamın yanından kalkalı yarım saat olmuş daha fikrini değiştirmiş ilerdede size alırım ben babasıyla tekrar konuşup ikna ederim demiş.ama babam saten gönüllü değil bide böle diyince şimdi durmuyo sözünde o zamn nası durcak dicek moralim sıfır okadr söledim babası ev alcakmş merak etme die şimdi nası derim ev yok baba vazgeçmişsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…