Meraba 6 aylık evliyim.eşim işinde gücünde bi öğretmen ama ben ona güvenemıyorum hıcbıseyını gormedım.yanı benim sorunum kıskanclık.eşimi cok kıskanıyorum cok.ve kendimi kötü hıssetmememın nedeni.kafamda senaryolar üretıyorum ve sonra bu yüzden esımle kavga edıyorum hatta bosanmaya kadar götürüyorum.mesela eşime faceden baska bı kadın adı ıle mesaj attım.okulundakı bı bayan arkadasıymıs gıbı ve bu kız sana nasıl bu sekılde mesaj atar dıye kavga ettım.demek kı sen kadınlarla cok samımısın dıye kac gun kustum adamın hıc sucu yokken neler yaptım.aslında asıl nıyetım tepkısını olcmekti yanı gercekten o mesaja sasıracakmıydı yoksa normal mı karsılayacaktı.eğer normal karsılasaydı demekkı bayanlarla cok samımı diye dusunecektım.gercı o da sasırdı.çünkü mesajda samimi kelimeler kullandım.ben hıc bı kadınla böyle samımı değilim dedi.sonra eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını anlamak ıcın bı erkek ısmıyle face actm ve kendı kendıme maail attım esımın de bunu görmesını sağladım.ve benı kıskanıp kıskanmadığını öğrenmek ıstedım.ve eşimin bu mesajı görmesını sağladım.sizce benım sorunum ne ne yapmam lazım.çok mu vahim durumdayım.