• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin.normal miyim tedavi olmam gerekiyor mu bilmiyorum.hastamıyım.

hata_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
60
0
0
Kütahya
Meraba 6 aylık evliyim.eşim işinde gücünde bi öğretmen ama ben ona güvenemıyorum hıcbıseyını gormedım.yanı benim sorunum kıskanclık.eşimi cok kıskanıyorum cok.ve kendimi kötü hıssetmememın nedeni.kafamda senaryolar üretıyorum ve sonra bu yüzden esımle kavga edıyorum hatta bosanmaya kadar götürüyorum.mesela eşime faceden baska bı kadın adı ıle mesaj attım.okulundakı bı bayan arkadasıymıs gıbı ve bu kız sana nasıl bu sekılde mesaj atar dıye kavga ettım.demek kı sen kadınlarla cok samımısın dıye kac gun kustum adamın hıc sucu yokken neler yaptım.aslında asıl nıyetım tepkısını olcmekti yanı gercekten o mesaja sasıracakmıydı yoksa normal mı karsılayacaktı.eğer normal karsılasaydı demekkı bayanlarla cok samımı diye dusunecektım.gercı o da sasırdı.çünkü mesajda samimi kelimeler kullandım.ben hıc bı kadınla böyle samımı değilim dedi.sonra eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını anlamak ıcın bı erkek ısmıyle face actm ve kendı kendıme maail attım esımın de bunu görmesını sağladım.ve benı kıskanıp kıskanmadığını öğrenmek ıstedım.ve eşimin bu mesajı görmesını sağladım.sizce benım sorunum ne ne yapmam lazım.çok mu vahim durumdayım.

yaptıkların çok çocukca şeyler kendine güvenmelisin sonuçta seni istemese evlenmezdi değil mi henüz bekar olduğum için fazla yorum yapamıyorum ama bence küçük oyunların kötü sonuçlar verebilir çoooookkkk afedersin yanlış anlama beni atasözü yazmak istedim e..ğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir bu adam yapmayacaksa da yapar saygılar kusurlu cümle kullandıysam özür dilerim

yaptıkların çok çocukca şeyler kendine güvenmelisin sonuçta seni istemese evlenmezdi değil mi henüz bekar olduğum için fazla yorum yapamıyorum ama bence küçük oyunların kötü sonuçlar verebilir çoooookkkk afedersin yanlış anlama beni atasözü yazmak istedim e..ğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir bu adam yapmayacaksa da yapar saygılar kusurlu cümle kullandıysam özür dilerim [/QU

ALLAH RAZI OLSUN CEVAP VERDİĞİN İÇİN.KENDİ KENDIME BILE ITIRAF EDEMIYORDUM.HAKLISIN E... AKLINA KARPUZ KABUGU DÜŞÜRMEK BENIMKISI NEDEN BÖYLEYIM BILMIYORUM

Meraba 6 aylık evliyim.eşim işinde gücünde bi öğretmen ama ben ona güvenemıyorum hıcbıseyını gormedım.yanı benim sorunum kıskanclık.eşimi cok kıskanıyorum cok.ve kendimi kötü hıssetmememın nedeni.kafamda senaryolar üretıyorum ve sonra bu yüzden esımle kavga edıyorum hatta bosanmaya kadar götürüyorum.mesela eşime faceden baska bı kadın adı ıle mesaj attım.okulundakı bı bayan arkadasıymıs gıbı ve bu kız sana nasıl bu sekılde mesaj atar dıye kavga ettım.demek kı sen kadınlarla cok samımısın dıye kac gun kustum adamın hıc sucu yokken neler yaptım.aslında asıl nıyetım tepkısını olcmekti yanı gercekten o mesaja sasıracakmıydı yoksa normal mı karsılayacaktı.eğer normal karsılasaydı demekkı bayanlarla cok samımı diye dusunecektım.gercı o da sasırdı.çünkü mesajda samimi kelimeler kullandım.ben hıc bı kadınla böyle samımı değilim dedi.sonra eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını anlamak ıcın bı erkek ısmıyle face actm ve kendı kendıme maail attım esımın de bunu görmesını sağladım.ve benı kıskanıp kıskanmadığını öğrenmek ıstedım.ve eşimin bu mesajı görmesını sağladım.sizce benım sorunum ne ne yapmam lazım.çok mu vahim durumdayım.

canim kusura bakma ama vallahi yazini agzim acik okudum,cocukmusun sen.ne kadar tehlikeli seyler yapiyorsun.bence biran once kendine gel olmuyorsa,tedavi ol seninki hastalik derecesinde kiskanclik,hem kendine hem esine evliliginizi zehir etme bugunlerin tadini cikarbence aeo.

çok şaşırtıcı bi durum. bence sosyal bi insan değilsiniz. bana göre aşırı kıskançlıklar sosyalleşmemek ve kendine güvenmemekten doğuyor.

canim yasin kac bilmiyorum ama gercekten cocukca seyler
yapma olacagi yoksada olur sonra Allah korusun ayrica bu sekilde kocani sogutursun kendinden
kendine güven ve onada güven ve bunu onada söyle

Lütfen bana yardım edici mailler yazın.ne yapabılırım.psikiyatrıse gttm ılac aldım ama hormonlarımı bozdugu ıcın bıraktm psıkologa gtmeyı dusunuyrm

lütfen bana yardım edici mailler yazın.ne yapabılırım.psikiyatrıse gttm ılac aldım ama hormonlarımı bozdugu ıcın bıraktm psıkologa gtmeyı dusunuyrm

şöyle bi düşünce var bende kocam kasama kadar okulda kadınlarla gününü gün edıyor aksam da eve gel yemek ye yat ve u sınırımı bozuyor.ben de calısıyorum.eni gün içinde sadece 2 defa arıyor aksam 5 gibi eve gelmıs oluyoruz gercı ne ıckı sıgara hıcbıseyı yok hatta namazlı abdestlı bı ınsan.benı aldatmayacagını bılıyorum ama of.önceden benımle cok ılgılenırdı suan sadece belırlı saatlerde arıyor ona bıle sınır oluyorum sankı benı yapmacık aradıgını saöyluyorum.ben kızmayayım dıye aradın değil mi diyorum.1 gün iyi isek 3 gün kavgalıyız.ama bunların temelınde esimin bana olan ılgısız davranısları var dıye dusunuyorum ama yıne de abartıyorum değil mi

canim benim sakin ol hasta oldugunu felande düsünme tamam bir cocukluktur yaptin artik toparla kendini
Bak bisey anlatayimda rahatla bende yeni evliyken böyle biseyler yapmistim gülüyorum simdi cahillik diye
Bak sende farkindasin iste olayin yapma bundan sonra güven ona oldu bitti
biraz hobiler bul kendine kitap oku elisi yap ..

bence eşinize ve hatta ondan önce kendinize güvenmiyosunuz..
bu şekilde zehir edersiniz evliliği ikinizede..
ve eşiniz bu mail olayını öğrense kolay kolay düzeltemeyeceiniz bi duruma düşersiniz, güvensizlik kadar karşıdakini üzen ve eşinden/sevgilisinden soğutan birşey olamaz..
sizde insanlara karşı güven problemi var belliki ve psikoloğa giderseniz bu konuyu birkaç seansla halledebileceğinizi düşünüyorum :26:

şöyle bi düşünce var bende kocam kasama kadar okulda kadınlarla gününü gün edıyor aksam da eve gel yemek ye yat ve u sınırımı bozuyor.ben de calısıyorum.eni gün içinde sadece 2 defa arıyor aksam 5 gibi eve gelmıs oluyoruz gercı ne ıckı sıgara hıcbıseyı yok hatta namazlı abdestlı bı ınsan.benı aldatmayacagını bılıyorum ama of.önceden benımle cok ılgılenırdı suan sadece belırlı saatlerde arıyor ona bıle sınır oluyorum sankı benı yapmacık aradıgını saöyluyorum.ben kızmayayım dıye aradın değil mi diyorum.1 gün iyi isek 3 gün kavgalıyız.ama bunların temelınde esimin bana olan ılgısız davranısları var dıye dusunuyorum ama yıne de abartıyorum değil mi

canim birak aramasin bak sana bisey söyliyimmi hic bir zaman evlenmeden önceki gibi olmaz
adam aksam gelicek zaten birak özlesin seni aramasin yapis yapis olmamak lazim sevgide yani
skma öyle bak nekadar skarsan okadar kacar ona göre
Benim ablam aynen böyle senin gibiydi ve simdi ayrildilar adam dayanamadi ve yerden göge kadarda hakli idi nerde kaldin kimle gittin niye 15 dakika geciktin niye acmadin telefnu ......
simdi coooooooooookk pisman ama is isten gecti malesef
yapma !!!

canim benim sakin ol hasta oldugunu felande düsünme tamam bir cocukluktur yaptin artik toparla kendini
bak bisey anlatayimda rahatla bende yeni evliyken böyle biseyler yapmistim gülüyorum simdi cahillik diye
bak sende farkindasin iste olayin yapma bundan sonra güven ona oldu bitti
biraz hobiler bul kendine kitap oku elisi yap ..

ohh cok rahatladım i şizofren oldugumu düşünmeye baslamıstım.allah razı olsun gercekten insallah ben de bu yıllara ulaşırım

canim birak aramasin bak sana bisey söyliyimmi hic bir zaman evlenmeden önceki gibi olmaz
adam aksam gelicek zaten birak özlesin seni aramasin yapis yapis olmamak lazim sevgide yani
skma öyle bak nekadar skarsan okadar kacar ona göre
benim ablam aynen böyle senin gibiydi ve simdi ayrildilar adam dayanamadi ve yerden göge kadarda hakli idi nerde kaldin kimle gittin niye 15 dakika geciktin niye acmadin telefnu ......
Simdi coooooooooookk pisman ama is isten gecti malesef
yapma !!!

yapış yapış olmuyorum.ama aradığı zamanda fırcalıyorum sürekli dır dır dır yani:) hatta gelme eve dıyorum bosancm senden dıyorum o yıne ekmek elınde gelıyor.cok sevıyorum onu.ben asla aramam ama yanı cok mev-cbur kalmadıkca hep ondan beklerım arasam da cagrı atıp kapatırım belkı musait değildir dıye o dönüp arasın dıye.aman işte ne bıleyım

bence eşinize ve hatta ondan önce kendinize güvenmiyosunuz..
Bu şekilde zehir edersiniz evliliği ikinizede..
Ve eşiniz bu mail olayını öğrense kolay kolay düzeltemeyeceiniz bi duruma düşersiniz, güvensizlik kadar karşıdakini üzen ve eşinden/sevgilisinden soğutan birşey olamaz..
Sizde insanlara karşı güven problemi var belliki ve psikoloğa giderseniz bu konuyu birkaç seansla halledebileceğinizi düşünüyorum :26:

sağolun gideceğim inşallah psikologa.evet kendıme güvenım yok sanırım

malesef hiç vakit kaybetmeden dr gitmen lazım kendin için eşin için

Sen eşinden önce ailende sevgilinde falan güvenle ilgili bir sorun mu yaşadın ;çünkü genellikle daha önce güven sorunu yaşayanlar aldatılanlar yada annesi yada babası altadılanlar bu tip sorunları yaşar bende de güven sorunu vardı bende psikolojik yardım aldım aldatılmadım yada ailemde bir sorun yoktu ama eski sevgilimin psikolojik sorunları yüzüne ondan ayrılınca benimde psikolojik sorunlarım başladı erkekler ki babam dahil hiç bir şekilde güvenemedim ama doktorla atlattım bu sorunu tabi sadece doktorda yetmiyo senin gayret etmen gerek bundan kurtulmak için, aslında seni çok iyi anlıyorum ben panik atak majör depresyon hastalıklarını atlattım kendime ve allaha inanarak. Sen imana yönel allaha sığın ve hala geçmiyorsa doktordan mutlaka yardım al şart bu ,sonra daha ileri boyuta gider çok uğraşırsın.. Kendini ve eşini daha fazla yıpratmadan önlemlerini al

Back