• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin dayanamıyorum artık 😣😣😣😣

Limonnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
213
121
103
Ben artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr :kızgın::KK43::kusmuk:

Emedur, dramamine, metpamid, rennie, prilam hicbiri fayda etmedi hicbiriii

Emedur, dramamine, metpamid, rennie, prilam hicbiri fayda etmedi hicbiriii
Once gecms olsn bn 9 ay kusanlardanm cnm doktorunla gorus ondyz yazsn sna ozel ucretli bi ilac biraz pahali icinden 10 tane cikiyor ama gercekten fayda eden tek ilac bu ins gecms olsn saglkla kal

Bi tık daha agir bi ilac var canim en ileri gebelik bulantilarinda kullaniliyor ancak doktor yazmadan alamazsin. Bence git doktorundan iste 😕 insallah tez zamanda gecer
Ilacin ismi ne ki aglamaktan helak oldum artik :KK43:

Once gecms olsn bn 9 ay kusanlardanm cnm doktorunla gorus ondyz yazsn sna ozel ucretli bi ilac biraz pahali icinden 10 tane cikiyor ama gercekten fayda eden tek ilac bu ins gecms olsn saglkla kal
Ilacin ismini biliyor musun peki, doktora gitmekten de biktim artik 😞

Allah bin defa razi olsun senden 🙂🙂tesekkur ederim💖

Benzetmek gibi olmasın ama böyle bi hamilelik geciren arkadasım dogumuna 12kg vererek girmişti
1000 de bir mi 10000de bir mi ne denk gelen bi hamilelik sendromu varmıs onu bulmustu
Bence farklı ilaclar daha fazla denemek yerine doktorunuzla görüşün bu konuyu

Benzetmek gibi olmasın ama böyle bi hamilelik geciren arkadasım dogumuna 12kg vererek girmişti
1000 de bir mi 10000de bir mi ne denk gelen bi hamilelik sendromu varmıs onu bulmustu
Bence farklı ilaclar daha fazla denemek yerine doktorunuzla görüşün bu konuyu
Bebegin durumu nasildi peki simdi nasil

Allahım size bağışlasın inşallah Allah sifanizi versin .. ama sabahta beri sizin bu mesajiniza ağlıyorum keşke benim bebegimde yaşasaydı da midem bulansaydi 😭😭😭😭😭

Back
X