- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Ben artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilaci kullaniyorsunBen artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr![]()
Bi tık daha agir bi ilac var canim en ileri gebelik bulantilarinda kullaniliyor ancak doktor yazmadan alamazsin. Bence git doktorundan isteEmedur, dramamine, metpamid, rennie, prilam hicbiri fayda etmedi hicbiriii
Once gecms olsn bn 9 ay kusanlardanm cnm doktorunla gorus ondyz yazsn sna ozel ucretli bi ilac biraz pahali icinden 10 tane cikiyor ama gercekten fayda eden tek ilac bu ins gecms olsn saglkla kalEmedur, dramamine, metpamid, rennie, prilam hicbiri fayda etmedi hicbiriii
Ilacin ismi ne ki aglamaktan helak oldum artikBi tık daha agir bi ilac var canim en ileri gebelik bulantilarinda kullaniliyor ancak doktor yazmadan alamazsin. Bence git doktorundan isteinsallah tez zamanda gecer
Ilacin ismini biliyor musun peki, doktora gitmekten de biktim artikOnce gecms olsn bn 9 ay kusanlardanm cnm doktorunla gorus ondyz yazsn sna ozel ucretli bi ilac biraz pahali icinden 10 tane cikiyor ama gercekten fayda eden tek ilac bu ins gecms olsn saglkla kal
OndyzIlacin ismi ne ki aglamaktan helak oldum artik![]()
Receteyle mi satiliyor peki bilginiz var miZofer yada zofran deneyebilirsiniz. Hamileler icin guvenli
Bebegin durumu nasildi peki simdi nasilBenzetmek gibi olmasın ama böyle bi hamilelik geciren arkadasım dogumuna 12kg vererek girmişti
1000 de bir mi 10000de bir mi ne denk gelen bi hamilelik sendromu varmıs onu bulmustu
Bence farklı ilaclar daha fazla denemek yerine doktorunuzla görüşün bu konuyu
Bebege bişey olmadı kötü düşünme gayet normal kilosunda saglıkla dogdu hatta su anda 3.5 yasında :)Bebegin durumu nasildi peki simdi nasil
Hayir alabilirsiniz.... ama biraz pahaliReceteyle mi satiliyor peki bilginiz var mi
Kilo verip doguma girdi diyince korktum bende hemen bebek geldi aklima, kendimi zerre dusunmuyorum ona bisey olmasinBebege bişey olmadı kötü düşünme gayet normal kilosunda saglıkla dogdu hatta su anda 3.5 yasında :)
Eger kesicekse niye almayayim degil mi?Hayir alabilirsiniz.... ama biraz pahali
Bi deneyin umarim keserEger kesicekse niye almayayim degil mi?![]()
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun bin kere❣❣Bi deneyin umarim keser