Ne olur yardım edin dayanamıyorum artık 😣😣😣😣

Allahım size bağışlasın inşallah Allah sifanizi versin .. ama sabahta beri sizin bu mesajiniza ağlıyorum keşke benim bebegimde yaşasaydı da midem bulansaydi 😭😭😭😭😭
Yaaa Allah sabir versin 💕😭😭 biz o kadar nankormusuz ki onu anladim suan, kiminin sikayeti kiminin istegi, amacim size o zamani tekrar hatirlatmak degil ama ne kadarlikti niye yasamiyor suan 😢

Ne zaman doktora gitsem hep ferahlatici surup hap veriyor rennie gibi
Rennie benim daha cok midemi bulandiriyor 😕 valla 1 hafta cektim bulanti suan baya hafifledi. Gercekten hayattan Soğutuyo insani. Allah kolaylik versin. Su dahi icemiyorum kusuyorum boyle bi ilac varmis de bakalim ne dicek.

Rennie benim daha cok midemi bulandiriyor 😕 valla 1 hafta cektim bulanti suan baya hafifledi. Gercekten hayattan Soğutuyo insani. Allah kolaylik versin. Su dahi icemiyorum kusuyorum boyle bi ilac varmis de bakalim ne dicek.
Allah senden razi olsun cok sagol 😍😊

Recetesiz satiliyor alabilirsiniz.. ici fuşya rengi bir hap. Ya zofer ya zofran ikisinik adini hep karistiriyorum ama ikiside mide bulantisi ilaci.. benim doktorum esime soylemisti mide bulantisi olursa ister hapini ister serumun icinde ver metpamidle falan vakit kaybetme diye. ( esimde doktor)

Merhaba, bana doktorum Pozidox verdi. Biraz zor bulunan bir ilaç ama tamamen bitkisel. Zencefil ve b vitamininden oluşuyor. Günde 2 kez tok karnına alınıyor. Mucizevi ilaç mı? Hayır. Ama bir haftadır kullanıyorum, kendime geldim, bulantılarım azaldı. Koku hassasiyeti ve herşeye bulanma aynı ama en azından anlamsız bir şekilde yemekle alakam yokken de bulanmıyor. Fiyatı da uygun 27tl sanırım. Tavsiyem yakın eczaneleri arayıp var mı diye sorun, Bakırköy de hiçbir yerde yoktu, depodan getirdiler. Tabi doktorunuza da danışın. Sevgiler❤️

Merhaba, bana doktorum Pozidox verdi. Biraz zor bulunan bir ilaç ama tamamen bitkisel. Zencefil ve b vitamininden oluşuyor. Günde 2 kez tok karnına alınıyor. Mucizevi ilaç mı? Hayır. Ama bir haftadır kullanıyorum, kendime geldim, bulantılarım azaldı. Koku hassasiyeti ve herşeye bulanma aynı ama en azından anlamsız bir şekilde yemekle alakam yokken de bulanmıyor. Fiyatı da uygun 27tl sanırım. Tavsiyem yakın eczaneleri arayıp var mı diye sorun, Bakırköy de hiçbir yerde yoktu, depodan getirdiler. Tabi doktorunuza da danışın. Sevgiler❤
Recetesiz de alinabiliyor mu bilginiz var mi ☺

Hanimlar bende ayni durumdayim .. benim basindan beri vardi bulanti ama hafifti ilac kullanmadan atlatiyordum ama simdi 4 aylik olduk ve daha dün hastaneden ciktim artik dayanamadim ya .. kusma bulanti en alakasiz zamanlarda bile aniden bi bulanti ve cikarma hissi geliyordu .. doktorum ama dramamine ve onzyd verdi ikiside iyi geldi cok sükür dramamine cok uyku yapiyor ama iyi buda .. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zorlu bir yoldan geciyoruz ..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 63
Ben artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr :kızgın::KK43::kusmuk:
Canım sabret çok az kalmış geçecek bak unutacaksın bu günleri emin ol. Her an ızdırap gibi biliyorum ama bir kaç haftaya hafifleyecek. Çok ağır ilaçlar da kullanma doktorunun sözünden çıkma. Sağlıkla gelsin bebeğin. Allah yardımcın olsun sabır ve şifa versin

Canım sabret çok az kalmış geçecek bak unutacaksın bu günleri emin ol. Her an ızdırap gibi biliyorum ama bir kaç haftaya hafifleyecek. Çok ağır ilaçlar da kullanma doktorunun sözünden çıkma. Sağlıkla gelsin bebeğin. Allah yardımcın olsun sabır ve şifa versin
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sagolun 💖😊😊

Hanimlar bende ayni durumdayim .. benim basindan beri vardi bulanti ama hafifti ilac kullanmadan atlatiyordum ama simdi 4 aylik olduk ve daha dün hastaneden ciktim artik dayanamadim ya .. kusma bulanti en alakasiz zamanlarda bile aniden bi bulanti ve cikarma hissi geliyordu .. doktorum ama dramamine ve onzyd verdi ikiside iyi geldi cok sükür dramamine cok uyku yapiyor ama iyi buda .. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zorlu bir yoldan geciyoruz ..
Merabalar öncelikle geçmiş olsun bende ayni dertten muzdaribim.dramamine kullaniyorum doktor sadece günde bir sefer yazmış ama.acaba iki sefer kullansak sıkıntı olurmu.sizin doktorunuz ne dedi.ilacin etkisi geçince çok kötü oluyorum.sabah aç karnina hemen atiyorum.atmazsam hiç bi sey yiyemiyorum.ama sonra akşama etkisi geçmiş oluyor ilacın

Merabalar öncelikle geçmiş olsun bende ayni dertten muzdaribim.dramamine kullaniyorum doktor sadece günde bir sefer yazmış ama.acaba iki sefer kullansak sıkıntı olurmu.sizin doktorunuz ne dedi.ilacin etkisi geçince çok kötü oluyorum.sabah aç karnina hemen atiyorum.atmazsam hiç bi sey yiyemiyorum.ama sonra akşama etkisi geçmiş oluyor ilacın
Doktorumda bana sadece günde 1 tane dedi o yüzden gece iyi uyuyabilmek icin gece yatmadan aliyorum ben dramamini ve sabah kalktigimda kalkmadan direk beyaz leblebi atiyorum agzima iki üc tane ve taze nane cigniyorum cok iyi geliyor ilk anda ve tutuyor biraz sizede tavsiye ederim .. cok sagolun sizede gecmis olsun zor bir sürecten geciyoruz Rabbim iyiligimizi versin

Back
X