- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Osetron canim. Dedigim gibi agir bi ilac gebelerede yaziyolar ama ileri duzeydeIlacin ismi ne ki aglamaktan helak oldum artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Osetron canim. Dedigim gibi agir bi ilac gebelerede yaziyolar ama ileri duzeydeIlacin ismi ne ki aglamaktan helak oldum artik![]()
Benim dedigim ilacin muadili canim osetron zofer cok faydasıoluyorReceteyle mi satiliyor peki bilginiz var mi
Yaaa Allah sabir versinAllahım size bağışlasın inşallah Allah sifanizi versin .. ama sabahta beri sizin bu mesajiniza ağlıyorum keşke benim bebegimde yaşasaydı da midem bulansaydi![]()
Onlara recete gerekiyor mu peki bilgin var mi?Benim dedigim ilacin muadili canim osetron zofer cok faydasıoluyor
Pek emin degilim canim ama recetesiz verilmez diye dusunuyorum. Bi eczaneye danis istersen ama ezbere ilac alma yine de bi doktoruna sor.Onlara recete gerekiyor mu peki bilgin var mi?
Ne zaman doktora gitsem hep ferahlatici surup hap veriyor rennie gibiPek emin degilim canim ama recetesiz verilmez diye dusunuyorum. Bi eczaneye danis istersen ama ezbere ilac alma yine de bi doktoruna sor.
Rennie benim daha cok midemi bulandiriyorNe zaman doktora gitsem hep ferahlatici surup hap veriyor rennie gibi
Allah senden razi olsun cok sagolRennie benim daha cok midemi bulandiriyorvalla 1 hafta cektim bulanti suan baya hafifledi. Gercekten hayattan Soğutuyo insani. Allah kolaylik versin. Su dahi icemiyorum kusuyorum boyle bi ilac varmis de bakalim ne dicek.
Recetesiz de alinabiliyor mu bilginiz var mi ☺Merhaba, bana doktorum Pozidox verdi. Biraz zor bulunan bir ilaç ama tamamen bitkisel. Zencefil ve b vitamininden oluşuyor. Günde 2 kez tok karnına alınıyor. Mucizevi ilaç mı? Hayır. Ama bir haftadır kullanıyorum, kendime geldim, bulantılarım azaldı. Koku hassasiyeti ve herşeye bulanma aynı ama en azından anlamsız bir şekilde yemekle alakam yokken de bulanmıyor. Fiyatı da uygun 27tl sanırım. Tavsiyem yakın eczaneleri arayıp var mı diye sorun, Bakırköy de hiçbir yerde yoktu, depodan getirdiler. Tabi doktorunuza da danışın. Sevgiler❤
Evet evet reçetesiz.Recetesiz de alinabiliyor mu bilginiz var mi ☺
Canım sabret çok az kalmış geçecek bak unutacaksın bu günleri emin ol. Her an ızdırap gibi biliyorum ama bir kaç haftaya hafifleyecek. Çok ağır ilaçlar da kullanma doktorunun sözünden çıkma. Sağlıkla gelsin bebeğin. Allah yardımcın olsun sabır ve şifa versinBen artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr![]()
Tesekkur ederim deneyecegim sagolun ❣Evet evet reçetesiz.
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sagolunCanım sabret çok az kalmış geçecek bak unutacaksın bu günleri emin ol. Her an ızdırap gibi biliyorum ama bir kaç haftaya hafifleyecek. Çok ağır ilaçlar da kullanma doktorunun sözünden çıkma. Sağlıkla gelsin bebeğin. Allah yardımcın olsun sabır ve şifa versin
Evet ama bana yine ilk yazdigi ilaclari verdiDoktora şikayetinin devam ettiğini bildirdin mi cnm?
Merabalar öncelikle geçmiş olsun bende ayni dertten muzdaribim.dramamine kullaniyorum doktor sadece günde bir sefer yazmış ama.acaba iki sefer kullansak sıkıntı olurmu.sizin doktorunuz ne dedi.ilacin etkisi geçince çok kötü oluyorum.sabah aç karnina hemen atiyorum.atmazsam hiç bi sey yiyemiyorum.ama sonra akşama etkisi geçmiş oluyor ilacınHanimlar bende ayni durumdayim .. benim basindan beri vardi bulanti ama hafifti ilac kullanmadan atlatiyordum ama simdi 4 aylik olduk ve daha dün hastaneden ciktim artik dayanamadim ya .. kusma bulanti en alakasiz zamanlarda bile aniden bi bulanti ve cikarma hissi geliyordu .. doktorum ama dramamine ve onzyd verdi ikiside iyi geldi cok sükür dramamine cok uyku yapiyor ama iyi buda .. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zorlu bir yoldan geciyoruz ..
Doktorumda bana sadece günde 1 tane dedi o yüzden gece iyi uyuyabilmek icin gece yatmadan aliyorum ben dramamini ve sabah kalktigimda kalkmadan direk beyaz leblebi atiyorum agzima iki üc tane ve taze nane cigniyorum cok iyi geliyor ilk anda ve tutuyor biraz sizede tavsiye ederim .. cok sagolun sizede gecmis olsun zor bir sürecten geciyoruz Rabbim iyiligimizi versinMerabalar öncelikle geçmiş olsun bende ayni dertten muzdaribim.dramamine kullaniyorum doktor sadece günde bir sefer yazmış ama.acaba iki sefer kullansak sıkıntı olurmu.sizin doktorunuz ne dedi.ilacin etkisi geçince çok kötü oluyorum.sabah aç karnina hemen atiyorum.atmazsam hiç bi sey yiyemiyorum.ama sonra akşama etkisi geçmiş oluyor ilacın