Ne olur yardım edin dayanamıyorum artık 😣😣😣😣

Teşekkür ederim.Allah yardımcısı olsun hepimizin.cidden bulantilar insanın hayatını çok etkiliyor.

Bana gunde iki kere yazdi ilaci sabah ve aksam ac

Hayir hala bulamadimmm , serum taktiriyorum arada acile o da gecirmiyo, ilk haftalarda gecirirdi, istifralarim da cogaldi
Offf canim Allah yardimcin olsun sifani versin cok zor cok yasamayan bilemez bende yasadim ayni seyleri .. Allah yasatmasin bidaha .. hap kullaniyor musun canim napiyorsun doktoruns göründün mü

Offf canim Allah yardimcin olsun sifani versin cok zor cok yasamayan bilemez bende yasadim ayni seyleri .. Allah yasatmasin bidaha .. hap kullaniyor musun canim napiyorsun doktoruns göründün mü
Evet daga dun gorundum yine kullandigim ilaclari yazdi, birde ben hap ictikten 5 dakika sonra istifra ediyorum ama hapi tekrar icsem sakincasi olur mu ki acabaaa

Onzyd de iyi dramamine de uyumadan önce kullan eger varsa uyku yapiyor .. gece nasil uyuyorsun rahat mi yoksa hic mi uyuyamiyorsun
Geceleri cok nadir uyuyamiyorum, ben dusuk tehlikesi atlattim gecen hafta doktorun verdigi ilacta bulanti yapiyormus, iyice eklendi yani ustune

Ben artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr
Allah yardımcın olsun zofer bulantı ilacı aldın mı yada serumla zofer versinler kesin rahatlatır. Ben hala kusuyorum seni cok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…