• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin dayanamıyorum artık 😣😣😣😣

Doktorumda bana sadece günde 1 tane dedi o yüzden gece iyi uyuyabilmek icin gece yatmadan aliyorum ben dramamini ve sabah kalktigimda kalkmadan direk beyaz leblebi atiyorum agzima iki üc tane ve taze nane cigniyorum cok iyi geliyor ilk anda ve tutuyor biraz sizede tavsiye ederim .. cok sagolun sizede gecmis olsun zor bir sürecten geciyoruz Rabbim iyiligimizi versin
Teşekkür ederim.Allah yardımcısı olsun hepimizin.cidden bulantilar insanın hayatını çok etkiliyor.

Merabalar öncelikle geçmiş olsun bende ayni dertten muzdaribim.dramamine kullaniyorum doktor sadece günde bir sefer yazmış ama.acaba iki sefer kullansak sıkıntı olurmu.sizin doktorunuz ne dedi.ilacin etkisi geçince çok kötü oluyorum.sabah aç karnina hemen atiyorum.atmazsam hiç bi sey yiyemiyorum.ama sonra akşama etkisi geçmiş oluyor ilacın
Bana gunde iki kere yazdi ilaci sabah ve aksam ac 😊

Hayir hala bulamadimmm 😭, serum taktiriyorum arada acile o da gecirmiyo, ilk haftalarda gecirirdi, istifralarim da cogaldi
Offf canim Allah yardimcin olsun sifani versin cok zor cok yasamayan bilemez bende yasadim ayni seyleri .. Allah yasatmasin bidaha .. hap kullaniyor musun canim napiyorsun doktoruns göründün mü

Offf canim Allah yardimcin olsun sifani versin cok zor cok yasamayan bilemez bende yasadim ayni seyleri .. Allah yasatmasin bidaha .. hap kullaniyor musun canim napiyorsun doktoruns göründün mü
Evet daga dun gorundum yine kullandigim ilaclari yazdi, birde ben hap ictikten 5 dakika sonra istifra ediyorum ama hapi tekrar icsem sakincasi olur mu ki acabaaa :işsiz:

Onzyd de iyi dramamine de uyumadan önce kullan eger varsa uyku yapiyor .. gece nasil uyuyorsun rahat mi yoksa hic mi uyuyamiyorsun
Geceleri cok nadir uyuyamiyorum, ben dusuk tehlikesi atlattim gecen hafta doktorun verdigi ilacta bulanti yapiyormus, iyice eklendi yani ustune

Ben artik dayanamiyorum, gunun her dakikasi midem bulaniyor, bulantidan uyuyamaz oldum. Sabah kalkiyorum geceye kadar istifra ediyorum, ilaclar fayda etmiyor ne olur yardim edin ne olurrr :kızgın::KK43::kusmuk:
Allah yardımcın olsun zofer bulantı ilacı aldın mı yada serumla zofer versinler kesin rahatlatır. Ben hala kusuyorum seni cok iyi anlıyorum

Back
X