Ne olur yardım edin. Biraz uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim.

vicdan azabı çekmiyor eğer öyle olsa kocasına hala hakaret ettiğini yazmaz.
hakaret ettiğini yazıyor kendine de hakaret ediyor eşinin iyiliği karşısında küçülüyor burada sende bilirsin böyle bir konuyla geleni yerler neden kendine hakareti göze alıp böyle bir konu açar insan
yargılamak bana düşmez herkesin hak ettiğini yaşadığı kanaatindeyim

Ben hayatımda onun kadar iyi güvenilir ve Babacan bir adam tanımadım.

sahte olabilir nick de bir garip

Kötü kadın ve melek adam karakteri mi kurgulamak istediniz nedir? Hiç inandırıcı değil bu hikaye.

Tamamiyle gerçek. Lütfen İnan’ın. Bu vicdan azabı beni öldürecek. İnanmayan olursa Mersin’de olan arkadaşla tanışabilirim

Sevdiğinizi mi anladınız ? Komik olmayın kendinize köle arıyorsunuz. Ben en çok çocuğa üzüldüm keşke babasıyla yaşasaydı. Yapacak bir şey yok bir gün onla bir gün bunla konuşarak kapatmaya çalışırsınız. Size sevgi ve emek verenin kıymetini bilmeyip sizi kullanıp atanlardan alırsınız nasibinizi :) Keşke o çocuk hiç olmasaydı. Önce karakteriniz düzgün olcak. Çocuk işi sonra.

sahte olabilir nick de bir garip

Neden sahte olsun ya. Bu yaptıklarımın ne kadar rezil olduğunun farkındayım. Sahte olduğunu düşüneceğiniz kadar kötü bir olayı ben yaptım. Koca bir yuvayı ben dağıttım. Lanet olsun bana. Kendi ailem bile yüzüme bakmıyor. Babam reddetti beni.

Cok sey dilime geliyor da neyse sadece bu adamin karsisina onu seven kiymetini bilen biri cikar umarim bu zaman kadr cok harcanmis cunku

Şımarıksın, bencilsin. Umarım eski eşin bir daha sana geri dönmez ve o çocuğuda kendine benzetme.

tamam gerçek diye bakıyorum biz ne yapabiliriz?

Tamamiyle gerçek. Lütfen İnan’ın. Bu vicdan azabı beni öldürecek. İnanmayan olursa Mersin’de olan arkadaşla tanışabilirim
İyi de biz size nasıl yardım edebiliriz? Bundan sonra iyi bir insan olmaya çalışın, en azından çocuğunuza iyi bir örnek olun. Babasıyla görüşmesi konusunda sorun çıkarmayın, bu çocuğunuza zarar verir. Düzgün, dürüst bir hayat yaşayın diyebiliriz en fazla.

Hiç inandırıcı değil

Bacım git öte de oyna

İnanma kardeşim. Buraya gelip fake birşeyler yazmak için hesap açtım o hesabı mail adresimden doğruladım konu açabilmek için 1 gün bekledim. Tüm bunları fake birşey için yaptım. Az mantıklı ol.

Gerçekse neden evlendiniz?
Böyle bir adamı neden aldattınız?
aklınız fikriniz edebiniz yokmu?
neden çocuk yaptınız ?
o adamlarda olupta eşinizde olmayan neydi?
Ben sizi yargılamıycam en büyük yargıç Allah ve sizin Vicdanınızdır...
Lütfen adamı rahat bırakın bundan sonraki yaşamında mutlu olsun...

Onu çok sevdiğim için evlendim. Ama daha sonra diğer adamdan nasıl etkilendim bende anlamadım. Vicdanım beni yaktı kül etti zaten

konu bana fake geldi.
böyle erkek yok. iyi erkekler var tabii ama bu kadar mükemmeli yok. kadın da yok.
siz vicdan azabıyla eşinizi fazla yüceltiyorsunuz gibi geldi ya da konu baştan fake.

Ben aldatan kişilerin 2. Bir şansı hakettiğine inanmıyorum ama eşinizi ikna etmek için kapısına gidin konuşun. Bunu çocuğunuz hatrına yazıyorum. Bundan önce o size köle olmuş. Bundan sonra da siz köle olun

bence sen eşin için değil de kendin için yazıyosun, bence sen erkeksin ve karın seni aldattı, sanırım eczanede çalışıyormuş eşin de, bunu anladım, yoksa insan vicdanını rahatlatmak için mutlaka bahanelere sığınır, sen kendine yüzsüz adi pislik demişsin eşine melek iyi huylu çok iyi demişsin, kimse bunu yapmaz, bence dediğim gibi erkeksin ama eşin seni aldattı sen de buraya iç dökmeye geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…