- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Arkadaşlar artık dayanamıyorum lütfen bi çare bulun 20 yaşındayım nişanlıyım bu yaşıma kadar annemle hiçbir zaman yıldızlarımız barışmadı 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek benden bir yaş büyük ablam var evli ve annem hep onun sorunlarına koşar hep onunla ilgilenir ve kaçkere ablam annemi satmasına rağmen annem yüzünden sırf bu evden kaçmak için 4 ay tanıdıgım işsiz güçsüz askerlik yapmayan biriyle nişanlandım nefret ediyorum herşeyden nişanlım dahi 2 gün önce annen neden seninle sürekli tartışıyor ablanla senin aranda ayrımcalık var dedi : ( ve ben yerin dibine girdim mutlu olmaya çalışıyorum belki mıklatıs gibi kendime cekerim mutluluğu ama Olmuyorrr hergünüm ayrı bir cehennem bugunü anlatayım size kısaca sabah gözümü açtıgıkm gibi hiçbirşsey yok ortaada sen bu evde bir işe yaramıyorsun benim gözümde 5 para etmezsin baskalarının gözündede öylesin 5 para etmezsin bu eve sen fazlalıksın sen ne işe yarıyorsun işe yaramaz Dedi ve ben hıçkıra hıçkıra evden çıktım babam gördü beni çok üzüldü yardım edin arkadaşlar allah kimseyi ailesiyle sınamasın gerçekten çok acı cekiyorum etrafımda hiç kimse yok ya ölücem yada başka bir yol bulucam