- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Her anne evladini sever olur mu ole sey belki sen fazla agresif davranioysundur yada ne bilim baska bisey yani anneler melektir ya yapmaz ole seyler hem ne olursa olsun elin adami degil senn annen yaninda olur o uzulur sana bisey olursagül gibi diyorsunn burdaa canımdann olucamm hemde annem yüzündennn sevgisizlikten ayrımcılığındannn rezilliktenn başka hiç birşsey değiLl ben annem bana 1 güldüysee ben 10 güldümm onun dünyasında ben yokumm elin kızları var ablam var kardeşlerim varrr bunun herkes farkına ben tek değlll
Arkadaşlar artık dayanamıyorum lütfen bi çare bulun 20 yaşındayım nişanlıyım bu yaşıma kadar annemle hiçbir zaman yıldızlarımız barışmadı 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek benden bir yaş büyük ablam var evli ve annem hep onun sorunlarına koşar hep onunla ilgilenir ve kaçkere ablam annemi satmasına rağmen annem yüzünden sırf bu evden kaçmak için 4 ay tanıdıgım işsiz güçsüz askerlik yapmayan biriyle nişanlandım nefret ediyorum herşeyden nişanlım dahi 2 gün önce annen neden seninle sürekli tartışıyor ablanla senin aranda ayrımcalık var dedi : ( ve ben yerin dibine girdim mutlu olmaya çalışıyorum belki mıklatıs gibi kendime cekerim mutluluğu ama Olmuyorrr hergünüm ayrı bir cehennem bugunü anlatayım size kısaca sabah gözümü açtıgıkm gibi hiçbirşsey yok ortaada sen bu evde bir işe yaramıyorsun benim gözümde 5 para etmezsin baskalarının gözündede öylesin 5 para etmezsin bu eve sen fazlalıksın sen ne işe yarıyorsun işe yaramaz Dedi ve ben hıçkıra hıçkıra evden çıktım babam gördü beni çok üzüldü yardım edin arkadaşlar allah kimseyi ailesiyle sınamasın gerçekten çok acı cekiyorum etrafımda hiç kimse yok ya ölücem yada başka bir yol bulucam
O anne birken iki olacak!Peki evlendiğinde ne olacak? Annen birken iki olacak başına bide kv çıkacak o zaman kime sığınacaksın? Oku kursa git hem kendini geliştir hemde çevreni gerekirse şehir dışına çık çalış. Bugün sana aile problemini söyleyen nişanlı yarın aileni yüzüne vuran bi koca olur. Çok iyi düşün...
Evlilik kolayina geliyor cunku...Kizlarimiz okuyacagina, erken yasta evlenip eslerine hizmet etmeye kahirlarini cekmeye bayiliyorlar cunku...Annen üvey mi ? Meslek sahibi olmak yerine neden evliliği tercih ettin ? Yaşın daha küçük yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimalin yüksek duruyor!
Evlilik kolayina geliyor cunku...Kizlarimiz okuyacagina, erken yasta evlenip eslerine hizmet etmeye kahirlarini cekmeye bayiliyorlar cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?