Ne Olur Kendinize Dikkat Edin

Çok geçmiş olsun Belinay yazdıkların içimi acıttı ne zordur teyzenin yaşadıkları şimdi.
Allah yardımcısı olsun güç versin inşallah.

canım benim çok teşekkür ediyorum teyzem ist ye geld tatil yaptı dinlendi burda doktora gösterdik oda kontrol etti göz göre göre bile bile öldürmüşler bebeği dedi dedi dava açtık bakalım neler olucak...

Tüylerim diken diken oldu. Çok geçmiş olsun teyzene canım,allah teyzene ve ailenize güç versin, inşallah yaptıklarının bedelini sonuna kadar öderler...İnsanlarda ne vicdan kalmış ne de insanlık, yazıklar olsun ya!!!!!...

teşşekkürler denizcimm bu insanlık değilkiiii bile bile ölüme lades demek insan hayatııyla oynamak birde hipokrat yemini ederlerr acaba neden???

Çok ciddi olarak söylüyorum, algılama kabiliyetimi yitiriyorum bazen. Hatta dün bir kitap okudum tutanaklara geçmiş tıp skandallarıyla ilgili, okuduklarıma inanamadım...İşin korkunç yönü, ayağı yanlış hastaneye veya yanlış doktora her insanın başına gelebilir. Yaşadığına üzülmeli mi yoksa teyzenin yaşadığına şükretmeli mi bilemiyorum, çünkü bazı olaylarda hem bebek hem anne hayatını yitiriyor. Çok şükür teyzen hayatta ve inşallah atlatıcak bu yaşadıklarını en kısa zamanda...Allah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın!!
Seni tanımıyorum canım ama sanki yakınlarımdan biriymiş gibi hissettim üzüntünü, inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız....

canım ya çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler
yok güzelim bu ülkede insanın bi değeri yok malesef
iş dr olmakla bitmiyor önce vicdanlı olacaksın bide hipokrat yemini ediyorlar güya ne yeminmiş bu yaaa

Çok geçmiş olsun belinaycım... Teyzenin şu anda sağlıklı olmasına sevindim... Hakkınızı mutlaka arayın... insan hayatının bu kadar basit olmadığını öğrenmeliler...

Şimdi bana kızacak olan arkadaşlar olur ama... Maaaaalesef ben doktorlarımıza güvenmiyorum!!!!! Maalesef diyorum çünkü annemin çektiklerini ben biliyorum....Kadıncağızı iki tane fıtık var diye acil ameliyat edeceklerdi neredeyse ve bunu yapacak olan kişi PROF klava: Sonuçta mucizevi şekilde annem acil ameliyata girmeyi reddetti... Bizim yoğun ısrarlarımıza rağmen istemedi (Allah tarafından) Doktor doktor gezdirdik annecimi... En sonunda tesadüfen MR' ÇEKEN RADYOLOG sayesinde Annemin OMURİLİĞİNDE TÜMÖR olduğu ortaya çıktı :1shok: ve acilen ameliyat edildi... Şimdi çoook şükür allahıma eski sağılığına kavuştu... Eğer 15 gün daha geç kalınsaymış tekerlekli sandalyeye mahkum bir hayat Annemi bekliyormuş----
Düşünebiliyor musunuz? Kabus gibi... Bu kadar basit insan hayatı işte sayın doktorlar için...
Allah ne muradı varsa versin o radyologun ::Saruboceq:--- Allah gönlünün muradı neyse versin---- :Saruboceq:

Bu yaşananlardan sonra...herhangi bir problem olduğunda mutlaka en az 3 doktordan aynı yorumu almazsam olmaz.... Size de bunu tavsiye ediyorum....
Bu arada halamın eşinin gözü yanlış müdahale yüzünden kör olmuştu...Akabinde doktorla yaşanan diyaloglara hiç girmeyeyim.... benneyaptımki

çok teşekkür ediyorum kizlar durumdan haberdar edicem sizleride şuanda ilk duruşmayi bekliyoruz elimizde kanitlarimizla birlikteee

cok gecmis olsun cok üzüldüm arkadasım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…