Ne Olur Kendinize Dikkat Edin

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
bu yazıcağım olayı günlüktede yazdım ama herkesin okumasını ve dikkat etmesini istiyorum çünkü bizim canımız çok yandıdün akşam sabaha kadar çok acı çektikk lütfen silr ve çevrenizdekilerde dikkat etsinn özellikle bodrum çevresinde yaşayanlar

"okadar yorgun okadar uykusuzumkii bunun üstünede birde baş ağrım varki sorma gitsin sanki beynimin içi sallanıyorr yerinde durmuyorr... dün akşam herşey çoook güzeldiii şenşkarartımmm herzamanki gibi deli belinaydımm takii akşam 11 gibi tel gelene kadar, annemin cep teli çaldı arayan teyzoşumdu hani sana bahsetmiştim bodrumda oturuan bir tezoşum var ve hamiş diye 2 aylık hamileydi canımıniçi..belinaycım annen yokmu dedi burda teyzoşum verimde senin sesine ne oldu dedim yok bişi teyzem sen bi anneni verirmisin dedi tamam teyzoşum dedim ve anneme verdim annemin rengi attı hemen git durma demeye başladı necmettin nerde o götürse ya demeye başladı hemen mutfağa yöneldim ne oldu anne dedim söylemedi anne söylesene dedim annemin rengi atmıştı hemen teli aldım teyze ne oluyor dedim belinay ağrım çok var ve kanamam çokvar dedi eniştem nerde gitsene hastane dedim götürse ya dedim salonda dondurma yiyor yarın kontrolün var yarın gideriz demiş (teyzem arada bi rşaka yapardı eniştme ağrım var diye eniştem yine aynı şaka sanmış) hey allahım versene sen şu eniştemi dedim ağlamaya başladı eğer yarın gidersem bebek düşmüşse beni zehirlermi dedi teyze bak aynı şey benim arkadaşımın başına geldi 3 ay önce ve az daha anneyi zehirliyormuş bebek durma lütfen git dedim tamam yeğnim dedi ve kapadıteli ama ben dururmuyum annemde başladı ağlamaya kardeşim benden uzakta yanında değilim napıcaz demeye başladı ve hemen teyzemin eltisini aradım yan darisinde oturuyor nagihan abla kusuruma bakma seni rahatsız ediyorum ama teyzem kötüleşmiş ağrısı ve kanaması varmış bi doktora götürseniz dedim taamam belinay hemen geçiyorum dedi..aradan 10 dakkika geçti ben yine aradım teyzemi ve arabadalarmış bodrum devlet hastanesine götürüyorlarmışş teyzemin ağlama bağırma sesleri geliyorduu off rabbim kimsenin başına vermesin inanın çok kötüyüm hala bilee..neyse aradan zaman geçti ben yine aradım hasteneye varmışlar doktora göstermişler hastanede yatması müşade altında kalması gerekiyormuşş bebek düşebilirmiş hemen yatış işlemleri yapılmış ve yatırmışlar serum bağlamışlarr ve işte herşey bundan sonra başklıyorr öyle lanet ettim öyle sinirlendimki insan hayatı bukadarmı ucuz yaa heleki koskoca bodrum gibii tatil beldesindee lüks denilen yerde (neresi lüksse) gece saa t12 ve hastanede sadece ebeler hemşireler var çocuk doktoru kadın doğum uzmanı hastanede yok aramışlar doktorları hemşireler ama doktor telefondan yönlendirmiş şunu yapın bunu yapın yarın sabah geldiğimde bakarım kötüleşirse arayın gelirim demişş be adam kaldır kıçınıda git hastaneye iştee o kadın orda ölürse nasıl hesap vericeksin sen nasıl doktorsunn yaa hadi teyzemi geçtim acil doğuma gelen bir insan olsaa BODRUM DEVLET HASTANESİNDE BİR TANE BİLE DOKTOR YOK HEPSİ UYKULARINDA ZEVKLERİNDELER ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM ONLARI..teyzemle hep konuştum o acısı sancısı içinde hep benimle konuştu anneme vermedim onuda sakinleştirdim annem kardeşinin sesini öyle duymamalıydı en sonunda teyzeme dedimki bana hemşireyi yada ebeyi versene teyze dedim teyzem ordaki hemşireye dediki sizi istiyolar dedi kadın bi bağırdı ben konuşamam diyee Allahım gidip o an saçını başını yolasım geldii beni doğumhaneye götürüyolar ben çağrı yapınca ararsın teyzem dedi tamam teyzoşum dedim kapadık teli yarım saat sonra çağrı geldi aradım ne oldu teyzem dedim doğumhanede rahmini temizlemişler kendi imkanlarıyla çocuğu düşürüyomuş teyzem kürtaja falan almamışlar canı yana yaan sancı çeke çeke bebeğe düşürttüler rahmini temizlediler her kan gelişindee ALLAHIN CEZALARI ACI ÇEKTİRDİLER TEYZEME sadece bir serum verdiler sabahın 4'ü oldu biz hala teyzemle telde konuşuyorduk ağlıyordu tezyem sonra eniştemle konuştum oda başladı ağlamaya bende başladım ağlamaya doktoru soracak olursanız sabah gelicekmiş lanet olası heriff.sabah ezanı okundu o sırada öyle bir içten dua ettimki öyle bir Allahıma havale ettimki o herifiiiiii teyzemin ağlayışları bağırışları hala kulağımda bu sabah teyzem taburcu oldu ama kütrtaj olmadı kendi imkanlarıyla saatlerce acı çeke çeke düşürdü bebeğini eğerki kanaması olursa hastaneye gidicekmiş devam edersee LANET OLASI HERİF DUA ET İNŞALLAH KANAMASI DEVAM ETMEZ VE İÇİNDE BİR PARÇA KALMAMIŞ OLURR EĞERKİ KANAMSI DEVAM EDERSE EĞERKİ İÇİNDE BİR PARÇA KALMIŞSSA VE SEN KÜRTAJ ETMEK ZORUNDA KALRISAN ZAMANINDA YAPMADIĞIN MÜDAHELEYİ SONRADAN YAPARSAN BAK NASIL SANA BEN KENDİM DAVA AÇACAĞIM ELİMİZDEKİ RAPORLARLA.bu saabah annemde fenalaştı aklında hep teyzem vardı tek kardeşii evin en küçüğü annemin gözbebeği olan teyzem acılar çekti ve biz sadece telefondan dinleyebildik babamda çok üzüldü uyuyamadık sabaha kadar hep teyzemi sakinleştirdik ona güç verdik gitti eniişte yavrum mahvettiler beni dedi teyzem ve babam söz verdi yarın ablanla gelicem baldız güçlü ol dedi ve annemlerin valizini hazırladım bugüne bilet bulmadaılar ama yarın yola çıkıyolar ALLAHIN İZNİYLE bende çok isterdim gitmeyi ama malesef işe başlicağım için gidemiyorum ablamda kalıcam 1 2 hafta yarından itibaren RABBİM bukadarmı ucuz değersiz insan hayatıyaa bodrum devlet hastanesinden artık nefret ediyorummm teyzemin 4 yaşında bir kızı var senanur diye bu sabah annesi eve geldiğinde teyzemin karınına dokunmuş anne bebek nerde diye sormuş teyzem başlamış ağlamaya ve o psikolojiyle çöpe gitti kızım demiş senanurda anne hadi kalk demiş mutfağa görtürmüş çöp kutusuna doğru ve demişki hadi al bebeği anne demiş yaa ben artık yazamıyorum vallahi durmuyo gözyaşlarım abarttın belinay diyenler olabilir ama ben teyzemin o acıısnı o bağrışlarını o ağlayışlarını çırpınışlarını an ve an telefondan hissettim hala etkisindeyimm ne olur kusuruma bakmayın arkadaşalr bu arada yarından itibaren 1 2 haftalığına sitede olamicam ablamda kalıcamm hekes ne olur kendisine çok dikkat etsin lütfen iyibakın kendinize ALLAHA EMANET OLUN..senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
çok geçmiş olsun canım...bu ülkenin sağlıktaki eksiklikleri bitmez. her geçen gün iyiye gideceğimize sağlıkta hep geriye gidiyoruz..ALLAH teyzene şifa versin..

• Konu Sahibi EU2
Abartmadın dostum az bile söyledin.Bir insan hayatından söz ediyorsun burada ama nasıl bir hastane nasıl doktorlar bu hastanenin yöneticileri yokmu?Çok geçmiş olsun dilerim bir daha böyle kötü hatıralarınız olmaz.

• Konu Sahibi EU2
inanın gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı..İnşallah teyzenizin sağlığı,hem fiziksel hem psikolojik olarak en kısa sürede düzelir.malesef insan hayatı bu kadar hafife alınabiliyor artık.Allah böyle ilgisiz insanları bildiği gibi yapsın..çok geçmiş olsun hepinize..Allah beter acılardan korusun..:teselli:

• Konu Sahibi EU2
Çok geçmiş olsun teyzene ve sizlere:teselli:

• Konu Sahibi EU2
canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun kanım donarak okudum inan..

• Konu Sahibi EU2
çok teşekkür ederimmmmmm kıızlarr ALLAH RAZI OLSUN... yazamadım kusura bakmayın valiz hazırladımda

• Konu Sahibi EU2
cok gecmis olsun canim. hic abartmamissin cünkü ben bile okurken cok sinirlendim üzüldüm. insan hayatini tehlikeye atiyolar ya. Allah cezalarini versin...

maviş ALLAH CEZALRINI VERSİN VERSİN VEE RABBİM BÖLE KİŞİLERİ ISLAH ETSİNNN doktorlar birdee kendimizi sevdiklerimzii onların ellerine teslim ediyoruz

çok gecmiş olsun canım seni anlıyorum.gercekten çok üzüldüm.ne dnir artık bunlara bilemiyorum yada insan kasabı desek daha doğru olur.
ellerine beş on kuruş verilse bak gör o zaman ilgiyi.vijdansızlar.dinleri imanları para olmuş bunların,senin canın umurlarındamı.
tekrar gecmiş olsun canım teyzene acil şifalar canım.

canım yeminederim öyle kötü oldumki sanki benim teyzemdi ve gözümden yaş aktı... bırak canımın içi beddua etme o pisliklere onlarda bela alacak yer yoktur sana döner dolaşır gelir Allah korusun... Rabbim herşeyi görür ve bilir en iyi ne yapacağını o bilir... teyzene çoook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. annenler bizden çooook slm söylesin canım öpüyorum seni... sende Allaha emanet ol kendini üzüpte mahfetme sakın olur mu....

off bitanemyaa ne korkunc bisiy yasamisiniz..cok üzüldüm inanki..

malesef canim ülkemdeki insan degeri bu kadar iste..bazen seytan diyorki dönme ülkene,

cünkü düsünsene ne ayni dindeniz ne ayini topraklardaniz ama öyle bir ilgileniyorlarki insan

sasirip kaliyor..peki nedenmi cok ilgileniyor?ne zengin oldugunuz icin ne sosyal statünüz icin sadece

INSAN oldugunuz icin deger veriliyor..offf cok kötü oldumyaa allahim sabir versin hepinize..

çok çok teşekkür ederim az önce teyzemle konuştum hala etkisinde bende etkisindeyim ama güçlü olmamız lazım.. teyzoşumu güldürmeye çalıştım biraaz ve başarılıda oldum bana dediki belinay ben seni böyle bilmezdim benimle beraber çektin acı benimle beraber sende ağladın sende uyumadın sağol teyzem ALLAH RAZI OLSUN DEDİ olurmu teyzoşum dediğin lafmı birtanecik teyzem var ya sana bişi olsaydı dedim ve kahretsinki yanına gelemiyorum tam zamanında iş buldum ne olur affet teyzem dedim biz yine tutamadık beraber ağladık..annemi hiçs ormayın aklı hep teyzemde saatlerce namazda secdede dua ediyor ya bişiolsydı kardeşime diye konuşuyıor dün teyzoşumun sesi hala kulaklarımda RABBİM ISLAH ETSİNNNN nedimkii başka abiran öylee korktumkii ya şimdi tel gelir aşırı kan kaybında bişi olursa teyzme die hep yattğım yatağıma oturarark bekledim offf hala etkisindeyim ne lur kusuruma bakmayın... Caramela* canım benim teyzem bodrum konacıkta oturuyor ve eşi kocanık belde başkanı sağolasın ilgilendiğin için,seninde acını çok iyi anlıyorum artık dün akşam yaşadıklarımdan sonra bitanemm

çileğimm annem keşke sen okumasaydınnnnnn canımsın sen benimmmmmm

allahim kafayi yicem sinirimden kötükedihüso
bu ne ya siz orda (afedersiniz) hayvana bakmiyorsunuz
insan bu insan, insanin sagligi !!! kötükedihüso kötükedihüso
ne demek ya bebegi kaziya kaziya, kendi imkanlariyla düsürdü
Kafasizlar hicmi biseyden haberiniz yok .ne diye orda hemsire yada ebe diye duruyorsunuz kötükedihüso
Yok ben susayim yoksa bu sinirle demedigimi birakmiyacam surda
Cok sinirlendim
Teyzene cok büyük gecmis olsun belinaycim. Allahim acil sifalar versin. :çok üzgünüm:
Ne diyecegimi sasirdim ya :1no2:
ne bu ihmallar anlamiyorumkiiii kötükedihüso

SuLtan.oF.KonYa sağol canımmm işte doktor beyimiz uykusunu bölüp gelemeeiş hastaneye ebeleri yönlendirmiş telle ve acil bişi olursa çağırın demiş yahu kadın kan kaybından gidicek ağrıdan ölücek hala acil bişi bekliyo bu insan sağlığı bundan acilne olabilirkii?? teyzem ac ıçeke çeke kendi imkanlarıyla ağrısıyla canı yanayana bebeği elinden gitti ağlaya ağlaya düşürdü sadece kolunda bi serumlaa
Bodrummuş türkiyenin gözde tatil beledeleriymiş en güzel en iyi yeriymişş alın size en iyi yer insan sağlığıyla oynanan tek yer burası yaaa neyapim ben denizini güneşini eğlencisini sağlığım bebeğim elimden gittiği sürece

böyle belinaycım ne yazıkki artık doktorlar... annem kemoterapi alırken ya da radyoterapi alırken o doktorların tavırlarını konuşmalarını hatırlıyorum da çok çok özür dilerim bi ağır ithamım için ama veteriner kedime o doktorların hastalara davrandığından çok daha iyi davranıyor.... kendilerini savunmaları da hazır; eğer duygusal yaklaşırlarsa kaldıramazlarmış bu mesleği o yüzden robotlaşmış gibi yaklaşıyorlarmış... insan düşmanı olsa kalkar gider ki sen yemin etmişsin bu insanların sağlığı için... boşuna mı bas bas bağırılıyor hipokrat yemini diye!!!!!!!!!! lanet olsun böyle insanlara, insanlık öldü bu ülkede.... kim bilir belki zamanında müdahale etseydi o aptal adam belkide kaybetmiycekti teyzen, belki sadece istirahat ederek bebeğine sahip olabilicekti....
annem öldüğünde onun moralini o kadar bozan hastalığının ilerlemesine sebep olan o aptal doktora hiç bişey demedim, içimden geçenler ayrı... ama alma mazlumun ahını demişler, baban annemin dosyasını götürdüğünde adam eşinin de aynı hastalığa yakalandığını söylemiş, yıkık durumdaymış, asla eşinin bu durumundan mutlu olmam kızlar sakın yanlış anlamayın ama o adam belki anlamıştır insan hayatını hiçe saymanın ne demek olduğunu... gene de umarım eşi iyileşmiştir tabiki
neyse çok dağıttım konuyu, belinaycım çok çok geçmiş olsun teyzene... ne güzel ona destek olucak bi ablası var, benim başıma gelse bu olay ablam denen insan bana ne der döner gider, hiç bişeye olmasa buna şükretsin teyzen... üzmeyin kendinizi, neyseki teyzen iyi...

Pamuk canımbenim sağolasın bak demekk sizde yaşamızssınız ama dediğin gibi alma mazlumun ahınıYÜCE MEVLAM Bİ YERDEN ÇIKARIYOR ACISINI İŞTE.. evet dediğin gibi zamında müdahele edilseydi belkide güzeelerrr güzeli teyzoşum bebeğini kaybetmicek sadece düşük tehlikesiyle süreli yatmasın isticekti doktorlarrrr

kızlar annemler yarın akşam değil p.tesi akşamı gidicekler yani p.tesi akşamına kadar buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…