Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de bu görev bize ait .Ama gitmeden önce alışverişe çıkalım mı diye sormuşlardı bende gelince çıkarız demiştim . Ne bileyim bu kadar geç geleceklerini.Destek beklemek ayrı mevzu ayıp olmasın diye gidip almıyordum.Şimdi sizde haklısınız ama şöyle de bir durum var
Koca koca insanlarız neden doğum vs gibi olaylarda diğer insanlardan maddi yardım bekleriz. "Mecburen biz aldık" diyosunuz ya alacaksınız tabiki siz artık anne babasınız ve o sizin çocuğunuz
Şimdi sizde haklısınız ama şöyle de bir durum var
Koca koca insanlarız neden doğum vs gibi olaylarda diğer insanlardan maddi yardım bekleriz. "Mecburen biz aldık" diyosunuz ya alacaksınız tabiki siz artık anne babasınız ve o sizin çocuğunuz
Canım kimseden öc almak gibi bir niyetim yok sıkıldım bu tarz şeylerden.Herkez güzel geçinse mutlu mesut olsak.Biz onlara onlar bize yardımcı olsa.Torunlarına hiç bir şey yapmamış olsalar bile görüp sevecekler benim göstermeme gibi bir hakkım yok.Olsa bile bu çok baya geliyor bana.canım çok üzüldüm. bunlar zaten bahane arıyolarmış kaçmak için. sen bebeişini düşün sitres yapma kendine. rabbim onun rıskını verecektir.
zaten annenler bbebegin ihtiyaçlarını almışlar .bebegin oluncada hiçbir söz söylemeye hakları yok o zamn acısını çıkarırsın.
Canım kesin konuşuyorum kendime ''takmayacaksın,üzülmeyeceksin''akidem bu tür insanlar için canını sıkmaya değmez:teselli::1hug:
Canım benim ya sana da geçmiş olsun valla.Böyleside var demek ki...Mecbur susup oturucam .Annesiyle babası atsan atılmaz satsan satılmaz üstelik vefa duygusunu son derece içinde barındıran bir eşe sahibim. Eşim üzülüyor .O üzülünce bende kıyamıyorum ona.canım allah yardımcın olsun bende kısa bir süre önce aynılarını yaşadım bunun eşimn tek çocuk ve aynı sokakta oturmamıza rağmen hiç bir desteklerini görmedim oğlumada bir battaniye ve kendine ördüğü yeleğin ipinden kalan artıkla ördüğü bir yelekten başka(ki ipin rengi kahverengi erkek bebeğe)
odun insan her zaman odun.ama şimdi herşeyi net görüyorum ve anlıyorum bunlar baştan beri sorumluluğu benim aileme yüklediler sanki eşimin ailesi benim ailem .işlerine öyle geldi çünkü.
elalemin yanında da onlara biz yardım ediyoruz hep ilgileniyoruz diyormuş. ben artık içinde kendi öz çocuğunu bile düşünmeyen içinde torun sevgisi olmayan insanları kaale bile almıyorum.umrumda değiller
eşin gibi ayakta duran erkekleri ayakta alkışlıyorum.ben hayatım boyunca hiiiiiç görmedim.bi erkek ne olursa olsun karısına destek olmayı bilmeli.ben sana ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum canım.hiç bozulmasın huzurunuz.inan bana o para kısmetten çıkmış.Allah başka yerden bi nasip verir nasılsa.inan kafana takma.sonuçta herşeyiyle sana destek bi eşin var.biz napalım:gitme:Nereden başlasam..36 haftalık hamileyim doktorum bir hafta sonrası için herhangi bir gün doğurursun dedi.İyi güzel.
Eşimin ailesi 8 ay boyunca evlerinde oturdular ben 9.ayımın içindeyken kalktılar köylerine gittiler.E gitsinler banane.Hesapta 20 gün kalacaklardı.Hikaye.
Eşim daha önce arayıp neden gelmiyorsunuz diye sitem etmişti.Hesapta haberim yok.Onlarda ''Aman oğlum siz sıkmayın canınızı gelince biz herşeyinizi halederiz.''
Eşimin maaşı gayet güzel ama şu an çok borç ödüyoruz geçici bir süre.Sıkıntıdayız .Onlarda gayet iyi biliyor.(Madem borcunuz var neden bebek yaptınız diye soran olabilir korunurken hamile kaldım.).Babam beşiğimden tut bebişin hastane çıkışına kadar aldı .
Annemler moralim düzgün olsun diye sürekli benimle ilgilendiler..
Ben mi alınganım insan torununa hiç bir şey almazmı... .(Şartlar başka olsaydı beklemezdim). Hiç bir şey almadılar.Bizde bir hafta kaldı diye mecbur tamamladık her şeyi.
Şimdi gelelim asıl konuya dün eşim yolda cüzdanını çaldırdı epey yüklü bir para..
Zaten moralim sıfır .Bugün de köylerinden geldiler .Eve gitmediler önce bizde karınlarını doyurup gideceklerdi ama eşimin bir babannesi var allahlık kadın fesatlık soktu kaçtı evden.
Kaynanam diyor ki bir ay tatil yaptık burnumuzdan getirdiniz.Bir ay, bir ay ve kurduğu cümle ''Bir ay tatil yaptık burnumuzdan getirdiniz.Geldik surat asıyorsunuz''(Stand up yapmalıydık heralde. Canımız yanmış zaten çocuğun doğum parası cartı curtu gitti.)
Ben dayanamadım konuşmaya başladım.''Bizim konuşup kızmamız gerekirken siz neden kızıyorsunuz''. .Kayınpederim ''Sen gelinsin gelinliğini bil. Eşim de çok sinirlendi ''Baba sen ne diyorsun diye .''Yok eşit değilmişiz Çok konuşuyormuşum yok gözünden düşmüşüm.Saçma sapan hala idrak edemiyorum.
Eşime ince yerden vuruyor bana bakmıyor bile .Aslında daha uzun ve saçma sapan ..
Benim gücüme giden eşeğin hatırı yoksa sahibinde mi hatırı yok eşime neden bu kadar kötü davrandılar anlamadım.
Birden kalktılar gittiler ne yapayım ben şimdi...