Hayırlı geceler canlarım bugün hoca ile görüştüm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı üzerimizde büyü nazar vs musallat varmı diye baktı ve bana dedi ki senin üzerinde tesiri çok yüksek nazar var o yüzden çocuğunuz olmuyo ve sıkıntı çekiyorsunuz demek istediğim üzerinde nazar olup ta kurtulan varmı nasıl nazardan kurtulabilirim hoca bana kargo ile nazarın tesiri geçsin diye birşeyler hazırlamış kargoda bi haftaya gelcek fikirlerinize ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne olur dua edin bana
- Konu Sahibi hayat 09
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- mune abla konuyu kapatırmısın
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2019
- 182
- 547
- 23
- 29
- 15 Nisan 2020
- 326
- 823
- 18
- 30 Ocak 2014
- 4.572
- 9.186
- 358
Böyle şeylere inanmayın. Boş kargo gelse üzülmeyecek misiniz? İçten ve isteyerek dua edin,oluyorHayırlı geceler canlarım bugün hoca ile görüştüm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı üzerimizde büyü nazar vs musallat varmı diye baktı ve bana dedi ki senin üzerinde tesiri çok yüksek nazar var o yüzden çocuğunuz olmuyo ve sıkıntı çekiyorsunuz demek istediğim üzerinde nazar olup ta kurtulan varmı nasıl nazardan kurtulabilirim hoca bana kargo ile nazarın tesiri geçsin diye birşeyler hazırlamış kargoda bi haftaya gelcek fikirlerinize ihtiyacım var
Hayır almadı canmÜcret falan aldı mı hoca dediğiniz kişi
Allah razı olsun canımBen şahsen hoca işlerine inanmam ama umarım ÇOCUĞUN OLUR. Allah sifa versin.
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
Bilmiyordum nasıl kaldırabilirimki
Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...bu hocanın göndereceği kargo ücretlimi yani nazar büyü bunlari inkar etmiyorum tabi ama böyle şeyleri suistimal eden hoca adı altında çok insan var...nazardan korunmak için yapabileceğiniz en güzel şey Ayetel Kürsi Felak ve nas sürelerini okumaktır...ve çocuğunuz olması için tedavi yöntemlerini denemeye devam edin inşallah dualarınız kabul olur
- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
bir an şunu düşündüm Allah diyor kiNazar veya büyü Allah’ın yaratmak istediği cana mani olabilir mi?
aaa falanca çok iyi insan ama üstünde büyü var tüh çocuk veremem şimdi
Allah razı olsun canım belki tanıyorsunuz dur mücahid hoca televizyon cıkıyoRabbim inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...bu hocanın göndereceği kargo ücretlimi yani nazar büyü bunlari inkar etmiyorum tabi ama böyle şeyleri suistimal eden hoca adı altında çok insan var...nazardan korunmak için yapabileceğiniz en güzel şey Ayetel Kürsi Felak ve nas sürelerini okumaktır...ve çocuğunuz olması için tedavi yöntemlerini denemeye devam edin inşallah dualarınız kabul olur
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
eee tamam belli bir sorun varmış ortadaBende hiçbir sorun yok eşimde varikoselden ameliyat olmuştu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi sonuçları tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı
büyü ne alaka? lütfen ama lütfen
sağlıklı beslenin, ovulasyon takibi yapın, hobiler edinip mutlu olacağınız aktiviteler yapın.
Büyü yok sadece nazar canm şu an hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo yumurta takibi yapıyorum olmuyo dua edin ne olureee tamam belli bir sorun varmış ortada
büyü ne alaka? lütfen ama lütfen
sağlıklı beslenin, ovulasyon takibi yapın, hobiler edinip mutlu olacağınız aktiviteler yapın.
- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
Yapmayın ya hacıya hocaya gidene kadar felak nas ayetel kursi amena rasulu saffat cin surelerini okuyabilirsiniz. Hacıdan hocadan medet ummayın. Kuran ne diyor oku! Okuyun ki korunun. Ayrıca hocadan önce tıpa güvenin. Tevekkül edin hocaların okuyup üflediğinin ne olduğunu bile bilmiyorsunjz belki büyü yapacak kötü bir yoldan çocuk sahibi olup musallata uğrayacaksınız. Saçma sapan hareketler yapmayın doktora gidin. Ve dua edin yeter.
Doktorluk birşeyimiz yok canm olmuyo hocaların hepsini bi kefeye koyamazsınız kimi var allah rızası için yapar kimi var dediginiz gibi yoldan sapmıştırYapmayın ya hacıya hocaya gidene kadar felak nas ayetel kursi amena rasulu saffat cin surelerini okuyabilirsiniz. Hacıdan hocadan medet ummayın. Kuran ne diyor oku! Okuyun ki korunun. Ayrıca hocadan önce tıpa güvenin. Tevekkül edin hocaların okuyup üflediğinin ne olduğunu bile bilmiyorsunjz belki büyü yapacak kötü bir yoldan çocuk sahibi olup musallata uğrayacaksınız. Saçma sapan hareketler yapmayın doktora gidin. Ve dua edin yeter.
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
biz dualar ederiz tabi ki ama çocuk sahibi olamamanızın nazarla bir ilgisi yok bunu bilin.Büyü yok sadece nazar canm şu an hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo yumurta takibi yapıyorum olmuyo dua edin ne olur
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.