Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Destina--1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
38
25
88
Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen

Ayrilacaksin. Yaptığın bir hata değil, o ne yaptıysa sen de aynını yaptın yani sevdin sevildin yaşadın. O yüzden sana böyle davranmasına izin vermeyecek, hayatinin ve kararlarinin arkasinda duracak ve ayrilacaksin. Egosunu senin üstünde tatmin etmesine izin vermeyeceksin. Nişan yüzüğünü ona yedireceksin.

evlendikten sonra başka şeyler yasadiginizda çok daha büyük tepkiler vermesi olağan duruyor bu durumda.
kusura bakmayın ama bu çok büyük bir risk.
ben olsam evlenmezdim.
sonunda " sana böyle mi dokundu v.s v.s
diye paranoyak bir koca sahibi olmak var.
üstelik şimdiden başlamış.
ya tamamen kapatıp bu konuyu unutacak yada ben kabul edemem deyip yoluna bakacak.
onun arada kalması hep size eziyet ve çekilmez bir hayat olarak geri döner.

Ayrilacaksin. Yaptığın bir hata değil, o ne yaptıysa sen de aynını yaptın yani sevdin sevildin yaşadın. O yüzden sana böyle davranmasına izin vermeyecek, hayatinin ve kararlarinin arkasinda duracak ve ayrilacaksin. Egosunu senin üstünde tatmin etmesine izin vermeyeceksin. Nişan yüzüğünü ona yedireceksin.

Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum

Büyük ihtimalle simdi ayrılma fikri size cok korkunc geliyordur ama eminim ki evlendiginiz zaman daha da büyük sorunlar cıkar, psikolojik siddet görürsünüz. Allah iyilik versin icine
Simdiden cok fazla psikolojik siddet var arti cok fazla hakaret de bazen oluyor melek gibi oluyor beni seviyor gerçekten diyorum ama bir gun geciyor benden nefret ediyor

Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum
Soylesin, ayrılmak istediğim için iftira atıyor dersin. Velevki sana değil ona inandılar, inansinlar. Bu senin hayatın, evlenirseniz daha fazla baskı ve hatta şiddet gösterecek.bu defa da boşanmak istersen kullanacak bütün bunları. Ailene "ben onu bakire almadım zaten" diyecek.ona bu iğrenç hakları sen veriyorsun. Yapma, yol yakınken dön.

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Nisanliyken böyleyse evlenince Allah bilir...neler yapar....

Bence de ayrılın ileride çok büyük sıkıntılar çıkarır hayatı zindan eder. Ki yavaştan başlamış. Hem nasıl öğrendi ki

evlendikten sonra başka şeyler yasadiginizda çok daha büyük tepkiler vermesi olağan duruyor bu durumda.
kusura bakmayın ama bu çok büyük bir risk.
ben olsam evlenmezdim.
sonunda " sana böyle mi dokundu v.s v.s
diye paranoyak bir koca sahibi olmak var.
üstelik şimdiden başlamış.
ya tamamen kapatıp bu konuyu unutacak yada ben kabul edemem deyip yoluna bakacak.
onun arada kalması hep size eziyet ve çekilmez bir hayat olarak geri döner.
Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor

Ayrılmalısın kimse vazgeçilmez değildir. Gerçekten sevse nişanlın seni böyle davranmazdı. Eğer çok hassas olduğu bir konuysa ayrılabilirdi. Ya da geçmişinde yaptığın bu hatayı yüzüne vurmaz ,kabullenip, seviyorsa seven bir adam gibi davranabilir. Kimse geçmişteki davranışları için böyle bir aşağılamaya maruz kalmak zorunda değil. Kendisi bakir olsa neyse, kendi de cinsel birliktelik yaşamış, hatta evlenip boşanmış. Sana ne hakla böyle davranıyor.

Ayrıl. Hayatından yaptığın en büyük hata bu adamla evlenmek olur.

İleride yapacağı her yanlış harekette bunu bahane edecek. Söz söyleme hakkın hiç olmayacak. Daha şimdiden tehdit ediyorsa ilerisini düşünemiyorum. Ayrılacaksın tabii ki. Tahammül edemezsin aksi takdirde.
Kimseye bağlı kalmadan ve korkmadan yaşaman için de ayaklarının üzerinde durman gerek. Allah yardımcın olsun.

Back
X