Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne olur acil yardim
- Konu Sahibi vfatos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Ben olsam esıme soylerım en azından dut getırdı 5 dakıka sonrada cıkolata getırdı dıye esımede adama tskkur ettırırım cocuklara yıyecek getırmıssınız ama gerek yok fılan desın esı adamın eve geldıgını bıldıgını bılsın yoksa kımseye soyleme dedım soylememıs demekkı ıs var bunda der esı bıldıgını bellı ederse korkar. Ve ılerde esı duyarsa ıftıra atabılır adam ozman esı bana soylemedın deyıp ıftırayaa ınanabılır olur boyle seyler bence esıne dut ve cıkolata getırdıgını soylesın. Ne olur ne olmaz.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
- 448
Merhaba herkese hayirli aksamlar.
Bi arkadasim icin yaziyorum.
Onun agzindan yaziyorum suan oyle okuyun.
Evliyim 2 cocugum var tesettürlü biriyim kimseyle isim olmaz . Bir aile apartmanında oturuyorum alt katimda bir aile onun altindada anne babalari var. Alt katimdaki kadin biraz cirkef bi kadin. Ben daha sakinim kimseyle bi sorunum yok onun birçok kisi ile problemi var. Ve suan hamile 6 aylik falan. Esim çalışıyor. Bugun alt komsumun kocasi hicbir sekilde muhabbetimiz olmadi bu zamana kadar kapimi caldi actim evin onunde bahceleri dut getirmiş kizlarima bende kapinin agizlendim ve sagol abi dedim . Sonra gitti bende isime devam ettim derken 5 dk gecmeden kapi tekrar caldi actim bu sefer iki tane cikolata getirmiş kizlara ama 2 seferdir surekli yanlis anlama ama deyip durdu bir ihtiyacın olursa soyle dedi ve geldigimi kimseye deme dedi. Ben zaten bi tedirgin oldum. Sonra bana birsey soyleyecegim dedi buyur abi dedim ama cocuklar var dedi ne olacak cocuklardan dedim. Evini isaret edip 5 dk asagi gelir misin dedi. Bu arada karisi da cocuklari ile ailesinin yanina gitmisti. Daha sonra abi esinin olmadigi yerde benim ne isim var deyip onun cevabini dinlemeden kapıyı kapattim ama uzerimden kaynar sular döküldü. Sizce ne yapmaliyim esim calisiyor gunduz evde cocuklarla tekim onun karisida 1 hafta gelmez. Cok korkuyorum yardim edin.ne yapmaliyim
Böyle bir şey eşten saklanmaz
Saklarsa karşı tarafa daha da cesaret verir
- 19 Ekim 2019
- 156
- 254
- 53
- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Korkacak bır sey yok.En azından ona bellı etmeyin.Ters davranın kapıya gelmesinin uygun olmadığını söyleyin.Gelır ve uygun olmadığını düşündüğünüz davranışını görürseniz bağıra,cagıra kapıdan yollayın.Baktınız anlamıyor polisi arayın.Esınızı müdahil edip kötü bir olay yaşanmasına izin vermeyin.Cozemezsenız (ki bence abı falan demeden azıcık cırkeflesırsenız haddini bilir)polis var yargı var.Merhaba herkese hayirli aksamlar.
Evliyim 2 cocugum var tesettürlü biriyim kimseyle isim olmaz . Bir aile apartmanında oturuyorum alt katimda bir aile onun altindada anne babalari var. Alt katimdaki kadin biraz cirkef bi kadin. Ben daha sakinim kimseyle bi sorunum yok onun birçok kisi ile problemi var. Ve suan hamile 6 aylik falan. Esim çalışıyor. Bugun alt komsumun kocasi hicbir sekilde muhabbetimiz olmadi bu zamana kadar kapimi caldi actim evin onunde bahceleri dut getirmiş kizlarima bende kapinin agizlendim ve sagol abi dedim . Sonra gitti bende isime devam ettim derken 5 dk gecmeden kapi tekrar caldi actim bu sefer iki tane cikolata getirmiş kizlara ama 2 seferdir surekli yanlis anlama ama deyip durdu bir ihtiyacın olursa soyle dedi ve geldigimi kimseye deme dedi. Ben zaten bi tedirgin oldum. Sonra bana birsey soyleyecegim dedi buyur abi dedim ama cocuklar var dedi ne olacak cocuklardan dedim. Evini isaret edip 5 dk asagi gelir misin dedi. Bu arada karisi da cocuklari ile ailesinin yanina gitmisti. Daha sonra abi esinin olmadigi yerde benim ne isim var deyip onun cevabini dinlemeden kapıyı kapattim ama uzerimden kaynar sular döküldü. Sizce ne yapmaliyim esim calisiyor gunduz evde cocuklarla tekim onun karisida 1 hafta gelmez. Cok korkuyorum yardim edin.ne yapmaliyim
- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.778
- 133
- 39
- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
Adamdan irite oldum asiri igrenc pis serefsiz kansiz namussuz ahlaksiza bak sen. Uzin zamandir sizde gozu var bence bi anda kapiniza gelip seks teklif etmis olamaz cesaretini toplamaya calismis olabilir uzun suredir.
Yalniz benim anlamadigim,
1. Adamin karisinin cirkefligini neden belirtme gereği duydunuz? Konuyla alakasi ne? Kadini yaftalamanizdan rahatsiz oldum acikcasi durduk yere.
2. Evli olunca dogal olarak baska erkekle isi olmaz insanin, tesettür ile alakasi yok. Ne tesetturluler var tum koyu elden geçiren. Tesettürlüyüm diye belirtmeniz namus anlayisiniz hakkinda bize ipucu vermez yani.
Yalniz benim anlamadigim,
1. Adamin karisinin cirkefligini neden belirtme gereği duydunuz? Konuyla alakasi ne? Kadini yaftalamanizdan rahatsiz oldum acikcasi durduk yere.
2. Evli olunca dogal olarak baska erkekle isi olmaz insanin, tesettür ile alakasi yok. Ne tesetturluler var tum koyu elden geçiren. Tesettürlüyüm diye belirtmeniz namus anlayisiniz hakkinda bize ipucu vermez yani.
- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
Merhaba herkese hayirli aksamlar.
Bence eşine muhakkak durumu anlatmalısın daha sonra Bı durum olduğunda sızden yuz bulamadığında size iftira atabilir bu malların işi belli olmaz. Ve kesınlıkle kapıyı açma karşına çıkarsa sert çık.
- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
Herkesin eşi kabullenmez kolay kolay. Misal ben desem eşime adamı döver olay büyür rezillik adam iftira atıyora falan getirir..... Eyvah eyvah bir an önce taşının ama ne bahane edebilirsiniz bilmiyorum. Eşiniz mülayim birisi ise diyedebilirsinizEşine durumu anlat. Gerekirse taşının
- 7 Ağustos 2019
- 545
- 2.265
- 113
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798