• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur acil yardim

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Merhaba herkese hayirli aksamlar.
Bi arkadasim icin yaziyorum.
Onun agzindan yaziyorum suan oyle okuyun.
Evliyim 2 cocugum var tesettürlü biriyim kimseyle isim olmaz . Bir aile apartmanında oturuyorum alt katimda bir aile onun altindada anne babalari var. Alt katimdaki kadin biraz cirkef bi kadin. Ben daha sakinim kimseyle bi sorunum yok onun birçok kisi ile problemi var. Ve suan hamile 6 aylik falan. Esim çalışıyor. Bugun alt komsumun kocasi hicbir sekilde muhabbetimiz olmadi bu zamana kadar kapimi caldi actim evin onunde bahceleri dut getirmiş kizlarima bende kapinin agizlendim ve sagol abi dedim . Sonra gitti bende isime devam ettim derken 5 dk gecmeden kapi tekrar caldi actim bu sefer iki tane cikolata getirmiş kizlara ama 2 seferdir surekli yanlis anlama ama deyip durdu bir ihtiyacın olursa soyle dedi ve geldigimi kimseye deme dedi. Ben zaten bi tedirgin oldum. Sonra bana birsey soyleyecegim dedi buyur abi dedim ama cocuklar var dedi ne olacak cocuklardan dedim. Evini isaret edip 5 dk asagi gelir misin dedi. Bu arada karisi da cocuklari ile ailesinin yanina gitmisti. Daha sonra abi esinin olmadigi yerde benim ne isim var deyip onun cevabini dinlemeden kapıyı kapattim ama uzerimden kaynar sular döküldü. Sizce ne yapmaliyim esim calisiyor gunduz evde cocuklarla tekim onun karisida 1 hafta gelmez. Cok korkuyorum yardim edin.ne yapmaliyim

Evden disari cikmasin bir haftaligina karantinaya alsin kendini :duduk: adamin esi gelene kadar..kapiyi da kilitli tutsun. Veya annesi ziyarete gelsin bir iki haftaligina...

Ondan sonra tasinirdim herhalde ... bilemedim..

Eve Bi eşini dostunu ailesinden birini çağırsın bence. Eşinin kulağına da su kaçırsın ne değişik adam hiç hoşlanmıyorum çocuklara çikolata meyve verip duruyor gibilerinden.tabi eşi yanlış anlayacak biri değilse.

Allah'ım ya pisliğe bak. Açmayın kapıyı. Bidaha gelirse tersleyin ve eşinize söyleyeceğim diyin. Neden getirdiği şeyleri kabul ettiniz? Adam hemde yanlış anlama diyor. Bidaha ne getirirse getirsin kabul etmeyin. Kapıyı asla açmayın. Baktınız ısrar ediyor. Polise şikayet edeceğinizi söyleyin. Sakın korkmayın. Korkarak biseyler yaptıracağını düşünmesin.

Cnm yalnız kalmasın bacıları falan varsa yanına gelsin rabbim korusun terbiyesiz adam ya

Bence gayet iyi cevabını vermişsiniz. Umarım bir daha cesaret edemez. Siz annenizi yanınıza alamıyorsanız hiç evden çıkmayın, kapıyı da açmayın.

Arkadasiniza hitaben yaziyorum; Katiyyen bir daha kapiyi acmayin, apartmanda karsilasinca selam vermeyin ve kazara gorurseniz en catik kasli halinizi takinip yuzunuzu eksitip hemen kafanizi ceviriniz ,selam verirse almayiniz. Esinize bu aile kavgaci birilerine benziyor aman uzak duralim, karisina ve kocasina fazla yuz vermeyelim deyin bari. Catik kasli dolasmayi ihmal etmeyin. Ne hissediyorsaniz dogrudur. Vay vay vay.

Artik komşuluk filan kalmadı. Bu zamanda kirk yıllık komsunuz bile olsa lütfen esiniz evde yokken kimseye kapıyı acmayin. Gelen kadin da olsa acmayin. Ne getirirse getirsin almayın yemeyin çocuklarınıza da yedirmeyin lütfen.

Merhaba herkese hayirli aksamlar.
Bi arkadasim icin yaziyorum.
Onun agzindan yaziyorum suan oyle okuyun.
Evliyim 2 cocugum var tesettürlü biriyim kimseyle isim olmaz . Bir aile apartmanında oturuyorum alt katimda bir aile onun altindada anne babalari var. Alt katimdaki kadin biraz cirkef bi kadin. Ben daha sakinim kimseyle bi sorunum yok onun birçok kisi ile problemi var. Ve suan hamile 6 aylik falan. Esim çalışıyor. Bugun alt komsumun kocasi hicbir sekilde muhabbetimiz olmadi bu zamana kadar kapimi caldi actim evin onunde bahceleri dut getirmiş kizlarima bende kapinin agizlendim ve sagol abi dedim . Sonra gitti bende isime devam ettim derken 5 dk gecmeden kapi tekrar caldi actim bu sefer iki tane cikolata getirmiş kizlara ama 2 seferdir surekli yanlis anlama ama deyip durdu bir ihtiyacın olursa soyle dedi ve geldigimi kimseye deme dedi. Ben zaten bi tedirgin oldum. Sonra bana birsey soyleyecegim dedi buyur abi dedim ama cocuklar var dedi ne olacak cocuklardan dedim. Evini isaret edip 5 dk asagi gelir misin dedi. Bu arada karisi da cocuklari ile ailesinin yanina gitmisti. Daha sonra abi esinin olmadigi yerde benim ne isim var deyip onun cevabini dinlemeden kapıyı kapattim ama uzerimden kaynar sular döküldü. Sizce ne yapmaliyim esim calisiyor gunduz evde cocuklarla tekim onun karisida 1 hafta gelmez. Cok korkuyorum yardim edin.ne yapmaliyim
Eşine durumu anlat. Gerekirse taşının

açma kapıyı bir daha gelirsen apartmanı ayağa kaldırırım diye bağır kapının arkasından.

Herşeye "abi abi " diye aman ayıp olmasın tadında usul usul cevap vermenize gerek yok! "Bir daha kapıma gelme " diye bağır! Ha ben "keserim uleyn seni" diye bağıririm toplarım başıma milleti o ayrı ama en azından utana sıkıla "abi abi" diye de konuşmayın .

Back
X