• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu bilmiyorum bi bakın lütfen.

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kızlar kendimi bildim bileli var bu bende, aklıma getirdiğim zaman nefes alışverişim hızlanıyor, göğüs kafesim sıkışıyor çok zor nefes alır gibi hissediyorum.
Ama bu aniden olan birşey değil, psikolojikmen kendim bunu bilinçli yapıyorum.
Umarım snlstsbilmişimdir.
Panik atak sandım ama internette şimdi videolar izledim byle birşey değil sanırım.
İleride korkuyorum doğum yhaptğım zaman falan yine nefes alamayışımı aklıma getirip böyle olacağım diye :(
Böyle birşey yaşayan varmı yada ismini bilen?

Kızlar kendimi bildim bileli var bu bende, aklıma getirdiğim zaman nefes alışverişim hızlanıyor, göğüs kafesim sıkışıyor çok zor nefes alır gibi hissediyorum.
Panik atak sandım ama internette şimdi videolar izledim byle birşey değil sanırım.
İleride korkuyorum doğum yhaptğım zaman falan yine nefes alamayışımı aklıma getirip böyle olacağım diye :(
Canım bence sen bir uzmandan yardım almalısın. Bu durum bende de oluyor ama hani cok kalabalık ortamlarda sıcaklarda yada cok sinirlendigim ve üzüldügümde zor bi durum. Aklıma gelince olmuyor ama bende

Canım bence sen bir uzmandan yardım almalısın. Bu durum bende de oluyor ama hani cok kalabalık ortamlarda sıcaklarda yada cok sinirlendigim ve üzüldügümde zor bi durum. Aklıma gelince olmuyor ama bende

Düşünüyoru gitmeyi tatlım :(
Benim ki psikolojik bunu hissedebiliyorum.
Çünk aklıma gelmeyince herhangi bir sorun olmuyor.

Düşünüyoru gitmeyi tatlım :(
Benim ki psikolojik bunu hissedebiliyorum.
Çünk aklıma gelmeyince herhangi bir sorun olmuyor.
Canım nefes egzersizleri yap aklına geldikce derin derin burnundan al agzından yavas yavas ver. Ben bunu yapınca col rahatlıyorum nefesim kesilir gibi olunca

Tamam kuzum çok sağol.
Şimdi bi deneme yaptım iyi geliyor gerçekten :)
canım diyosun ya aklıöa geldikce nefesim kesiliyo diye aklına geldikce sık sık yap rahatlarsın ama yinede bir uzmana görünmende fayda var. Rahatlamana gercekten cok sevindim tatlım:-)

Bir uzmana görünmen lazım, burada kimse sana yardımcı olamaz. Bir uzman dahi buradan yardımcı olamaz, gideceksin yardımını alacaksın.

Psikolojik bir rahatsızlık bu Hipokondrilerde çok olur. Bir belirti okursun 'yutkunmada zorluk' mesela sonra yutkunurken kendini dinlemeye başlarsın ve yıllardır rahatlıkla yaptığın eylem bir anda zorlaşır yutkunamazsın yediğin içtiğin genzine kaçar. Ama aklına gelmediği zaman her şey normaldir. Seninki de böyle sürekli nefesin daralsa fizyolojik bir hastalık düşünülürdü ama yalnızca aklına geldiğinde oluyorsa kesinlikle psikolojik ;) Eğer kendin atlatamazsan ki yıllardır var diyorsun bir uzmana başvurmalısın. Daha şimdiden doğum anında olur mu acaba diye düşünmeye başladıysan kesinlikle olur bunu aklından silmek için yardım alabilirsin :)

Psikolojik bir rahatsızlık bu Hipokondrilerde çok olur. Bir belirti okursun 'yutkunmada zorluk' mesela sonra yutkunurken kendini dinlemeye başlarsın ve yıllardır rahatlıkla yaptığın eylem bir anda zorlaşır yutkunamazsın yediğin içtiğin genzine kaçar. Ama aklına gelmediği zaman her şey normaldir. Seninki de böyle sürekli nefesin daralsa fizyolojik bir hastalık düşünülürdü ama yalnızca aklına geldiğinde oluyorsa kesinlikle psikolojik :KK66: Eğer kendin atlatamazsan ki yıllardır var diyorsun bir uzmana başvurmalısın. Daha şimdiden doğum anında olur mu acaba diye düşünmeye başladıysan kesinlikle olur bunu aklından silmek için yardım alabilirsin :)

Sağol tatlım valla gitmeliyim muhakkak :)

İleride korkuyorum doğum yhaptğım zaman falan yine nefes alamayışımı aklıma getirip böyle olacağım diye :KK43:

Benim yorumum şu olacak bence kesinlikle panik atak.aynısı bende vardı acıle gıttım. biliyordum ama yınede doktordan duymak ıstedım o da panık bozukluk dedi. farklı belırtıler farklı dönemlerde değişiyor.

Benim yorumum şu olacak bence kesinlikle panik atak.aynısı bende vardı acıle gıttım. biliyordum ama yınede doktordan duymak ıstedım o da panık bozukluk dedi. farklı belırtıler farklı dönemlerde değişiyor.

Ne yapmamız gerekiyormuş peki canım?

Ne yapmamız gerekiyormuş peki canım?
of of ne yapmamız lazım dra görünmek ilaç almak terapi olmak gamsız yaşamak gerek şuan çarpıntım var ve sanki soluğum kesilecek ne kadar terapi bile görsem yinede panik yapıyorum başka şeylere odaklan cnm sürekli düşünme biliyorum zor yıldır çekiyorum amaelden bişe gelmiyor ben hiç ilaç kullanmadım dra gittim geçen gün ilaç verdi içmeye cesaretim yok bende çıkmazdayım açıkçası

of of ne yapmamız lazım dra görünmek ilaç almak terapi olmak gamsız yaşamak gerek şuan çarpıntım var ve sanki soluğum kesilecek ne kadar terapi bile görsem yinede panik yapıyorum başka şeylere odaklan cnm sürekli düşünme biliyorum zor yıldır çekiyorum amaelden bişe gelmiyor ben hiç ilaç kullanmadım dra gittim geçen gün ilaç verdi içmeye cesaretim yok bende çıkmazdayım açıkçası

Of ya :(
Valla şunu okurken bile oluyorum kuzum daralıyorum :(
Panik Atakmıymış :(
Ancak aklıma gelince oluyor işte.
Bi kere nefes nefese kalmıtım o derece sıkıştım yani :(

Of ya :KK43:
Valla şunu okurken bile oluyorum kuzum daralıyorum :KK43:
Panik Atakmıymış :KK43:
Ancak aklıma gelince oluyor işte.
Bi kere nefes nefese kalmıtım o derece sıkıştım yani :KK43:
evt cnm panik atak anksiyete endişe yani kaygı bozukluğu tabi en iyi teşhisi dr koyar çok zor bişey 4 yıl once başladı bende ama sonra yoktu son 10 gündür yine perişan etti beni artık çevremdekiler bu böyle olmıcak sen ilaca başla dediler sanırım bıktılar artık başlıcam inş düzelirim çünkü sorumluluklarım var sende daha başlangıcı sanırım hemen kendine bir uğraş bul spor yap gez dolaş aklına getirme sana tavsiyem ancak bu kadar yaşamayan bilemz en iyi biz birbirimizi anlarız

evt cnm panik atak anksiyete endişe yani kaygı bozukluğu tabi en iyi teşhisi dr koyar çok zor bişey 4 yıl once başladı bende ama sonra yoktu son 10 gündür yine perişan etti beni artık çevremdekiler bu böyle olmıcak sen ilaca başla dediler sanırım bıktılar artık başlıcam inş düzelirim çünkü sorumluluklarım var sende daha başlangıcı sanırım hemen kendine bir uğraş bul spor yap gez dolaş aklına getirme sana tavsiyem ancak bu kadar yaşamayan bilemz en iyi biz birbirimizi anlarız

Çok iyi anlıyorum seni canm bnm.
bende bastırmya çlışıyorum bu hissi.
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama neredeyse südyenimin bile sıkı olduğunu düşünüyorum nefesimi kesiyormuş gibi hızlı hızlı nefes alıp veriyorum of inşallah geçer ya :(

Çok iyi anlıyorum seni canm bnm.
bende bastırmya çlışıyorum bu hissi.
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama neredeyse südyenimin bile sıkı olduğunu düşünüyorum nefesimi kesiyormuş gibi hızlı hızlı nefes alıp veriyorum of inşallah geçer ya :KK43:
inş cnm Rabbim şifamızı versin en kısa zamanda hemen bir dra görünmende fayda var uzman görüşü almalısın gerekeirse ilaç tedavisi stres yiyip biitiriyo bizi

bende bir dönem buna benzer birşey yaşamıştım bir psikiyatıra göründüm faydasınıda gördüm. bana o zaman anksiyete bozukluğu teşhisi konmuştu.

Back