ne olduğunu anlamadım :S

Işığınız yanıyor demeniz gereksizdi, insanları yalancı konumuna sokmuşsunuz. Adam eşinizi arayıp kusura bakmayın diye mevzuyu izah etmeye çalıştığında, eşinizde siz de kusura bakmayın ışığınız yanıyor diye sormam gereksizdi falan diyebilirdi...

Bellki bu durum onları germiş ya da sizinle hiç alakası bambaşka sorunları vardır hayatlarında...

Konuyu kıskançlık ve çekememezlik ile bağdaştıranlar bir zahmet açıklayabilirler mi? Ne alaka?

burdan konu sahibine diyeceğim şudur, bu kişiler sizin aileniz yahut da can ciğer kuzu sarması yakınlarınız mı? eğer değilse hangi akla hizmet insanların kapısının önünden telefon edip size gelelim diyorsunuz? bu nasıl bi mantıktır anlamadım? bide bişey daha var, bence evde yokuz dendikten sonra "ama ışığınız yanıyor" denmesinden utanması gerekn kişiler o aile değil. bizzat bunu söyleyen kişilerdir!
yani insanlar sizi evlerine her daim kabul etmek zorundalar mı? ev halidir, ikramlık bişeyleri yoktur, kavga etmişlerdir yahut misafir ağırlıcak kafada değillerdir. sebebi sizi ne ilgilendirir? siz ztn bi görgüsüzlük yapıp kapılarının önünden aramışsınız bunların hiçbirini hesaba katmadan. birde ama ışığınız yanıyor diye yalanı ortaya çıkarmak nedir ya? başınız göğe erdimi bunu dedinizde?
hem böyle bi densizlik yapıp insanları utandırmışsınız, hemde niye daha aramıyorlar diye halleniyorsunuz

çekememezlik ne alaka bende hiç anlamadım
ters bir zamanda aramışsınız bellki, olabilir yani çok doğaldır demekki gerçekten müsait değillerdi ve müsait değiliz demekde çok abest olurdu
ışığınız yanıyor demeye gerçekten hiç gerek yokmuş ve hoş olmamış.
ben bu kadar büyütcek bişeyde göremedim, ben olsam onlar aramadan aramam olur biter :)

bence hediyenizi alın gidin sorun sorun var mı yok mu yok diyorlarsa neden soğuk olduklarını sorun cevabınızı aldıktan sonra tüm ilişkinizi kesin ben hep öyle yaparım
benim başıma böyle bişey geldi çok samimi iş arkadaşım başka bir arkadaşımla aramda geçen bir olayı ki olay benle alakalı bile değilken samimi arkadaşım bana tavır aldı gittim sordum neden bana soğuk davranıyorsun sorun mu var yanlış bişey mi yaptım yok dedi herkese karşı aynıyım dedi ben de ben herkes mi oldum şimdi dedim cevap vermedi peki dedim sorun yok yani yok dedi eyvallah dedim bir daha hiç konuşmadım onunla ben aklımdakilerin cevabını almıştım gerisi gereksiz ayrıntı

canım ben ona bozulmadım ki. tabiki müsait olmayabilirler. ama daha sonra arayıp o gün müsait değildik, bugün müsaitiz buyrun denmez mi? ben olsam ayıp oldu çağıralım derdim. bu olaydan sonra hiç aranmadık bir daha. diğer ortak arkadaşlarımızla görüşüyorlar. sorunları bizimle sanırım.

bu akşam nedenini anladım sanırım.. akşam bizde yemekte ortak arkadaşlarımız vardı. yemekten sonra çay içerken bu arkadaşların muhabbeti açıldı. gelen misafir Xlerle görüşüyormusun dedi. ben de hayır dedim. bişey mi oldu sizin de aranızda dedi, sizinde diyince ben de sizin aranızda ne oldu ki dedim. ne olmuş ona öyle dedi, bebek için hayırlı olsuna gittik, bir surat bir surat pişman oldum gittiğime dedi. bu bahsettiğim misafir de yeni evli ve eşlerimiz arkadaş. sanırım bizler evlenince bu kız bize sinir olmaya başladı. geçenlerde de çarşıda pusetle karşımdan geldi, uzaktan gördü beni ve yolunu değiştirdi yanımdan geçmemek için. kendi tercihi yapacak bişey yok..

Kendini zorla davet ettirenlere hic anlam veremiyorum isin dogrusu. Bizde de var öyleleri. Sinir bir durum.
Bizim de aklimiz calisiyor herhalde, davet etmeyi biliriz. İnsani sogutuyorlar kendilerinden.
Bence sizin ugrasacak baska mesgaleleriniz olmadigi icin bu konuya takilip kalmissiniz. Yürüyüs yapin, kitap okuyun. İyi gelecektir.

Ama ışığınız yanıyor demek olmamış, sanki kendinizi zorla kabul ettirmeye çalışıyormuşsunuz gibi bir izlenim oluşmuş, ve ben anlayamadım neden sizin evlenmiş olmanızı kıskansın ki? Tamam sebepsiz iki kişiye surat yapmak da garip bir durum ama bu tavrını evlendiğiniz için kıskanmasına bağlamanız saçma olmuş..

Ben zaten şu arkadaşlık ilişkilerinde sorun çıktığında mevzuyu kıskançlık ve çekememezliğe bağlamayı anlamadım gitti. Sanırım insanlar kendilerini bu şekilde rahatlatıyorlar. Neden bana yanlış yaptı? kıskandı çekemedi ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…