üniversite okuduğum şehirde evlendim ve buraya yerleştim. öğrencilik yıllarımdan beri tanıdığım, eşimin arkadaşları olan bir çiftten bahsetmek istiyorum. biz evlenmeden önce de ara ara görüşürdük. onlar ben okurken evlendi, düğünlerine de gitmiştim. okul bitince biz de evlendik. onlar da düğünümüze geldiler. düğünden 1 hafta sonra eşimin bir kaç arkadaşını yemeğe aldım. bu çifti de davet ettik ve geldiler. gayet güzel bir gece geçirdik. bir kaç gün sonra kızının kreşte doğumgünü olduğunu söyledi ve beni çağırdı. ben de hediyemi aldım gittim. o gün benden başka herkesle fotoğraf çekildi ama önemsemedim. bi akşam eşimle yürüyüş yaparken onların evinin önünden geçiyorduk. baktık ışıkları yanıyor. eşim aradı müsaitseniz bi kahvenizi içelim dedi. evde yokuz dediler. biz de ışık yanıyor dedik, açık unutmuşuz dediler. ertesi gün de adam eşimi aramış ve kusura bakmayın akşam evdeydik ama bazı problemler vardı öyle demek zorunda kaldım demiş. (evde olduklarını anladığımızı düşündüler sanırım) ona da ok. ama daha sonra ne aradılar, ne de sordular. şimdi 2. çocuğu olmuş ben de tebrik etmedim, asla da gitmem evine. ama nedenini çözemiyorum bir türlü. ortada hiçbirşey yokken neden böyle yaptılar sizce? fikri olan var mı?