canım bal gibi belli seni çekemediği...
bazı insanların birden soğumasının altında acaba kırdımmı diye kendini suçlama aramak yanlış bence...
çünkü arayı soğutmanın başlıca sebeplerinden biride çekememek kıskanmak veya sinir olmak yatar :)
bu kız sana bence sinir oldu veya kıskanıyor...önceleri böyle değildi evlendikten sonra oldu diyorsun ya, işte asıl mesele burdan açığa çıkıyor..evlendikten sonraki hayatını çekemiyor olabilir...
mutluluğunu çekemiyor olabilir, giyim kuşamdan tut da gezip tozmana kadar herşeyi ıskanan bi yapısı olabilir...
ben bizzat yaşadım çok sevdiğim bi arkadaşım vardı aramızdan su sızmazdı...
sonra evlendi, evlendikten sonrada aynıydık sık sık görüşürdük...ama ne olduysa ben evlendikten sonra oldu, evimi barkımı eşyamı giyim kuşamımı gezip tozmalarımı kısacası herşeyimi kıskanmaya başladı...sen benden çok rahatsın, özgürsün gibi saçma sebeplerle arayı soğuttu gitti...
bazı insan böyle oluyo canım...kendisinde eksik gördüğü bi şeyi, sende görürse kaprise kıskançlığa başlar...belki çok basit bişeye sinir olmuştur, ona takıntı yapmıştır bilemeyiz bunu...kendisine sorsan zaten söylemez..hiç sorma bile..kendisi bilir...o kaybeder...
ha birde aklıma geldi, eşin telefon etmiş ya evdemisiniz diye, evde değiliz demiş ya, bak ordan anla işte, belkide eşiyle sorunları var, belki küsler belki başka bi ailevi sıkıntı var, o yüzden sizin mutlu aile imajınızı çekemeyecek olduğunu bildiğinden, evde yokuz demişlerdir...
bu psikolojik bişey, bi insan eşiyle mutlu değilse, mutlu çiftlere karşı bi çekemezlik oluşuyor haliyle...imrenmekle aynı gibi düşün..
bence fazla takılma...üstüne gitme..kendi ararsa bişey yok gibi davranırsın, ama o aramazsa da arama bence..rahat bırak en doğrusu..