E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
arkadaslr yaza kısmetse evleniyorum ama şimdi bı sorun cıktı napacam bılmıyorum kaldım ortadanişanlımla cocuk konusu acıldı ve dedıkı evlenınce hemen cocuk yapalım dedın bende olmaz 1 2 sene sonra dedım bıraz evlılııgımızn tadını cıkaralım sonra dedım ben cok cıddıyım hemen ıstıyorum dedı bende olmaz bende cok cıddıyım dedım anlasamıyoruz.sız olsanız neyapardınız napacam bılmıyorum sımdıden basladık yanı offf ((Çok üzgünüm çoook
neden çocuk olayına sıcak bakmıyosun...
1 2 sene korunanlarıda görüyoruz...
sonra çocuk olmuyo işte...
bizim gibi doktor doktor gezersin üstüne tonlarca parada ödersin,ama tedavilerin bi türlü cevap vermez... hamilede kalamazsın...
bunumu istiyosun?
bence en doğrusunu düşünmüşsün evlenir evlenmez çocuk zor...her ne kadar tanıdım desende farklı bir insanla aynı evi paylaşmak,farklı bir ortam ne bilim yani birbirinizle yaşamaya alışmadan çocuk yapmayı düşünmeyi yanlış buluyorum.örneğin ben 3 senelik evliyim 1.5 sene korunduk 8 ay ayrıydık şidiyse çocuk düşünüyoruz henüz bi gelişme yok ama ben hiç pişman değilim.neler yaşadım ne sorunlar 8 ay ayrı kaldık boşanmanın eşiğinden döndük vs. ya bunları hamile veya çocuğum varken yaşasaydım Allah korumuş.ben kendi adıma konuşuyorum gerçi herkes böyle sorunlar yaşamaz ama hiç olmadı evliliğinizin tadını çıkarır birbirinizi tanır yeni hayatını benimsersin diye düşünüyorum.
neden çocuk olayına sıcak bakmıyosun...
1 2 sene korunanlarıda görüyoruz...
sonra çocuk olmuyo işte...
bizim gibi doktor doktor gezersin üstüne tonlarca parada ödersin,ama tedavilerin bi türlü cevap vermez... hamilede kalamazsın...
bunumu istiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?