- 15 Aralık 2022
- 451
- 399
Gerçekten bıktım bu halimden . Ne bu deveyi güdebiliyorum Ne de bu diyardan gidebiliyorum. Biliyorum aynı konuyu defalarca açtım ama demekki bir arpa boyu yol gidememişim. Mezuna kaldim ve eylülün ortaları da başladım çalışmaya. Baya düzenli çalışmaya çalışıyordum. . Her sabah 5 de kalkıyor 3 e kadar çalışıyordum. Sonra bana bir bıkkınlık geldi . 10 gündür ne kaleme ne deftere el sürdüm . Zaman daralıyor ve ben kendimi veremiyorum. Sürekli hayal kuruyorum . Bir kitap , çizgi roman okuyunca veya da flim izleyince o karakter yerine koyuyorum ve öyle hayal ediyorum kendimi. Günlerce onun etkisinden çıkamıyorum. Diyorum ki keşke o kadın olsam ne kadar rahat yaşantısı var ...
Böyle hayaller aleminde buluyorum kendimi ve gerçekten çok bunaldım. Ne kitap okuyasım ne ders çalışasım ne flim izleyesim... hiçbir şey yok bomboş bir.his var içimde ve hiçbir şey yerini doldurmuyor. Üniye gitmek mi istemiyorum acaba diyorum kendi kendime ama bu köyde de tıkışıp kalmak istemiyorum . Bu sıra toparlanamazsam asla toparlananam lütfen bana akıl verin . Yaşam enerjim yok. Yeme düzelir kötü , hiç keyfim yok bir gram bile . Arkadaşım ilçede yaşıyor ben köyde ve arabamız da yok yanına gidemiyorum istediğim zaman. Onun da abileri izin vermiyor gelmesine. Hayatta neşe kaynağım yok çok üzülüyorum neden böyleyim diye halbuki üzülecek bir mevzu da yok ortada . Lütfen bana akıl verin...
Böyle hayaller aleminde buluyorum kendimi ve gerçekten çok bunaldım. Ne kitap okuyasım ne ders çalışasım ne flim izleyesim... hiçbir şey yok bomboş bir.his var içimde ve hiçbir şey yerini doldurmuyor. Üniye gitmek mi istemiyorum acaba diyorum kendi kendime ama bu köyde de tıkışıp kalmak istemiyorum . Bu sıra toparlanamazsam asla toparlananam lütfen bana akıl verin . Yaşam enerjim yok. Yeme düzelir kötü , hiç keyfim yok bir gram bile . Arkadaşım ilçede yaşıyor ben köyde ve arabamız da yok yanına gidemiyorum istediğim zaman. Onun da abileri izin vermiyor gelmesine. Hayatta neşe kaynağım yok çok üzülüyorum neden böyleyim diye halbuki üzülecek bir mevzu da yok ortada . Lütfen bana akıl verin...