Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

13 aylik evliyim ilk 5 ay korundk 8 ayimda 3. klomen kullanisimda hamile kaldim bu arada hamile kaldigim ay ilk defa catlatma ignesi oldum

al benden de o kadar. 8 ayımızı bitirdik. henüz hamile kalamadım. şu stresten bir türlü kurtulamadım. ne kadar düşünmeyeyim desem de olmuyor. umarım hamile kalabilirim.

ben tam 2 yıl bekledim hiç korunmadık 2.evlilik yıldönümünden sonra olduğum adet son oldu 4 eylül evlilik yıldönümümüz 22 eylül son adet tarihim çok şükür 5 haftalık hamileyim klomenle kaldım

Evlendim hep çocuk istedim ama olmadı hemen doktora gittim bse yok ddi folic asid verdi ama daha kullnmadan hamile kaldığımı öğrendim cok şükür şimdi 24 günüm kaldı gun sayıyorum rabbim ne zaman isterse o zaman verio hic canınızı sikmayin cok zor bilirim ama olmayincada olmuyo günümüzde o kadar cok ki

Hanımlar ben 7ay hapla korundum 4ayda kondomla. Adetim bitince korunmayacağız artık. Ancak çevremdekiler ilk başta korunduysanız çocuk geç oluyor deyip moralimi bozuyorlar. Böyle bişey var mı. Tabi kişiye göre değişir de başta korunmanın hamileliğin gecikmesine etkisi var mı???????

ben 4 aylık evliyim ve şuanda 4 haftalık hamileyim.ben bebeğimi çok istediğim için hiç korunmadık çok aceleci biriyim sabırsızım.eğer gebe kallmamış olsaydım bu ay neden olmuyo diye doktora gidecektik.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

1 yıllık evliyim ilk 3 ay korunduk bırakınca 3 ay sonra hamile kaldım şu an 6 aylık hamileyim. Çok şükür kendiliğinden oldu.

Merhaba hanımlar.
Ben 1,5 yıllık evliyken hamile kaldım.5.adetimi beklerken aldım meleğimin haberini.Şu an kızım uyuyor.Darısı tüm isteyenlerin başına

merhaba hanimlar ben 1 aylik evliyim adetim 4 gun gecikti idrar tahlili yaptirdim negatif cikti sizce beklemelimiyim?

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim.evlendikten sonra 1 sene korunduk 8 aydir korunmuyoruz ins bu ay tutar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins :)

2009/mayıs evlendık.
eylul/2009 ılk dıs gebelık.
ocak/2010 ıkıncı dıs gebelık.
hazıran/2010 ucuncu dıs gebelık.
aralık/2010 kızıma hamıle kaldım.
kızım 2yasında...korumayı bıraktıgımız ay ıkıncı -devam eden- gebelıgım basladı.

İlk çocuğumda evlendikten iki ay sonra, ikincide ise korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese versin.

doğum kontrol hapını bıraktım.bırıncısınde kımyasal gebelık yasadım.ıkıncısınde hamıle kaldım.adetım bttıkten 5 gun sonra olmus:)

yumurtlama tarihini göz önüne aldınız mı peki? yoksa şansa mı hamile kaldınız?

evet yumurtlama tarihini hesapladım. son adet tarihim 8 temmuzdu yumurtlama günüm de 21 ne denk geliyordu. 21inden 4 gün önce 21 de ve sonrasında denemeler yaptık:) ve her denemeden sonra ben en az 45 dakika belimin altına yastık koyarak bekledim. çok şükür şimdi 17 haftalık hamileyim. hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım inş. Allah gönlünüze göre versin inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…