Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

1 buçUk 2 ay sonra kaldım suan 5-6 haftalık hamileyim inss <3

6 ay denedik olmadı 7. ayımda ovulasyon testi ile oldu.dün öğrendim yani testle çift çizgi çıktı sanırım hamileyim.

iki kere ilk ay hamile kaldım. 4 yaşında kızım var. ikinci hamileliğim düşükle sonuçlandı.Düşük yapmasaydım haftalık hamile olacaktım ama kısmet değilmiş. 3. için beklemedeyim. Sağlıklı bi hamilelik olur inşallah

Evlendikten sonra 4 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 4 ay sonra da hamile kaldım :)

Evlendikten 5 ay sonra hamileydim suan 2 yasinda kizim var ve 2. Kizima hamileyim 2. De korunuyoduk ama olmus :)
çok özel olmazsa neyle korunuyordunuz?? bende hamile kalmak istiyorum ama eşim daha erken diyor.adetimde dört gün gecikti

Canım benim Allah yardımcın olsun inşaallah sağlıklı hayırla büyümesini nasip etsin inşaallah Allah canım ben de 5 yıllık evliyim ama uğraşıyoruz artık Rabbim ne zaman nasip ederse artık

37 yaşındayım 2 ay oldu 2.evliliğimi yaptım ilk evliliğimden 13 yaşında bir kızım var..Eşim çok çabuk çocuk olsun istiyor..Daha ilk aydan karaları bağladı olmayacak diye resmen strese sokuyor beni umarım bu ay başarmışızdır..Bu arada hemşireyim bir de anlatıyorum ama yaşımda ilerledi kısmet bakalım

Bnde 8 aylıj evliyim 6 ay vajinmusla çabaladım düzenli ilişkiye giremedim sonrasında başardım istedim şimdi 1 aylık hamileyim sanırı

Ben de 6 ay vajinimusla uğraştım ne yazık ki. Sonra belli bir süre korundum ve korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ovülasyon testinin yardımıyla

evlendikten tam 1.5 yıl sonra hamile kaldığımı öğrendim;biz korunmuyorduk,çünkü bende pcos var,zaten bebeğim olması ihtimali düşüktü.şu an 2 buçuk yaşında dünyalar tatlısı bir kızımız var
Allah'tan tek isteğim yaşım çok ilerlemeden bir kızımın daha olması.

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Ah süper ne iyi düşünmüşsün ben 6 aydır hamile kalamıyorum eşimde bende kontrolden geçtik bi sorun yok dediler ama hsg çektirmedim acaba erken mi yoksa çektirmeli miyim?her ay hüsran oluyo artık umutsuzluk yakamı bırakmıyor psikolojik olarakta yıprandım ,

Şimdiden teşekkürler sevgiler

ben evliliğimin ilk yılında korundum borçlar fln var diye ağustos ayında korunmayı bıraktım 2013 te eylül de atanıp eşimden ayrı kaldım hakkaride olunca tabi haziran kadar sayılı görüşebildik o görüşmeler de zamansız oldu yumurtlama açısından haziranda döndüm eş durumundan temmuzda hamile kaldım oğluşum 5 aylık şimdi:)

Evlendim alti ay sonra hamile kaldim dustu kurtaj oldum sonra korunduk dokuz sonra hamile kaldim dustu korunduk bi yil sonra istedik hemen o ay hamile kaldim bi oglum oldu sonra yine bebis istedik onuc ay sonra o ay icerisinde yine hamile kaldim bir kizim oldu kizim simdi uc yasinda yine bebek istiyoruz bakalim ne zaman kalicam hayirlisi
Ne cok yiiiine demisim haaaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…