• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Merhabalar çocuk istemeye başladığımızdan 8ay sonra hamile kaldım maalesef boş gebelik şimdi 3aydır korunmuyoruz beklemedeyim hayırlısı inşllah

Slm kizlr evlndktn sonra 1yil istemedik kbilmedik olmayacagini sonrada olmadi tam 3.yilimizda oldu her seyi unutmustum ya nasip deyip birakmistim gercekten unuttugumz anda oldu simdi 11 aylik bin sukur Allahima hep dua ediyorum olmayanlara versin mevlam. baska bisey evlat

bana doktor milyonda 1 ihtimal olur oda sende olmuş dedi gülüştük ben geç regl olmaktan dolayı 17 yaşından beri düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum hiç bırakmadım. son ay çok az regl oldum 1 gün sürdü gene bozuluyor galiba diye doktoruma gittim belki hormon değişiminden olmuştur diye test yapalım dedi hamile olma ihtimalin var mı dedi imkansız ilaca hiç ara vermedim dedim bir sonuuçlar geldi hamilesin dedi ben şok gözlerim doldu sinirlerim bozuldu... sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama şimdi çok mutluyum iyiki olmuş iş konusunda sorun olacak ama olsun genç anne olacağım doğduğunda 27 yaşında olacağım :)

Bu bir mucize. Baska bir seye inanmiyorum artik. Allah ol deyince oluyor. Hayirli olsun. :))

İki bucuk yillik evliyiz
Denemenin yedinci ayında çok şükür oldu

Ben evlendim ilk gece hamiş kaldım hazirda bekliomus zaar :KK46::KK70::KK70:ama ikinci hamilelik icin 1,5 yıl ugrastik Allah ayri ayri sinadi ;)

Bende hiç korunmadan 5 ay sonra hamile kaldım.

2 yillik evliyim korunmamama ragmen 14 ay sonra gebe kaldim.bebegim su an 1 aylik :)

Benimki baya ilginc oldu evlenmeden 2 ay once basladim dogum kontrol hapina garanti olsun hamile kalmayayim diye adet donemleri haric surekli kullanmaya devam ettim bir gece siddetli karin agrisiyla acile gittik kan testi yaptilar megerse hamileymisim:rolleyes: 15 dk kendime gelemedim esim bana cok guldu:KK70:benimkiler cok guclu diye boburlendi aylarca soktan cikamamistim

ilk bebeğime 4 ay sonra hamile kaldım. ama hamile kalamama nedenim ovülasyon takibi falan yapmadan hamilelik riski fazla günlerini atlamamızmış meğer birkaç arkadaşımla paylaşınca hesap yaptılar bir kaç küçük tüyo sonucu hamile kaldım. şimdi ise korunmadığımız ilk ay bakalım bu sefer ne kadar sürece. Rabbim sağlıklı hamilelik ve bebişler versin gerisi boş.

evlendikten 10 ay sonra oğlumuz oldu, üstelik eşimle farklı şehirlerdeydik, 2 haftada bir ancak görebiliyordum, üstelik vajinismus hastasıyım

Merhaba kizlarrr 2 kere hamile oldum ama biri sonlandi digeride daha yeni :)
İlkinde 11 haftalikken kanama oldu ve doktor bebegin 9 haftalikken kalbinin durdugunu kurtaj olmam gerwktigi i soylediler ve bn kurtaj oldum kurtaji 22 temmuzda oldum ve omdan sonra korunmaya devam ettim ve 40 gun sinra adet olmadim diye doktora gittigimde hamile oldugumu öğrendim korunmustuk ee tabi tam korunamamissiz ama iste allahim birini aldi digerini versi ha bu ara da ilk hamileleigim 4 ay ugras sonunda olusmustu bu sefer eşim ceketini atmış olmuş :)

Merhaba,

Bu yıl evlliliğimizin 4. yılına giricez ve artı bebek ıstıyoruz ıkı aydır korunmuyoruz . Bu ayda dokora gıtmeyı dusunuyorum hamıle kalmadan once yapılması gereken bazı testler vs varmıs sanırım onlar hakkında bilgi almak için.
Benim merak ettiğim hamile kalma donemınizde mesela kahve falan ıctınız mı ben arada ıcıyorum. Bazı yerlerde ıcmeyın bazıyerlerde de ıcınbırsey olmaz dıyor kafam cok karıstı.

Bu arada Allah bebek ısteyen herkese versın yakın cevremde arkadaslarım hep cocukları var gercekten cok guzel bır duygu umarım Allah hepımıze o duyguyu tattırır.:KK200:

ben ilk bebeğime istedikten 5 ay sonra hamile kaldım. şuanki gebeliğim korunurken süpriz oldu :)

Ilk bebeğim ilk denemede oldu çok şükür. Ardından 2 kez düşük yaptım sonra 4 aylık deneme ile ikinci bebeğime de hamile kaldım. Allah eksikliklerini göstermesin isteyen herkese nasip etsin

kızlar bende 12 ay sonra hamile kaldım daha yeniyim çok ümitsizliğe kapılmıştım çok şükür 1 yıl sonra kavuştuk:)

Back