• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Selam hanımlar...ben de 3yıldır evliyim ve 2 yildir bebek istiyoruz.esimde de bende de bi sorun yok.3 yumurta takibi ve 1 asilamam olumsuz sonuçlandı ve bu ay ara vermistik ve cok şükür bu ay hamile oldugumu ogrendim.yani 22.ayda hamile kaldm.ve en beklenmedik en kafaya takmadıgım aydı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Benim 5 ay sonra d vitamini takviyesi ve yumurta takibiyle normal yoldan oldu. Doktorlar aslinda tup bebege yonlendirmisti yumurta rezervim azaldigi icin. Tedavisiz hamile kalamayacagimi dusunuyorlardi ama biz pek takmadik neyse ki.

ya kizlar bizde 17 aydir deniyoruz ilk kontrol oldum hersey normal ama kalamdim tabi her ay duzenlu calismadik gunler mi tutmadi dr gitmeye de korkuyorum adet olunca mi gitmem lazim bide kahverengi akinti cok oluyo adetimden daha cok az adet goruyotum zaten napsam sizce sogan kuru mu yapsam

korunmayı bırakınca 6.ayda hamile kaldım. denemelerimin 5.ayında rahimiçi 6,5mm lik polip olduğunu öğrendim. polip i aldırmayı düşünürken kızım beni bu dertten kurtardı :)

Adeti düzensiz olanlar kaçıncı ayda hamile kaldılar yani düzenli olarak yaşananlardan sınra mı oldu

Merhaba bende pkoluyum 2 yıllık evliyim ilk günden beri bebiş istiyorduk çok tedavi gördüm haplar,iğneler,rahim filmi derken tedaviyi biraktim aradan 5 ay sonra hamile kaldım Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip kısmet eder insallah

Eşimde de bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen, 10 ay sonra mayıs ayında hamile kaldım. Şimdi 12+6 hamileyim. Bize göre o ay ilk defa düzenli gün aşırı çalışmanın sonucu oldu tabii ki Allah'ın izniyle çok şükür. Allah dileyen isteyen herkese tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın inş.

Ben aslında bir süre daha bebek düşünmüyordum ama eşim bana sormadan kendince denemek istemiş, o ay hamile kalmışım :KK48: Halbuki öyle ısrarla çocuk isteyen biri de değildi. Nasıl da güvenmiştim oysa ki, hamile kalabileceğim en uygun günlerde olduğumu falan paylaşmıştım, fırsatı hiç kaçırmamış o da. Böyle bir konuda kendi başına karar aldığı için çok bozulmuştum kendimi çok yalnız hissetmiştim. Nasip işte bebeğimin geleceği varmış :anneadayı:

Merhaba kızlar, bende 6 ay denedikten sonra hamile kaldim suan hamileligimin 7.ayına girmek üzereyim hepimiz hayirlisiyla sag saglim aliriz kucagimiza minnoslarimizi insallah :)) bu arada cidden kafama takmadigim ay da hamile kaldim pek inanmazdim buna ama gercekmis ;)

Merhaba kızlar, bende 6 ay denedikten sonra hamile kaldim suan hamileligimin 7.ayına girmek üzereyim hepimiz hayirlisiyla sag saglim aliriz kucagimiza minnoslarimizi insallah :)) bu arada cidden kafama takmadigim ay da hamile kaldim pek inanmazdim buna ama gercekmis :KK66:
aynen bende bir önceki ay çok umutlanmıştım ama olmamıştı. ertesi ay boşverdim, test yapmıcam dedim. bat tan 1 gün sonra evde test yaptım. aaa süpriz :))

bana doktor milyonda 1 ihtimal olur oda sende olmuş dedi gülüştük ben geç regl olmaktan dolayı 17 yaşından beri düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum hiç bırakmadım. son ay çok az regl oldum 1 gün sürdü gene bozuluyor galiba diye doktoruma gittim belki hormon değişiminden olmuştur diye test yapalım dedi hamile olma ihtimalin var mı dedi imkansız ilaca hiç ara vermedim dedim bir sonuuçlar geldi hamilesin dedi ben şok gözlerim doldu sinirlerim bozuldu... sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama şimdi çok mutluyum iyiki olmuş iş konusunda sorun olacak ama olsun genç anne olacağım doğduğunda 27 yaşında olacağım :)

buarada annem sprialle hamile kalmıştı son çocuğuna ve ablam 1 kere ilacı unuttum demişti ben ondan çok dikkat ediyordum ailede böyle şeyler olduğuna göre diye ama Allah kısmet edince geliyor bebiş :)

Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım .ikinci çocuğuma da d.kontrol hapıni biraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım.
Biri 15 digeri 9 yaşında ..:KK48:
Keske daha cok cocuğum vede az yaş aralıkları olsaymış :KK48:

merhaba kızlar bende evlendikten 13 ay sonra hamile kaldım.ilk günden beri istiyorduk ama olmuyordu bir sene sonra doktora gittim testler yapıldı rahim filmi çekildi şükürler olsun ki bir şey çıkmadı.doktor klomen verdi sadece 5 gün kullandım o ay hamile kalamadım buarada klomen bende yan etki yaptığı için doktor bir daha almamı istedi bir sonraki ay aşılama yapalım dedi kabul etmedim akışına bıraktım bi kaç gün aslan pençesi içtim,geceleri çok dua ettim rabbim de dualarımı kabul etti ve o ay hamile kaldım şükürler olsun.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

10 yıllık evliyim, 2.5 yıl uğraştık bebek için Rabbim bu zamana gösterdi bu güzel duyguyu, Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Rabbim nasip etti. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Merhabalar biz 1 yildir dusunuyoruz bir kimyasal gebelik gecirdim bir de dusuk yaptim ilk 6 ayda... ve dusukten beri hamile kalamiyorum henuz doktora gitmedim normal midir bu sure dusuk sonrasi karindan muayene oldugumda normaldi sonuclarim. Yumurtalikla ilgili eczanelerde fsh testi satildigini ogrendim onun testini yapip ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edicem Allah isteyen herkese en hayirli zamanda en sagliklisini en hayirlisini nasip etsin eksikligini yasatmasin.

Back