Hayirlisi hakkimizda canim en azindan yumurtan olusmus. Bende ovu. testi aldim bakalim bu ayda boyle deneyelim ya tutarsa:)ALLAH RAZI OLSUN CANIM BAKALIM HAMİŞ KALABİLECEK MİYİM ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞ
ilk kez klomen kullandım bu ay sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım bir senedir bakalım hayırlısı canım herkes için de Rabbim hepimize nasip etsin aminHayirlisi hakkimizda canim en azindan yumurtan olusmus. Bende ovu. testi aldim bakalim bu ayda boyle deneyelim ya tutarsa:)
AMİNTam 30. ay hamile kaldım.
Bu süre içinde klomen tedavisi
İğneli yumurta takibi
2 kere rahim filmi
1 kere aşılama
Adaklar, Kuranlar , türbeler..
Ovulasyon testi takibi
Soğan kürü
Bal tarçın çörekotu kürü vs.
Yemediğim içnediğim ne otlar ne de ilaçlar kalmadı.
Sonra baktım ki artık olmuyor.
Tüp bebek için randevu aldım.
Randevuma bir ay kala şans eseri bi kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim.
Adet olmam gereken gün geriden gelen bi yumurtam çatlamış ve döllenmiş..
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
Rabbim bütün el açıp dileyen herkese en yakın zamanda nasip etsin..
Beklemek gerçekten çok zor..
Rabbim bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun.
o ne canım klomen gibi miFolbiol kullandim haftasina hamileydim :)
o zaman doktor bize de versin ya bu ay ilk kez klomen kullandım ben de adetime 5 gün var ama ben yarın kan tahlili yaptıracağım bakalımFolbiol kullandim haftasina hamileydim :)
kaç kilo verdin canım folbiol folik asit mi hamile kalmaya etkilimi oluyor muşKlomen i hic duymadim. Ben diyetisyene gidiyorum. Zayifladin artik calismalara basliyabilirsin ama folik asit(folbiol) takviyesine basliyalim dedi. 1 2 gun ici de tutmus :) sigara, alkol, dogum k. Hapi kullanmamis olmam etkilemis olabilirmi bilmiyorum.
Ben 10 kilo verdim. Hamileliktede diyetisyen danismanligi aliyorum. Evet hamilelik planlandigindan 3 ay oncesi ve 3 ay sonrasi folic asit kullaniliyor bebegin gelisimini, dusuk riskini onluyor ve hamile kalmayi kolaylastiriyor. Ben 5. Haftamda ilk muayeneye gittim bebek gozukmez diye doktorum folbiol 500mg (2 tl) agir FOLIC-1 400 mg (19,5 tl) yazicam ona devam ediceksin dedi. 4 . Haftamda kahverengi kanamam geldi. Dusuk sandim hastaneye gittim megerse yerlesme kanamasiymis ama yinede bebegin tutunmasini arttirmak icin Crinone jel yazdi. Prospektusu okudugumda hem bebek icin iyi oldugunu hemde hamile kalmak istiyenler icin kolaylastirici oldugunu okudum. Hem folik asit i hemde Crinone u sorarsan doktoruna detayli bilgiyi verir :)kaç kilo verdin canım folbiol folik asit mi hamile kalmaya etkilimi oluyor muş
o zaman doktor bize de versin ya bu ay ilk kez klomen kullandım ben de adetime 5 gün var ama ben yarın kan tahlili yaptıracağım bakalım
vermedi canım yumurtalarımı büyürmesi içi klomen verdi kasık ağrım çok cumartesi adet olmam lazm yarın kan tahlili yaptırayım diyorumUnutmadan kendini cok kasma inan psikolojinin bile etkisi var adetinin gecmesini bekle surekli test yapma oluruna birak biraz. Doktorunun folik asit vermemeside enteresan.
hayırlısı inşallah canım cümlemizin inşallah ay şuan bir batma hissettim çok acıdı canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜT BEBEĞİNİ KUZUM ÇOCUĞUN DA HAYIRLI SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN TAM İMANLI KURSAKLI OLUR İNŞİyi haberlerini beklıyorum
ederim canım ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN AMİNAmin inşallah bende hala risk içindeyim 3 ayım daha dolmadı dua et
banada msj yolarmısınız sıtenın adnı rıca etsemCanım eczanelerde testler çok pahalı ben bir arkadaşın tavsiyesiyle internetten sipariş verdim. Gebelik testini 0,40 Kuruşa Ovulasyon testinin 2 tanesini de 1,20 Kuruşa aldım. Labquick diye bir marka. Site reklamı yasak o yüzden sitenin adresini özel mesaj olarak yazıyorum sana. İstersen ordan sipariş verebilirsin.
rahim röntgeni çektirmişmiydin canım10. Ayda hamile kaldım. Oluruna Bıraktığım ay hamile kaldım. Hemde yumurtlama gunlerınde ılıskıye gırmeden en önemli şey stres kızlar.bide SOĞAN kurunu mutlaka yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?