Ccnim Hayirli olsun InsAllah. Peki bir probleminiz var miydi tedavi oldunuz muekim 2013 den beri korunmuyordum. bu ay hamiş kaldım
bi problem yoktu cnm ama aralik ayinda hsg cekilmistm o ise yaradi die dusunuyorumCcnim Hayirli olsun InsAllah. Peki bir probleminiz var miydi tedavi oldunuz mu
Cevabin icin saol canim Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin.bi problem yoktu cnm ama aralik ayinda hsg cekilmistm o ise yaradi die dusunuyorum
Eylül 2014'de evlendik ve şu an 14+5 haftalık gebeyim.. Hamile olduğumu da regl gecikince öğrendim doğal olarak, üstelik de eşimin memleketinde yurt dışındaydık ve ben orada bana bebek ne zaman diye soran akrabalarına; " daha erken her şey düzene girsin bakalım o zaman " diyordum, bunu söyledikten 4-5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Yaşadığım şoku anlatamam. Ama şükürler olsun şimdi çok heyecanlıyım
Rabbim bir an önce bebek isteyen bütün herkese nasip etsin bu duyguyu. Dualarımız kabul olsun inşallah. Amiinn
Amiiin cümlemiz :)masallah,saglikla al kucagina
bi problem yoktu cnm ama aralik ayinda hsg cekilmistm o ise yaradi die dusunuyorum
hsg de ilac verilio rahim icine. O da yapisiklik varsa felan baya acio hsg den snra da 3 ay hamile kalmak daha kolAylasioHSG nin nasıl bir etkisi oluyor. Film değil mi?
hsg de ilac verilio rahim icine. O da yapisiklik varsa felan baya acio hsg den snra da 3 ay hamile kalmak daha kolAylasio
1 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra bebek için karar verdik ilk aydan geldi ama dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum tupum alınmadı doktor 3 ay korunma süreci verdi ama 7 ay bekledik bu ay ilk Korunmasız ayimizdi ama olmadı galiba adetlerim düzensiz bugün 31. Günüm ama testler negatif çıktı hep.icimde hep bu bebeğimiz de ilk aydan gelecek gibi bir his vardı ama kim bilir ne kadar bekleyeceğiz anne olmayı çok istiyorum
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmıştım dış gebelik yaşadığım ay bu ay sadece akıntı takibi yaptım.bide ovulasyon testi denerim ama çokta böyle şeylerle ugrasmak istemiyorum stres oluncada bebek olmuyo diyeCanım ovulasyon testi kullanmanı öneririm. Yumurtlama günlerini yakalarsın en azından.
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmıştım dış gebelik yaşadığım ay bu ay sadece akıntı takibi yaptım.bide ovulasyon testi denerim ama çokta böyle şeylerle ugrasmak istemiyorum stres oluncada bebek olmuyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?