Arkadaşım ben belirtilerden anladım. Su gibi akintim vardı başka da belirtiye bakmadım. 5 gun kala öğrendim ama.bir iki gun oncr yaptığım testlerde ovu. Testi koyulasmsya basladi. Cok.koyuydu. ama diğer aylarda benim adete yakın silik.çıkıyordu. dilerim sana da nasip olur. Bendede senjnkiyle ayni marka vardı. Kimyasal gebeligimi de ordan öğrenmiştim. Cok.silik çıkarmıştı 15 falandu degerim. Allahim gonlune göre versin
Çıkmazsa ama can sikmak yok ben biraz acele ettim. Değerinde iyiydi diye gördüm belki de senin geç döllenme falan olur.o yüzden umutlu olakşam eve gidince ovu testi yapayım sabah gebelik testi yapayım madem :) teşekkürler canım
kan tahlili yaptırmadım canım benÇıkmazsa ama can sikmak yok ben biraz acele ettim. Değerinde iyiydi diye gördüm belki de senin geç döllenme falan olur.o yüzden umutlu ol
negatif çıkarsa diye yani belirtiler vardı falan kendi kendimi kandırmış olucam o yüzden
canim benim hic korkma..hayirlisi olmasi icin dua et.eger cikmazsa da hayirlisi buymus de.
Arkadsimm degerim 1900 cikti normal mi ya.cok.heyecanlıyım
Amiin cnm ya cok teşekkür ederim. Cok.heyecanlıyım cook. Allahim nasip etti galiba şükür cok şükür. Allahim bekleyenlerede ver cuma mubarek vakitcanim cok sevindim tabiki normal degerlerimiz her gun 2 katina cikiyor.insallah sonuna kadar sorunsuz hamilelikler geciririz.
Amiin cnm ya cok teşekkür ederim. Cok.heyecanlıyım cook. Allahim nasip etti galiba şükür cok şükür. Allahim bekleyenlerede ver cuma mubarek vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?