Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

akşam eve gidince ovu testi yapayım sabah gebelik testi yapayım madem :) teşekkürler canım

akşam eve gidince ovu testi yapayım sabah gebelik testi yapayım madem :) teşekkürler canım
Çıkmazsa ama can sikmak yok ben biraz acele ettim. Değerinde iyiydi diye gördüm belki de senin geç döllenme falan olur.o yüzden umutlu ol

canim cok sevindim tabiki normal degerlerimiz her gun 2 katina cikiyor.insallah sonuna kadar sorunsuz hamilelikler geciririz.
Amiin cnm ya cok teşekkür ederim. Cok.heyecanlıyım cook. Allahim nasip etti galiba şükür cok şükür. Allahim bekleyenlerede ver cuma mubarek vakit

Amiin cnm ya cok teşekkür ederim. Cok.heyecanlıyım cook. Allahim nasip etti galiba şükür cok şükür. Allahim bekleyenlerede ver cuma mubarek vakit

Aminnn canim rabbim duyar dualarimizi insallah.ben henuz 3 aylik evliyim evlenmeden once o kadar korkuyordum ki cocuk sahibi olamayacagim diye sirf bu korkum yuzunden bebis konusunda aceleci davrandik cok sukur de rabbim nasip etti.insallah saglik bi sekilde kucagimiza almakta nasip olur.

bu konuyu severek takip ediyorum ama içeriği değişmeye başladı.başlıktaki gibi sorunları değilde sadece ne kadar surede hamile kalındıgı yazılırsa(3 ay 5 ay gibi kısa ve öz) bizim için daha faydalı olur.diğer sorulan soruları paylasabileceğiniz zilyon tane konu var hanımlar.lütfen konu amacından cıkmasın.

ilkinde 3 ay surdu (dusuk yaptim)
ikincisi 6 ay surdu

18 ay uğraştım ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bu ağustos ayı için iyi bir doktordan randevu almıştım kimse bir sorun bulamamıştı ben de dinlenmek için eşimle bavulumu hazırlayıp tatile gittim. Randevu tarihimizden 5 gün önce de hamile olduğumu öğrendim yaşadığım şoku siz düşünün. Kendimden ümidi kesmişken...

Ben korunmadığım ilk ay hamile kaldım Aralık ayında. Dış gebelikmiş malesef Sonra bebek düştükten tedavi ve korunma süreci bittikten sonra 4. ayımda hamile kaldım. Önceki 3 ayda da eşim nasıl başardıysa yumurtlama haftalarında hep grip olmuştu :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebek beklemek düşük vs. bunlar çok zor şeyler. Ama ovulasyon testlerini kesinlikle öneririm.

Ben ilk bebeğimde 25.ayda hamile kaldım.
Şimdi 2.istiyoruz bu ay 4.deneme olacak :)

ilkinde evlendikten 1 ay sonra ikincide 4 ay denedik 5 ayda hamileyim ve yeni ögrendim çok şükr

Kızlar şuan hamileyim gerçi düşük tehlikem var ama sizinle tecrübemi paylaşmak isterim. Bu arada benim için dua edersenizde çok mutlu olurum. Hamile kalmayı düşündüğümde çörek otu yemeğe başladım. Kendime öğütücü aldım her güb akşam yatarken 1 çay kaşığı öğütüp suyla içtim. Tadını herkes sevemeyebilir ama ben işe uaradığını düşünüyorum. Yalnız hamileyken içmeyin sadece hamilelik öncesi. Allah kimseye bebeğini aratmadab tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…