Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Teşekkür ederim..sizin bebişinizde hayırlı uğurlu olsun.. değerim 251.00 çıktı.. zamanıma göre normal mi bilemiyorum..doktor yorum yapmadı direkt hamilesiniz dedi
Normaldir herhalde cnm öyle dediyse. Rabbim sağ salim kucaginuza verdin. Ben yarın verecegim insallah.800 civarı olmalı. Insallah olmuştur.dualasalim

Benım regli tarihim 10 aralıktı yumurtalama dönemini değerlendirdik ve hamile kaldım .allaha şükürler olsun çok bekletmedenn miniğimizi verdi bize

Normaldir herhalde cnm öyle dediyse. Rabbim sağ salim kucaginuza verdin. Ben yarın verecegim insallah.800 civarı olmalı. Insallah olmuştur.dualasalim

zaten benim son adetim 23 temmuzdu.batim da 17-18 agustostu.cok kucuk oldugunu dusunerek deger normaldir diye dusunuyorum.insallah dusundugum gibidir ewet canim bol bol dualasalim.

zaten benim son adetim 23 temmuzdu.batim da 17-18 agustostu.cok kucuk oldugunu dusunerek deger normaldir diye dusunuyorum.insallah dusundugum gibidir ewet canim bol bol dualasalim.
Cnm ya benim bel ağrım cok fazla.sende de bel ağrısı var mi. Sağ tarafımda hep

Korkulacak birşey yoktur değil mi ya. Cok endişe ediyorum.allahim sağ salim kucagimiza versin.

cnm.verdim.kanı bakalım ne saman çıkacak.doktor yarın gel dedi. Heyecanla bekliyorum. 600 700 bekliyorun

Canım daha yüksekte çıkabilir.. çünkü ben salı günü verdim 251.00 çıktı.. her gün katlanarak arttığına göre 800 leri bulmuş olabilir

Arkadaşım evet tuttu insallah hamileyim. Adete 5 gün varken öğrendim hemde önce ovu.testinde:) simdi değer yükselsin diye bekliyorum:)

canım merhaba Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nsip etsin.

ovulasyon testiyle nasıl öğrendin açıklar mısın ? benimde şuan 5 gün var nasıl emin olabilirim ?

canım merhaba Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nsip etsin.

ovulasyon testiyle nasıl öğrendin açıklar mısın ? benimde şuan 5 gün var nasıl emin olabilirim ?

eczanede satilan idrar testlerinden alin.ben ilk onunla ogrendim.benimde adetime 5 gun vardi cok cok silik bi cizgi belirmisti sonra adetim gectikten sonra tekrar test yaptim 2.cizgi gayet net bi sekilde cikmisti.ardindan emin olmak icin kan testi yaptirdim ve doktor hamilesin dedi

elimde laboquik marka gebelik testi var yarın sabah yapayım madem çok korkuyorum ama

Kizlarrrr elim ayağım titriyo. Su an aglayarak yazıyorum. Degerim 1900 olmuss. Normal mi cok heyecanlıyım. Allahim nasip etti cok.şükür. 800 gibi bekliyordum. 19 u bat ti. Ikiz.falan mi acaba

negatif çıkarsa diye yani belirtiler vardı falan kendi kendimi kandırmış olucam o yüzden
Arkadaşım ben belirtilerden anladım. Su gibi akintim vardı başka da belirtiye bakmadım. 5 gun kala öğrendim ama.bir iki gun oncr yaptığım testlerde ovu. Testi koyulasmsya basladi. Cok.koyuydu. ama diğer aylarda benim adete yakın silik.çıkıyordu. dilerim sana da nasip olur. Bendede senjnkiyle ayni marka vardı. Kimyasal gebeligimi de ordan öğrenmiştim. Cok.silik çıkarmıştı 15 falandu degerim. Allahim gonlune göre versin

Arkadsimm degerim 1900 cikti normal mi ya.cok.heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…