Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her seferinde gol yani rezervler saglammis .......başarılı:-!:-!:-!:-!:-!;-);-);-);-);-);-);-)1. Hamileliğim ilk denemede oldu
2. De nasıl olsa hemen hamile kalmam diye korunmadık ilk ve tek denemede 2. Bebeğime 7 haftalık hamileyim...
Herkese Allah hayırlı evlat nasip etsin
k bkma brz baya gec cevap verdım ama uzun zamandr sıteye gıremıyorum yoqunum bu aralar. sey cnm netten bebek duaları dıye yazdım ne cıkarsa hepsını okudum yaptm . bıde sıteden bı arkadas gonderdı onu sanada atayım mutlaka oku cnm.
Bi kez korunmadik. Hastaligim biteli bir gün olmuştu bisy olmaz heralde diye düşünüp ertesi gün hapı kullanmadım. Sonuç bir buçuk ay önce Gökçem doğdu![]()
CANIM HERSEYIN HAYIRLISI ISTE.. RABBIMIN NE ZAMAN nasip etcegi BELLI OLMUYOR. Cok sevindim senin adina kucagina almayi nasip etsin insBen cok ugraştım:) 2 sene ugraştım aşılama yapıldı olmadı tüp bebek yapıldı tutmadı:) şükür tüp bebekten 1 ay sonra kendilignden oldu 2 aylıgım allahım bana sonunu bebişimi kucagıma aldıgını göstersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CANIM HERSEYIN HAYIRLISI ISTE.. RABBIMIN NE ZAMAN nasip etcegi BELLI OLMUYOR. Cok sevindim senin adina kucagina almayi nasip etsin ins
Amin isteyen herkese saglıklı sıhatli bebiş versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
15 eylülde hastalandım 22 eylülde korunmadan birlikte olduk ekimde hastalanmadim test yaptım pozitif çıktı :) umarım sizde daha fazla beklemeden Bebeğinizi kucağıniza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin.yumurtalama gününden önce hamile kaldın ölemi biz 13 aydır uğraşıyoruz