15 eylülde hastalandım 22 eylülde korunmadan birlikte olduk ekimde hastalanmadim test yaptım pozitif çıktı :) umarım sizde daha fazla beklemeden Bebeğinizi kucağıniza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kız :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Eğer hamilelik ihtimalin varsa soğan kürü yapma, çünkü amaç rahmi temizlemek hamilelik varsa tehlikeli olabilir. Hiç belirti olmadan hamile kalan çok fazla. Günün gelince bir test yap belli mi olurKızlar 7 aylık evliyim hala olmadı bebeğim. 2 ay önce kimyasal geçirdim. Sat 22 temmuz. Bayram sebebi ile 2 ve 10 agustosta ilişki oldu. Bat 19 agustos tutma ihtimali var midir. Hic belirti de yok. Yumurtaliklarim temiz kist falan yok adetlerim genelde duzenli. Soğan kuru yapsam zararı ya da faydası olur mu
Arkadadim evet iyi ki kur fala. Yapmadimm... Bugün öğrendim hamileyimm insallah degerlerim katlanır dua et. Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsjnEğer hamilelik ihtimalin varsa soğan kürü yapma, çünkü amaç rahmi temizlemek hamilelik varsa tehlikeli olabilir. Hiç belirti olmadan hamile kalan çok fazla. Günün gelince bir test yap belli mi olur
Hadi gözün aydınArkadadim evet iyi ki kur fala. Yapmadimm... Bugün öğrendim hamileyimm insallah degerlerim katlanır dua et. Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsjn
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler
Aslında test yapsan çıkabilir yarın 2 gün öncesinden çıkabiliyormuşKızlar 7 aylık evliyim hala olmadı bebeğim. 2 ay önce kimyasal geçirdim. Sat 22 temmuz. Bayram sebebi ile 2 ve 10 agustosta ilişki oldu. Bat 19 agustos tutma ihtimali var midir. Hic belirti de yok. Yumurtaliklarim temiz kist falan yok adetlerim genelde duzenli. Soğan kuru yapsam zararı ya da faydası olur mu
Arkadaşım evet tuttu insallah hamileyim. Adete 5 gün varken öğrendim hemde önce ovu.testinde:) simdi değer yükselsin diye bekliyorum:)Aslında test yapsan çıkabilir yarın 2 gün öncesinden çıkabiliyormuş
Ay hadi gözün Aydın canımcım. Darısı başımıza artık..Arkadaşım evet tuttu insallah hamileyim. Adete 5 gün varken öğrendim hemde önce ovu.testinde:) simdi değer yükselsin diye bekliyorum:)
Amin darısı başınıza insallah. Tabi benim değer yükselirse şahane olacak. Sana tavsiyem hiic stres yapma. Kolay değil ama gerçekten.bu ay olmaz diye düşünüyordum. Bayram nedeiylw hep şehir dışındaydık. Umudum yok.diyordum. ama hep dua ettim. Zem zem içtim bebek niyetiyle. Kosturma olunca stres yapmaya vakit olmadı. Guzelde oldu insallah. Sende kendini oyalayan şeylerle uğraş cnm. Birde o kadar ağır taşıdım iş yaptım ki ona rağmen oldu insallah. Tabi şimdi dikkat ediyorum. Rabbim esirgrsjn herkesin yavrusunu. Birde canın istediginde eşinle birlikte ol. Sartlama kendini. Ama yumurtlama dönemine.denk getirmeye calissan süper olur. Biz öncesinde epey birşeyler yaşamadık. Belki onunda etkisi vardır. Birde icim rahat etmese de sabaha kadar kalkmadim.et Ceviz muz pekmez bol tukettim.imkan varsa bunlari yemekte fayda var gibi.insallah okuyan birine faydası olur. Bende bebegimi beklerken cok belirti aradım ne yesek ne yapsak diye cok baktım. Belki biriyle örtüsur diye yazıyorum. Allahim isteyen bekleyenleri boynu bukuk bırakma amiinAy hadi gözün Aydın canımcım. Darısı başımıza artık..
Arkadaşım evet tuttu insallah hamileyim. Adete 5 gün varken öğrendim hemde önce ovu.testinde:) simdi değer yükselsin diye bekliyorum:)
Aaaa hayırlı olsunn cok sevindimm hayırlı uğurlu olsun. Kaç cikti değerin ya. Ben hala endişe ediyorum. Dilerim sağ salim kucağa alırız mis kokululari:)Tahmini doğum tarihlerimiz aynı..ben dün idrar testi yapmıştım soluk bir çizgi belirdi..bugün kan testi yaptırdım ve doktor hamilesin dedii :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Aaaa hayırlı olsunn cok sevindimm hayırlı uğurlu olsun. Kaç cikti değerin ya. Ben hala endişe ediyorum. Dilerim sağ salim kucağa alırız mis kokululari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?