.KIZLAR!Sogan kuru adet duzensizligini tedavi edilebilir mi?burda bakiyorum herkes onunla hamile bende deniycem insallah Allahim tum isteyenlere banada versin bu arada ramazandan oncede duzensizdide bukadar gecikmezdi adetim testte negatif bi adet olsam icim temizlenecek merakla bekliyorum
evet tadavi eder canim uygulamanl tavsiye ederim sogan kuru her soruna siifa gordugum okudugum kadariyla .KIZLAR!Sogan kuru adet duzensizligini tedavi edilebilir mi?burda bakiyorum herkes onunla hamile bende deniycem insallah Allahim tum isteyenlere banada versin bu arada ramazandan oncede duzensizdide bukadar gecikmezdi adetim testte negatif bi adet olsam icim temizlenecek merakla bekliyorum
kızlaar adetime 12 gün varevet tadavi eder canim uygulamanl tavsiye ederim sogan kuru her soruna siifa gordugum okudugum kadariyla .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ben de 3. Ay hamile kaldım ama dualar hacet namazları ve rabbime tam teslimiyetle. Çünkü hamile kalmadan 15 gün önce doktorlar çocuğumun olamayacağını söylemişlerdi hormon yüksekliği sebebiyle.
Bende ayniydim bir hafta once tüp bebek yapilck dendi meğer o sıra hamileymisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korunmayı bıraktıktan sonra 2.ayımda hamile kaldım çok şükür bende romantizmal rahatsızlık olduğu cinı hastalığının uykuya gecmesını bekledık doktorum ızınverdikten sonra çok şükür hemen kaldım
Folbıol doye bı ılac var rahim beslıyor cok yardımcı oluyo
bn 1 buçuk yıldır deniyorum olmuyo doktorada gittim sorun yok diyo.artık bnm hsg kaldı sonrada aşılama fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?