Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

3. ay hamile kaldim ilk 2 ay olmadi ama en son ay agnucaston adli hapi kullandım ve yaklasik 6 haftalik hamileyim

Haklısın inş bende 3 ay içinde hamile kalırım:)

Merabalar bende gecen ay dusuk yaptım gecen ay meryem suresıyle yanı onun yardımı ıle hamıle kalmıştım bu ayda yıne hamıleyım .d bı aylıkmış bebegım .d yıne meryem suresı yetıstı ımdadıma .d tawsıye ederım .d

Allah yavrunu sana bagislasin seni de ona insallah bende 1 senelik evliyim gecen gun ustune oluuorum zannetdim ama suan bu mesaji okudum kirildim sanki aglayasim var pko luysam ne yapcamm

ay ben de hep ole zanneddm ama snn olablr bnm olmadı dıye snnde olmck dıe bsy yok cnm pkoluysanda tedavı olcan bk sukur tek tupum tıkalıydı esımde varıkosel vardı hc bklemedıqım anda oldu suanda 3 aylık oqlum rbbıme dua et olur cnm olr

Bende 3ay sonra hamle kaldım ilk zamanlar hemen ilişki sonrası ayağa kalkıp temizliyodum kendimi biraz hassas olduğum için sonra uzAnmam gerektiğini ve mümkünce yıkanılmaması gerektiğini söylediler eşimde bende çok çocuk istediğimiz için bi daha yPmadım sonrasında hemen hamile kaldım ekimdde anne olcam inşaallah Allah nasip ederse bi prenses bekliyoruz :)

Ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım şimdi 6 haftalık gebeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu hortlatmis gibi olacak ama okuyunca sok oldum ayni seyleri bemde yasadim 9 gunluk gecikme birsuru test ustelik bebek dusunmuyordum sonra doktora gittim kan testi de negatif cikinca yikildim agladim oysaki biz de denememistik bile 5 yil istemiyorum diyordum. Bu ay ilkkez denedik ama olmadi hazirana insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 sene 9 ay hapla korunup 1 sene 2 ay korunmadim.esimede 6 ay oncesinde varikosel teshisi konuldu. Ama olmak için zamanini bekleedi.ve bu pzt oldu ne tesadufturki benimde adetim 4 gun olmustu gecikti,ama benim 2 3 gun gecikmem oldugu için normalde pek ciddiye almadik aslinda,.persembe gunu idrar testinin pesinden gercekle yüzleştik.Allahima cok sukur hamileyim.

3 yıllık evliyim. 3 aydır deniyoruz ama olmuyor. Bu ay çok merak ediyorum oldu mu diye ne büyük stresmis ama. . Eşime diyordum deneyelim, ya olmazsa diye ama beni hiç dinlemedi bu ay da denerim sonra bırakırım çünkü öğretmenim bu zamanlarda oldu oldu olmadı seneye nisanda yine başlarım inşallah bu ay güzel haber alırım hayirlisiyla. .

Bızde esım korundu, korkuyoduk aman erkenden olucak dıye,

Hatta dıyodum kı, dongu sabıt yumurtlama gunu yaklasık bellı, ne kadar cocuk yapmaya

Şimdi geçen ay korunmasız ılk denemeyı yaptık, tutmadı. anladım anyayı konyayı :26:

Bu ay ovulasyon testleriyle deneme yapıcam, ınsallah rabbım kısmet eder:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…