Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

1.5 yıllık evliyim hep doğum kontrol hapı kullandım 3 ay önce bıraktım ama olmuyor. bu ay 16 gün geçti heyecanlandım ama dün kan testi sonucu negatif. hayal kırıklığına uğradık inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılırım..(

hemencecik hamile kalanlar çok şanslısınız 9 ayı devirdik 10.cu aydayız...henüz yok bebişim....

Ben 2 sene dogum kontrol hapi kullandim, doktorum ilk 4 ay olmayabilir, hatta 6 ay bile olmazsa korkma, yumurtlaman ancak düzene girer dedi (adetlerim hapsiz duzensizdi) ama cok sukur denemeye basladigimiz 2.ayda kaldim. Bence bunu, adetim biter bitmez gun asiri ilişkiye borçluyum. Düzensiz olan yumurtlamami kacirmamis oldum.
Allah isteyen herkese nasip etsin kizlar.

Iki yil esim korundu sonra yavas yavas bebek dusunmeye basladik ilk denememiz hemen olsun istemiyodum axikcasi adetim bittigi hafta korunmadik yumurtlama gunum olmadigindan olmaz diye dusunmustum ama olmus hamileyim iyi ki de olmus
Herkesin bunyesi farklilik gosterir 1 yila kadar olmamasi normal diyo drlar

Bende 1,5 yil oldu evleneli ve ilk günden beri istedik nasip olmadi, bütün tetikleri yaptirdik sıkıntı yoktu Hamdolsun, bu sitelerde okuduğum bebek bekleyen arkadaslarin sayisi belirsiz, hep bir umut dedim, geçen ay asilama yaptim olmadi,hemen ikinci asilamayi yaptik,allahima binlerce kez şükür hamileyim, bu bekleyişin ne denli sabir isteyen Bisey olduğu nu cok cok iyi biliyorum, rabbim tum isteyenlere hayirli tez zamanda nasip etsin

Korunmayı bıraktığımız ikinci ay hamile kalmışım.
İlaçla korunmadığımı belirtmem gerekiyor galiba.
Şimdilerde 17. haftadayım.
Allah, isteyen herkese onlar için en hayırlı vakitte nasip etsin.

11 aydır korunuyorduk korunmayı bıraktığımız ilk ay kaldım Allah tüm isteyenlere nasib eder inşallah benim kuzenim de benden 1 ay önce evlenmişti çok istiyor kalmak ama olmuyo bence de tüm mesele kafaya takmamak

ben 3 senelik evliyim 9 ay korunduk
korunurken hamile kaldım demicem
çünkü 2 yıl 3 aydır korunmuyoz tık yok

ama bu ay var gibi hamiş arkadaşlar dua edin bana yarn test yapıcam
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

evlendikten 2,5 yıl sonraya kadar korunduk..

sonra istedik..o ay oldu şükür..

ikinciyi istedik o da istediğimiz ayda geldi şükür..Allah kimselere aratmasın..kollarını kucaklarını doldursun .Amin.

cnm bende 1bucuk ay sonra hamile kaldim ikinci bebegime suan 12+4uz oglumada 3ay sonra hamile kaldim evlilik yildonumumde bize hediye geldi hastanede kutladik 3kisilik bi aile olarak :) bakalim simdiki bebisimde bayram sekeri olcak insallah :)

yumurtlamayı takip ettiğim ilk ay hamile kaldım arkadaşımın tavsiyesiyle ovoluasyon testinden yumurtlamamı takip ettim ve o ay hamileydim ve öncesi 1 sene gebelik gerçekleşmemişti rabbim nasip etti çok şükür her isteyenede nasip olsun işallah

evlendikten 7 ay sonra korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım.şimdi 6 yaşında oğlum var ;şimdi 2. bebeği istiyoruz 8 aydır olmuyor....

Bana saglik ocagindaki ebe yas ileriye gittikce hamile kalmak zorlasir demisti ben 24yasindayim yinede vucut hemen alismaz dedi birazda sikinti yapma kafana takinca olmuyor rahat ol bide hemen kalkma po punu yuksek tut yarim saat yat insallah allah nasip eder ikinci bebis cok heyecanli oluyor guzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…