Beni alintilamamissiniz ama bana sordunuz sanirim :)Yorumunuz için teşekkürler. Bu duyguyu yenebilen bir kişi olarak bu duyguyla yaşayan bayanlara verebileceğiniz en güzel mesaj ne olabilir ?
Benim yok vallaEvet size sormuştum alıntılamayı unutmuşum :) Bir de yaşadığınız veya karşılaştığınız en saçma kıskançlık olayını anlatabilir misin vaktin varsa ?
Ben cok kıskancım. Eskiden daha da kıskanctım ama devam ediyor malesef az da olsa
Eşimi cok kıskanıyorum elimde degil,ama onu boğmuyorum bu tip seylerle. Kıskanç oldugum herhalde 50 metre öteden belli oluyor ki,soyle bir olay yaşanmıştı.
Birgun eşimin eski komşusu (yani kayinvalidemin komsusunun kızı) esim sonucta bekarken muhattap oluyordu ister istemez
Bana sosyal medyadan esimin evde olup olmadigini sordu
Bende evde canım dedim. Birsey soracakmış kızın nişanlısı, arayacaktim dedi. Ben de ara dedim
Halbuki ne alaka degil mi, ara sor eşimi
Neyse bu kiz aradı,daha doğrusu kızın nişanlısı aradi esimle konustular esim kapadı bir konuda yardim istediler. (Kızın nisanlisinda esimin numarasi yok arasa yani esim açmaz bilmedigi no diye)
Iste bunlarin tum sebebi de sogulsun kayinvalidem
eşim hiç kıskanç değildir karşı cinsten bir arkadaşımla kafede oturabilir, yemeğe giderim, sosyal medyada foto da paylaşabilirim arkadaşımla (tanıdığı veya tanımadığı fark etmez.)
her zaman güzel, bakımlı görünmemi ister. ona göre cinsiyet ayırmadan herhangi birinin bana bakıp ne güzel kadın eşi ne şanslı diye düşünmeleri bile gurur vericiymiş
ben de kıskanç değilim
nerde ne yaptığını sormam genelde
eşimi birinin süzdüğü zaman bunun aramızdaki ilişkiyi güçlendireceğini, ilişkiye heyecan katacağını düşünürüm. (o an tutku boyutum değişir belki de kıskançlık bu)
bence belli bir iş hayatı olan, düzenini kurmuş ve birbirine güven sağlamış çiftler arasında sorun değil bu.
arkadaşlarımı veya ailemi de kıskanmam
kısacası kimsenin hayatına sahip değilim düşüncesi var bende.
herkes dilediğince yaşasın.
Net kıskancim.Benim olan herseyi kiskanirim
Ama dozunda bana dokunmayan yilan bin yasasin derim gecerim.
Kimsenin hiç bir şeyinde gözüm olmadı bu zamana kadar o tür bir kıskançlığım yoktur. Gösterişi severim ama başkasında olanı kıskanmam. İlişkim söz konusu olduğu zaman evet oldukça kıskancımdır. Fakat kıskandığım şey yüzünden trip atmam kavga etmem bu duyguyu sağlıksız boyutlara taşımam. Çünkü sevgilim her şeyin açık ve net ifade edilmesini isteyen biri. Rahatsızlığımı veya hoşuma gitmeyen bir durum olursa dile getiririm ve onun takdirine bırakırım. O da aynı şekilde.
Kimsenin hiç bir şeyinde gözüm olmadı bu zamana kadar o tür bir kıskançlığım yoktur. Gösterişi severim ama başkasında olanı kıskanmam. İlişkim söz konusu olduğu zaman evet oldukça kıskancımdır. Fakat kıskandığım şey yüzünden trip atmam kavga etmem bu duyguyu sağlıksız boyutlara taşımam. Çünkü sevgilim her şeyin açık ve net ifade edilmesini isteyen biri. Rahatsızlığımı veya hoşuma gitmeyen bir durum olursa dile getiririm ve onun takdirine bırakırım. O da aynı şekilde.