ne kadar biriktirilir ?

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
kızlar ayda 800 tlyle ne kadar birikim yapabilirsiniz? aile yanında oturma ev kirası fatura derdi vs yok ama tüm gün dışarda yemek için para harcanıyor sadece maximum ne kadar birikir istanbul gibi bir şehirde?( arkadaşım için soruyorum ben öğrenciyim maaşım yok harçlığım var:) )

düşündüm de erkekse daha çok biriktirebilir . ama kızsa giyim, ayakkabı,kuaför,bakım, parfüm vs fazla kısamaz yani.

Ben bu paradan sadece dışarda yemek yiyor sandım onu düşünce ne kalır gibi algıladım tabiki diğer masrafları olucaksa bu paranın yarısına kadar düşer birikim.. :-)

Vala bana yemek parası aylık 200 TL multinet veriyorlar onun 100 TL sini zaten ben eve kahvaltılık alıyorum geri kalan para ilede 30 gün yemek yiyorum bazen tavuk döner bazen pide bazende simit ama denk getiriyorum aslında bu birazda istemekle alakalı bence.. :)

En güzel birikim maaşı alınca parayı ayırarak yapılıyo.Kafasındaki rakamı belirlesin mesela önce 100 tl ile başlasın ve baksın geçinebiliyomu.Anca geçiniyosa o kadar eger fazla geliyosa aysonunda daha fazla biriktirsin ve harcamayacagı bşeye bağlasın.

X