- 19 Nisan 2020
- 240
- 511
- 36
-
- Konu Sahibi yasemingiller
Şimdiye kadar karşısına çıkanlar onu tripleriyle cok bogmuslar, hep maddiyatçı insanlar çıkmış karşısına, yada ailesini istemeyen insanlar. Tabi bu onun iddiası. Sen melek gibi bişeysin tanıdıkça şükrediyorum deyip, anında böyle olması cok ilginç. Beni cepte gördüğüne emin oldum ama yorumlardan sonrayada tribe girdi. beni beğenen biri var nasılsa, kafama göre takılabilirim havasında.
Şimdiye kadar karşısına çıkanlar onu tripleriyle cok bogmuslar, hep maddiyatçı insanlar çıkmış karşısına, yada ailesini istemeyen insanlar. Tabi bu onun iddiası. Sen melek gibi bişeysin tanıdıkça şükrediyorum deyip, anında böyle olması cok ilginç. Beni cepte gördüğüne emin oldum ama yorumlardan sonra
ilgiyi kesince deliriyorlar çünküValla bende durum daha acaip oldu.
Böyle dedi haspa ben de tepki verince ben ne dedim ki dedi. Sonra ipler koptu ben madem istemiyorsun peki dedim.
Bu olaydan 2 gün sonra kandilimi kutlamış. ben de teşekkür ederim senin de yazdım geçtim. Birkaç gün daha sonra mesaj attı konuşmaya tekrar başladık. Bütün gün normal konuştuk hatta. Ertesi gün barıştık sanaraktan aradım , pazar günü akşam 5ti. Açtı ama soğuk, uzak dedi ki şimdi işim var çalışıyorum. Yani pazar akşamı kim çalışsın Allah aşkına. Bende de jeton düşmedi şaşırdım mı artık. Peki işin bitince ararsın o zaman dedim. Ararım ama çok konuşamam dedi. Naza bak manyak mı ne .... ben de numarasını sildim. Gece 11de aramış ben de duştaydım duymadım. geri aradım ama duymadı. Bu kadar. Burda kaldı. Neden bu şekilde davrandı fikrim yok. Hem bana abuk subuk konuştu, hem ayrılcaz triplerine girdi üstüne ben arayınca konuşamam dedi. Şöyle diyen biriyle hayatta bir daha konuşmam sanırım. Sildim gitti
Evet doğru ve ilginç bi gözlem olmuş. Zamanında terkedildiği biliyorum 1 kez ama aklım almıyor insan yaşadığı acıyı neden suçu olmayan insanlardan çıkarır ki....benim şöyle bir gözlemim var genel olarak. bu tür insanlar - kadın erkek farketmez - birileriyle üzücü şeyler yaşıyor. sonra kendisi gibi birini bulunca hemen rol değiştirip onu üzenler gibi davranıyor. psikolojik bir karşılığı var mı bilemem ama böyle gözlemlerim oldu.
bi de tabi kimse yoğurdum ekşi demez. herkes terkedilmiştir ve acı çekmiştir.
Bide derdini söylemeden karşısındakinden anlamasını beklemekte nedir. Sinir olduğum bu aslındaAman klasik bahaneler bu erkeklerin de hiç iş sıkıntısı maddi sıkıntısı bitmiyor sanırsın koç holding yönetim kurulu başkanı. Bir bunlar da var dert , keder tam gıcıklık tip
İpleme takılma bırak akışına isteyen seninle olur zaten istemeyene de yapacak bir şey yokBide derdini söylemeden karşısındakinden anlamasını beklemekte nedir. Sinir olduğum bu aslında
Üstüne düşmedim aslında, burda bi mesajla hepsini arka arkaya yazdığım için öyle geliyor kulağa, sanki boğmuş gibi ama ben onu rahat bıraktım ve ben yazmıyorum diye bana alınan kendisiydi. Ama çok değer verdiğimi hem gösterdim, hemde söyledim, beni cepte gördüğü kesin. Benim çıldırıp ona ağır şeyler söyleyip yapmayacağımı da biliyor, beni çok iyi çözdüğünü düşünüyorumÇok üstüne düşmüşsünüz. Sanki dünyanız onun etrafında dönüyor gibi davranışlar bunlar. Ayrılmak istiyorsan söyle falan :)
Aynen öyle yapıyorum. İyi ki buraya yazmışım, üzülüyormuyum evet, çünkü çok güzel anlaşıyorduk ama benimle ilgili olmayan bi sıkıntısında sinirini benden çıkartıyorsa ilerleyen zamanda kimbilir neler yapar. Şımarıklıktan başka bişey değil yaptığı, burnunun sürtmesini çok isterdim ama :)İ
İpleme takılma bırak akışına isteyen seninle olur zaten istemeyene de yapacak bir şey yok
Zaten bende öyle yaptım ilk zaman. Günaydın, nasılsın, müsaitsen konuşalım vs vs. Ben burda ayrıntıyla anlatamadım konu o zaman gereksiz uzun ve sıkıcı oluyor. Ama günlerdir böyle davranmasının sonucunda dedim ayrılmak istiyorsan söyle diye. Elbette hatalarım olmuştur ona katılıyorum ama mesajlarımı okumaması, cevap vermemesi beni sinirlendiren.Çok sıkboğaz etmişsiniz. Sürekli mesaj atmak neden yazmıyorsun ayrılmak istiyorsun yazmak yerine günaydin,iyi geceler mesajlarıyla yetinebilirdiniz. Ve telefondan sorunlar cözülmez yüzyüze gelmeniz lazımdı. Bence bir süre sakin kalın. Yazmayın,aramayın sormayın. O yazarsa da görüntülü konuşmayı teklif edin.
Tam tersi, arkadaşlar araya girince o zaman bana bi mesaj bile yazardı öyle olsaydı onu suçlamasınlar diye. Çekingen biri asla değil, herşeyi açık açık söyler, arkadaş hatırı için benimle görüşmek istemesine gerek yok çünkü arkadaşı beni tanımıyor, hani benim hatırımı güdecek biri değil. Hem bana söylemese bile arkadaşına siz yasemingillere uygun bi dille söyleyin, görüşmek istemiyorum diyebilecek biri. Ama son cümlenize katılıyorum, isteyen her türlü gelir, gelemese arar, aramasa yazar.Sizden hoşlanmıyor. Galiba arkadaşlarınız aracı olduğu için kendini görüşmek zorunda hissediyor. Istemedigi için de erteliyor. Isteyen insan her türlü gelirdi, arardı, merak ederdi.
Haklisiniz ama bundan sonra yapacağınız en güzel şey tepkisiz kalıp onun size gelmesini beklemekZaten bende öyle yaptım ilk zaman. Günaydın, nasılsın, müsaitsen konuşalım vs vs. Ben burda ayrıntıyla anlatamadım konu o zaman gereksiz uzun ve sıkıcı oluyor. Ama günlerdir böyle davranmasının sonucunda dedim ayrılmak istiyorsan söyle diye. Elbette hatalarım olmuştur ona katılıyorum ama mesajlarımı okumaması, cevap vermemesi beni sinirlendiren.
Aynen öyle yapıyorum. Gelmesini beklemekten ziyade konuşmak isterdim son kez olsun. Devam etmesek bile bi konuşma yapmak beni rahatlatırdı gibime geliyor. Hiç bişey yapmıyorum şuan, zaten dediğiniz gibi mesaj bile yazmak istemiyorum, yazmasını da istemiyorum, iletişime geçecekse ya telefonla ya yüz yüze isterim :)Haklisiniz ama bundan sonra yapacağınız en güzel şey tepkisiz kalıp onun size gelmesini beklemek
Haklısınız, çok mesaj attım bunun farkındayım, bana cevap ver, neden yazmıyorsun, niye böyle yapıyorsun tarzı mesajlar olmasa da of bi sus demiş bile olabilir içinden ki davranışları onu gösteriyor. Bekle dediğinde ben sorunları olduğunu bilmiyordum, ben bi sorunmu var dedikten sonra bekle deyince, hani neyi beklemem gerek diye ona sinirlendim. Nasılsınız beyfendi mesajı da, sorunlarını bilmedendi. Bi önceki akşam gayet normal konuşunca ben hepsini unutup normal bi şekilde devam ediyoruz diye yazdım, sonrasında düzelttim hatta onu iğnelediğimi düşünmesin diye. Arkadaşlar benden habersiz gidip konuşmuşlar, bizim iyiliğimiz için, çünkü çok yakıştırıyorlardı, onun da benimde mutlu olduğumuzu biliyorlardı. Bana kalsa bende istemezdim onların devreye girmesini, çünkü koskoca insanlar kendi iletişimini kendisi kurması lazımBekle deyince donüp kendi işinize bakin İnanın zor degil ya.Ayrilmak istiyorsan söyle tarzindaki mesajların hiç anlami yok.Arkadaslariniz niye konusuyor o da dogru degil.Bir de akli basinda birine benziyosunuz ,sikmam demişsiniz ama cok mesaj atmışsiniz.Dısardan bakinca daha net görüluyor.Nasilsiniz beyefendi bana da iğneleyici geldi.Yanlis anlamasi normal.