Ne istediğini anlamıyorum

Evet beni elinin altında gördüğü kesin. Gerçekten çok mantıklı, ben bunu düşünmedim yada düşünmem istemedim belki de, insan olayın içindeyken görmüyor görmek istemiyor sanırım

Bende onu diyorum, bazıları sizde sıkboğaz etmişsiniz yazmış ama ben onun sıkıntıları olduğunu bilemem ki, bekle benim sorunlarım var yazsa bitti zaten ama sadece bekle nedir, neyi bekleyeceğim deyince sinirlenmeler falan

Bakın. İlişkiniz şöyle y harfi sizsiniz. O da c harfi
Y: neden bunu dedin?
C:sen beni yanlış anladın
Y: neyi yanlış anladım?
C: işte beni boğma. Çok meşgulüm
Y:tamam işin bitince yazarsin
C: tamam.
5 gün sonra
C:neden bana yazmadın neden beni aramadın?
Y: işim var dedin. Rahatsız etmek istemedim.
C: ben senin için değersiz miyim?
Y:hayır özür dilerim uzatmayalım.
C:tamam sen beni bekle işim bitsin
5 gun sonra
C:bekle beni

Yanlışsam yanlışin var diyin

Siz her yoruma takılmayın. Her üyenin yorumu tabiki farklı. Sizde ben bunu yaptım, ben bunu yapmadım, aa evet böyle olmuştu, hayır böyle olmadı diyerek özelestiri yaparsınız ve Mantıklı gördüklerinize cevap verirsiniz

bu kadar güzel özetleyemezdim sanırım, gülümsettiniz beni teşekkür ederim :) aynen öyle oldu gerçekten

Doğru aslında, sonuçta beni tanıyanlara bile kendimi ifade edememişsem, tanımayanlar hakkımda yanlış düşününce o kadar alıngan olmamak gerek

bu kadar güzel özetleyemezdim sanırım, gülümsettiniz beni teşekkür ederim :) aynen öyle oldu gerçekten
Bazı şeyleri net görmeniz için üşenmedim vallahi tek tek yazdım :) sizin de elbette hatalarınız vardır. Fazla yumuşak, fazla iyi, fazla merhametli, fazla sevecen olmak her ne kadar hata olarak gorunmese de bunlarda hata ve ilişkiyi yıpratan duygular. Gerektiği yerde sert çıkacaksınız, hesap soracaksınız, cevap vermesini isteyeceksiniz. Eminim siz iyi bir insansınız. Karşınızdaki kişiden de bunu bekliyorsunuz ama o kişi sizin gibi değil, ona vakit ayırmaya değmez

Teşekkür ederim, hem yorumlarınız için, hemde güzel sözleriniz için. Haklısınız, ben gerektiği yerde sert çıkan biri değilim, genelde kendimi geri çeker içime atarım, sanırım yanlış yapıyorum

Çok net sizi önemsemiyor ancak bir taraftan da el altında bulunun istiyor. Ayrıca “bekle” nedir yahu. En kötü “çok yoğunum sonra yazacağım” de. Bir insan ne kadar donanımlı ve kendine saygılı ise, karşısındaki ile kurduğu diyaloga da o oranda özen gösteriyor.

Kaldı ki; sizinle konuşmak isteyen insanın bahanesi olmaz. En azından “yoğundum” durumu bu denli süreklilik arz etmez. Nacizane tavsiyem; havadaki toza bile trip atma potansiyeli olan bu adama bu kadar anlam yükleyip, şımartmayın. Salın gitsin.

Onun yazdığı başkası vardır
Söylediklerinin hepsi bahane sizde boşuna düşünmeyin 2 dk cvp vazmak zormu diye

Aynen öyle, bekle yoğunum sana döneceğim dese ve günler sürse bile önemli değil ama bekle deyip neyi bekleyeceğimi bilmeden bide üste çıkması beni şaşırttı açıkçası

Engelleyeyim mi? O konuda emin olamadım, bak hala beni önemsiyor gibi düşünmesin ki aslında yalan değil, bi açıklama bekliyordum bugüne kadar
Açıklama yapmak isteyen emin ol yapar engellemek karşındaki insanı önemsediğini değil tam tersi seninle konuşmak istemiyorum muhatap olmak istemiyorum kısaca ittir demektir en azından yedek te olmadığını gösterir hemde şok etkisi yaratırsın ayrıca karşındaki kişi çok nazlı işin gücün yok onumu nazlicaksin seven erkek emin ol konuşmayı asla kesmez sürekli fırsat yaratır artı eşim 2 ayda kıydı nikahı

Bende öyle düşünüyorum, o baştaki ilgisinin bir anda kesilmesinin başka bi açıklaması olamaz, yedekte biri olduğuna bende ikna oldum açıkcası. Kendisi hiç naz seven biri değil ama yapmaya gelince iyi yapıyormus onu görmüş oldum

Gayet normal ve gereğinden fazla insanca davranmışsınız

Adam bilmece gibi konuşuyor demişsiniz haklısınız yani "bekle" demiş o ne demek ki? Adamın ne yapmaya çalıştığını ben de anlayamadım. Güzel giden bir ilişkide durduk yere yazmıyor aramıyor sormuyor sonra siz diyorsunuz ki ayrılmak istiyorsan açıkça söyle eeee sizin yerinizde kim olsa aynısını düşünür ??

Eşşek kadar bir adam bekle mekle yazacağına düzgünce konuşamıyor mu? Bence numarasını silin bir daha da arayıp sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…