Ne istediğini anlamıyorum

Merhaba kızlar,
forumu ara ara takip ederim ama üye olup soru sormak hiç aklıma gelmemişti nasip bugüneymiş. Ben 3 ay önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Bikaç buluşmadan sonra birbirimizden çok hoşlandık ve acele etmeden birbirimizi tanımaya karar verdik. Hem samimi hem seviyeli bi ilişkimiz var. Birlikte bi gelecek kurma niyetindeyiz ama tabiki ilişki çok yeni olduğundan plan yapmıyoruz. İkimizde çalışan ve 30 lu yaşların üstündeyiz.
Buraya kadar herşey güzel.
En son bundan 3-4 hafta öncesinde buluşma ayarladık ama son anda onun bi sıkıntısı çıktığı için iptal etmek zorunda kaldık. Çok yoğun çalıştığı için ondan başka bi teklif gelmedi, bende açıkcası bu korona davası yüzünden buluşma teklif etmedim. O günden beridir de, çok mesafeli, çok sinirli, herşeyi yanlış anlayan biri oldu çıktı. Bende sıkboğaz etmek istemesem de, arada sitem ediyordum, çünkü en son iptal edilen buluşma günü bi tartışma yaşadık ama sonrasında ben geri adım attım, genelde orta yolu bulma taraftarı bi insan olduğumdan ve haklı olsam da yanlış çıkış yaptığımdan dolayı özür diledim. Ondan sonraki günlerde konuşmadık, bende yoğun olduğundan sıkboğaz etmedim, çünkü son yazdığım bütün güzel mesajları hep yanlış tarafa çekti. Ben 3-4 gün yazmamaya başladım, kafasını toparlasın diye, bu kez bana sitem etti, ben senin için bu kadarmıyım, bide bana diyorsun kendin hiç aramıyorsun diye. Ki önceki arama ve mesajlarıma dönmeyen kendisi ve tabiki bunu ona hatırlattım, sonra aradı herzamanki gibi güzelce konuşup kapattık.
Ben tabi neden günlerdir böylesin vs diye hiç sormadım, konuştuk ve ben olanları unuttum. Ertesi gün nasılsınız beyefendi dediğim icin tersledi, beni yazdığıma pişman etti. Sanırım ona sitem ettiğimi düşündü, ben açıklama yaptım ama mesajlarıma cevap dahi vermedi, en son yarın görüşelim şuan çok gerginim, seni kırmak istemiyorum yazmış. Benimle ilgisi varmı diye sordum hayır tabiki dedi. Neyse ben yine dayanamadım ve 2-3 gün bekleyip, günlerdir bu davranışlarını anlayamadığımı, sıkıntısı varsa söylemesini, desteğe ihtiyacı varsa çekinmemesini söyledim, sadece bekle yazmış. Böyle bilmece gibi konuşmalara gerçekten çok sinir olurum ve birgün sonra eğer görüşmek istemiyorsa bunu söylemesinin yeterli olduğunu yazdım. Kısa kesmeye çalışıyorum ama mesajlarım gerçekten hep olumlu mesajlardı ve yerimde kim olsa öyle anlardı bu davranışları. İstemese bile onun kötü biri olmadığını, sadece ayrılmaksa niyeti bunu güzelce yapabileceğimizi falan yazdım. Yazık olmuş yanlış anlamışsın beni yazmış, haklı olabilirsin, yanlış anladıysam kusura bakma yazdım ve ondan sonraki yazdığım mesajlara da cevap vermedi. Bi ara sonra yazacağım çok yoğunum yazdı sadece ama sonra bidaha cevap vermedi. Ortak arkadaşlarımda benden habersiz gidip onunla konuşmuş, eğer niyeti görüşmemekse bana böyle davranmasının yanlış olduğunu söylemişler, oda ne ayrılmak istemesi diye karşı çıkıp, işyerinde yaşadığı maddi manevi sıkıntılar ve ailevi bazı sıkıntıları olduğunu, olayın benimle hiçbir alakası olmadığını, kafasını toparlaması gerektiğini falan söylemiş. Ama hala kaç gün olmasına rağmen sen beni yanlış anladın, sıkıntılarımı çözer çözmez sana döneceğim minvalinde bi mesaj bile yazmadı. Koskoca insanlarız, iletişim olmadan kimse kimsenin ne yaşadığını ne düşündüğünü bilemez. Ben genelde haklı taraf olsam da, zamansız ve yersiz çıkışlar yapabiliyorum ama karşındakini ne kırarım ne de sıkarım. Sürekli ilgi bekleyen, o erkek o yapacak diyen, cevap alamayınca sıkboğaz edip sinirlenen ve sinir eden biri değilim. Her türlü alternatifi sunmama rağmen, bi mesaj yazması bu kadar zormu gerçekten? Üstelik ben 2 saat mesajlaşmaktansa, 2 dk konuşmayı yeğlerim, ses kaydı bile atsa olur 5 saniye sürmez heralde bunu söylemek! Ölüm kalım olur ailesinden, o zaman anlarım ama onun dışında ne gibi bi sıkıntı bana iki kelimelik bir mesajı çok görüyor onu anlamıyorum. Ne istiyor, benden bi adımmı bekliyor (ki gerçekten yeteri kadar attığımı düşünüyorum). Sonuçta o bensiz ben onsuz yapamayız diye bişey yok ama bi tartışma vb olmadan olayın bu noktaya gelmesine üzülmedim desem yalan olur, üstelik çok iyi anlaşırken. Ben yazmıyorum ona tabiki, numaramı falan da silmemiş ama ben sanırım onunkini silmeliyim artık, siz ne dersiniz?
Önemli olan sen değilsin demekki hayatında evlenen bu böyle devam eder iki dakika insanın vakti olmaz mı yalan onun sana vakti yoksa senin hiç olmasin sal ipini gitsin yolla hiçte üzülme

Teşekkür ederim, hem yorumlarınız için, hemde güzel sözleriniz için. Haklısınız, ben gerektiği yerde sert çıkan biri değilim, genelde kendimi geri çeker içime atarım, sanırım yanlış yapıyorum

Türk erkeklerine insanlık, güzel güzel konuşma, anlaşma yaramıyor. Karşı tarafın poposu kalkıyor. Size de öyle olmuş bence

Bende öyle düşünüyorum, o baştaki ilgisinin bir anda kesilmesinin başka bi açıklaması olamaz, yedekte biri olduğuna bende ikna oldum açıkcası. Kendisi hiç naz seven biri değil ama yapmaya gelince iyi yapıyormus onu görmüş oldum
Zamanızi ve aklınızı duygularını değmeyen biri için harcamayın kısa bir not erkekler ağızlarına s..... Kadınları seviyorlar fekadar iyi kadınları kullanıyorlar

Gayet normal ve gereğinden fazla insanca davranmışsınız

Adam bilmece gibi konuşuyor demişsiniz haklısınız yani "bekle" demiş o ne demek ki? Adamın ne yapmaya çalıştığını ben de anlayamadım. Güzel giden bir ilişkide durduk yere yazmıyor aramıyor sormuyor sonra siz diyorsunuz ki ayrılmak istiyorsan açıkça söyle eeee sizin yerinizde kim olsa aynısını düşünür ??

Eşşek kadar bir adam bekle mekle yazacağına düzgünce konuşamıyor mu? Bence numarasını silin bir daha da arayıp sormayın
Sanırım öyle yapacağım bende. Anlamıyorum bu erkekleri, sıkan, trip atan, kıskançlık yapan kadınlardan kaçarlar ama öyle olmayan kadınlara da aynı davranıyorlar. Bitane düzgün bi insan evladı yokmu cidden ya! Yüzüme söylenen seni sevmiyorum lafı beni en fazla 3 gün üzer, ama böyle davrandılarmı daha çok üzülüyorum

Önemli olan sen değilsin demekki hayatında evlenen bu böyle devam eder iki dakika insanın vakti olmaz mı yalan onun sana vakti yoksa senin hiç olmasin sal ipini gitsin yolla hiçte üzülme
Benim önemsiz olduğum kesin ama bunu bile bana söylesin isterdim. Arkadaşlara başla konuşup bana başka davranması çok tuhaf

Sanırım öyle yapacağım bende. Anlamıyorum bu erkekleri, sıkan, trip atan, kıskançlık yapan kadınlardan kaçarlar ama öyle olmayan kadınlara da aynı davranıyorlar. Bitane düzgün bi insan evladı yokmu cidden ya! Yüzüme söylenen seni sevmiyorum lafı beni en fazla 3 gün üzer, ama böyle davrandılarmı daha çok üzülüyorum

Valla ben de gecende benzer bir konuya benzer bir mesaj yazdim, benzeri basima geldi. Yani hala da karsidaki adam ne dusundu, niye boyle yapti bilmiyorum gercekten fikrim yok. Her sey guzel giderken adam bana durduk yere sen de evlilik kriter listeme %100 uymuyorsun dedi. :olamaz: Ben de niye boyle yapti hala da anlayamadim. Sizin adami zaten hic anlayamadim. Olgun yastasin, isin gucun var, maddiyatin var, aklin basinda ya istiyorsundur karsidakini ya istemiyorsundur diye dusunuyorum. Duzgun erkek yok galiba hepsi bir garip.

Valla ben de gecende benzer bir konuya benzer bir mesaj yazdim, benzeri basima geldi. Yani hala da karsidaki adam ne dusundu, niye boyle yapti bilmiyorum gercekten fikrim yok. Her sey guzel giderken adam bana durduk yere sen de evlilik kriter listeme %100 uymuyorsun dedi. :olamaz: Ben de niye boyle yapti hala da anlayamadim. Sizin adami zaten hic anlayamadim. Olgun yastasin, isin gucun var, maddiyatin var, aklin basinda ya istiyorsundur karsidakini ya istemiyorsundur diye dusunuyorum. Duzgun erkek yok galiba hepsi bir garip.
Adam gibi adam, yok nerde adam, yada bize rastgelmez diye Laranın şarkısıyla isyan etmek istiyorum erkeklere. Bende öyle düşünüyorum, istemiyorsan söylersin, ne istiyorsan beklentin neyse söylersin, bilmece gibi konuşan insanlara oldum olası gıcık olurum. Seninki de ayrı tuhafmış, o ne demek ya, kriter listeme uymuyorsun! Haspama bak sanki şehzade! Bu erkekler kendilerini ne sanıyor diyeceğim ama sanırım onları şımartan yine biziz. Afedersin alışmadık g.tte don durmaz derler, başka bi üyenin yazdığı gibi, erkekler ağzına eden kadınlardan hoşlanıyor :KK43: bidaha aradımı peki p konuşmadan sonra?

Ben bu hikayeyi çok gördüm. Üzgünüm ama sizi cepte görüyor. Arkadaşınıza söylediği şeyin size geleceğini biliyor. Yani diyor ki sen bir bekle, keyfim isterse yazarım. Numarasını falan silmeyin, ama sizde yazmayın. Dayanamıyorsanız gerekirse watsapı kaldırın bir süre , size ulaşmak isterse watsap olmasa da ulaşır, arar vs zaten. Maalesef bazıları biraz ilgi görünce şımarıyor, evlenseniz de karakteri oturmamış bu adamı sürekli pışpışlamak zorunda kalırsınız. Ayrıca dersinizi aldınız bundan böyle haksızken özür dilemeyin, bence haklıyken de özür dilemeyin, yuvarlak cümleler kurun, özür dilemekten anlayan bir erkek henüz görmedim maalesef 🙄

detayları paylaşmak için ilişkiniz yeni olabilir ama siz açıkça sormuşsunuz, değer veren biri en azından şu şu konularda biraz sıkıntım var diyerek merak giderebilir.
ayrıca bu tutumu ilişkiniz ilerlediğinde de her sorunlu zamanda kendi içine kaçacağını gösterir bana göre.
muhtemelen kavga ettiğinizde de bu şekilde içine kapanacak.
bence çok katlanılabilir birşey değil

Adam gibi adam, yok nerde adam, yada bize rastgelmez diye Laranın şarkısıyla isyan etmek istiyorum erkeklere. Bende öyle düşünüyorum, istemiyorsan söylersin, ne istiyorsan beklentin neyse söylersin, bilmece gibi konuşan insanlara oldum olası gıcık olurum. Seninki de ayrı tuhafmış, o ne demek ya, kriter listeme uymuyorsun! Haspama bak sanki şehzade! Bu erkekler kendilerini ne sanıyor diyeceğim ama sanırım onları şımartan yine biziz. Afedersin alışmadık g.tte don durmaz derler, başka bi üyenin yazdığı gibi, erkekler ağzına eden kadınlardan hoşlanıyor :KK43: bidaha aradımı peki p konuşmadan sonra?

Valla bende durum daha acaip oldu.
Böyle dedi haspa ben de tepki verince ben ne dedim ki dedi. Sonra ipler koptu ben madem istemiyorsun peki dedim.

Bu olaydan 2 gün sonra kandilimi kutlamış. ben de teşekkür ederim senin de yazdım geçtim. Birkaç gün daha sonra mesaj attı konuşmaya tekrar başladık. Bütün gün normal konuştuk hatta. Ertesi gün barıştık sanaraktan aradım , pazar günü akşam 5ti. Açtı ama soğuk, uzak dedi ki şimdi işim var çalışıyorum. Yani pazar akşamı kim çalışsın Allah aşkına. Bende de jeton düşmedi şaşırdım mı artık. Peki işin bitince ararsın o zaman dedim. Ararım ama çok konuşamam dedi. Naza bak manyak mı ne .... ben de numarasını sildim. Gece 11de aramış ben de duştaydım duymadım. geri aradım ama duymadı. Bu kadar. Burda kaldı. Neden bu şekilde davrandı fikrim yok. Hem bana abuk subuk konuştu, hem ayrılcaz triplerine girdi üstüne ben arayınca konuşamam dedi. Şöyle diyen biriyle hayatta bir daha konuşmam sanırım. Sildim gitti

Böyle dedi haspa ben de tepki verince ben ne dedim ki dedi. Sonra ipler koptu ben madem istemiyorsun peki dedim.

Bu olaydan 2 gün sonra kandilimi kutlamış. ben de teşekkür ederim senin de yazdım geçtim. Birkaç gün daha sonra mesaj attı konuşmaya tekrar başladık. Bütün gün normal konuştuk hatta. Ertesi gün barıştık sanaraktan aradım , pazar günü akşam 5ti. Açtı ama soğuk, uzak dedi ki şimdi işim var çalışıyorum. Yani pazar akşamı kim çalışsın Allah aşkına. Bende de jeton düşmedi şaşırdım mı artık. Peki işin bitince ararsın o zaman dedim. Ararım ama çok konuşamam dedi. Naza bak manyak mı ne .... ben de numarasını sildim. Gece 11de aramış ben de duştaydım duymadım. geri aradım ama duymadı. Bu kadar. Burda kaldı. Neden bu şekilde davrandı fikrim yok. Hem bana abuk subuk konuştu, hem ayrılcaz triplerine girdi üstüne ben arayınca konuşamam dedi. Şöyle diyen biriyle hayatta bir daha konuşmam sanırım. Sildim gitti
Cherryciğim Avrupa’dasın sanırım. Bize oralardan İtalyan bulsan olur mu?💖 En azından yakışıklı olurlar da kahırlarını çekmeye değer bir şey olur belki 🙄

Ben bu hikayeyi çok gördüm. Üzgünüm ama sizi cepte görüyor. Arkadaşınıza söylediği şeyin size geleceğini biliyor. Yani diyor ki sen bir bekle, keyfim isterse yazarım. Numarasını falan silmeyin, ama sizde yazmayın. Dayanamıyorsanız gerekirse watsapı kaldırın bir süre , size ulaşmak isterse watsap olmasa da ulaşır, arar vs zaten. Maalesef bazıları biraz ilgi görünce şımarıyor, evlenseniz de karakteri oturmamış bu adamı sürekli pışpışlamak zorunda kalırsınız. Ayrıca dersinizi aldınız bundan böyle haksızken özür dilemeyin, bence haklıyken de özür dilemeyin, yuvarlak cümleler kurun, özür dilemekten anlayan bir erkek henüz görmedim maalesef 🙄
Yok dayanırım dayanamayacak bişey yok, benim maksadım aslında herşey eskisi gibi olsun yeniden bir arada olalım değil ki, sadece ne istiyorsa onu söylesin. Beni cepte gördüğünü bu kadar ayrıntı vermeden anladınız ya helal olsun, gerçekten öyle olduğuna o kadar eminim ki, çünkü ben ona benim icin değerli olduğunu ve sıkıntısı varsa paylaşmasını, gerekirse anlatmadan bekleyeceğimi söyledim, tabiki cepteyim, ah salak ben! Erkekler gerçekten iyilikten zerre anlamıyorlar

detayları paylaşmak için ilişkiniz yeni olabilir ama siz açıkça sormuşsunuz, değer veren biri en azından şu şu konularda biraz sıkıntım var diyerek merak giderebilir.
ayrıca bu tutumu ilişkiniz ilerlediğinde de her sorunlu zamanda kendi içine kaçacağını gösterir bana göre.
muhtemelen kavga ettiğinizde de bu şekilde içine kapanacak.
bence çok katlanılabilir birşey değil
Bende zaten derdi neyse söylesinden ziyade derdimi var bilmediğim için onu söylesin istedim çünkü durduk yer böyle davranmaya başladığı icin ben ne olduğunu pek anlayamadım

Aynı fabrikanın ürünleri mi bunlar ya, bize defolu olanlarımı kaktırmaya çalışıyorlar ne yapıyorlar :) ne düşünüyorlar sanırım biliyor musun, ya bunlar çok iyi çok özverili hatunlar, e giderleri de var, ben bunu kaybetmeyeyim ama onsuzda olabilir, hatta bu bana yüz verdiyse ben bundan daha iyisini bulabilirim diye kendilerini yeniden keşfediyorlar galiba. Çünkü başka bi açıklama bulamıyorum. Fiziksel olarak, karakter ve düşünce yapısı olarak bana hayran olan bi adamın anında böyle davranmasını anlayamıyorum

Gecinmesi zor biri. Ömür boyu boyle öküz altinda buzagi arayacak, sorunlar konusarak cozulmeyecek, triplenip duracaksa bu sizi cok yipratir

X