- 13 Temmuz 2018
- 1.789
- 3.635
- 35
-
- Konu Sahibi yasemingiller
Böyle lüzumsuz girizgahlar yapmayın. Kendinizi "değerlendirmeye" sunar gibi. Bitince anlaşılıyor, çok da söze gerek yok; sizin ki çoktan bitmiş mesela. .. ama siz ipini salmadiginiz için, adam başka seçenekleri de degerlendiriyor aynı anda bence. Onlar olmazsa geri dönecek.Zaten artık yazmam bu saatten sonra. Hayatımda en sevmediğim şey iletişimsizlik ki ben bunu tanıştığım gün söylerim. Birgün benden soğusan bile bunu yüzüme söyle, mesajla söyle ama söyle isterim demiştim
Olabilir sonuçta çok tanımıyorum, kimse için öyle yapmaz diyemem, yapar. Ama bu durumda ben zaten hayatından çıkmam bu kadae kolayken, üstelik çirkefleşmeden güzelce ayrılmak varken, beni sanki kaybetmek istemiyor gibi konuşuyor arkadaşlara onu anlamıyorumKusura bakmayın ama bu adamın görüştüğü ciddi yada değil birileri var. Ayrıca size ilgi göstermesi gerekirken göstermiyosa başkasına gösteriyordu. Burda kaç defa dedim başkası vardır dikkat et diye. Sonra aldatıldım diye konu açıyorlar. Bu adam saçma garip dengesiz biri. Size gelince sinir bozucu davranıp, ilgi bekleyip, bekleten o. Ama suçlu sizsiniz. Mantıklı mı?
Klasik elinin altında birini tutmak istiyor. Neden inanacaksıniz ki? Sizi ilgilendiren kısmı size nasıl davrandığı size ne hissettirdigidir. Arkadaşlarınıza yaseminin aşkından ölüyorum dese inanacak misiniz?Olabilir sonuçta çok tanımıyorum, kimse için öyle yapmaz diyemem, yapar. Ama bu durumda ben zaten hayatından çıkmam bu kadae kolayken, üstelik çirkefleşmeden güzelce ayrılmak varken, beni sanki kaybetmek istemiyor gibi konuşuyor arkadaşlara onu anlamıyorum
Ben anlatamadım sanırım, bana anlatsın demedim. Ben zaten nefes alsın diye kaç gün görüşmedim en son kendisi bana neden yazmıyorsun tarzında mesaj yazdı, sitem etti. Sonra 2 gün sonra böyle davranmaya başladı bi anda. O gün görüştüğümüzde bana sıkıntılı olduğunu söylemedi ki, ben nerden bileyimYazdıklarınız kadarıyla yorumum;
Biraz nefes alsanız, aldırsanız n'olur?Empati yapsanız biraz.. Her anlamda kriz var şu an. Adamın işi ilgili sıkıntıları var demek ki.. Bana anlatsın diyorsunuz da anlatsa anlayacak mısınız acaba? Bence hayır..
Ayrılıp konuşma kısmı medeni insanlarda oluyor. Burda çoğu kişinin şahit olduğu, yaşadığı ayrılma süreci ise önce ilgisiz davran, sonra seni o terketsin olarak gerçekleşiyor. Sizinkiyle ne kadar benzer değil mi?Olabilir sonuçta çok tanımıyorum, kimse için öyle yapmaz diyemem, yapar. Ama bu durumda ben zaten hayatından çıkmam bu kadae kolayken, üstelik çirkefleşmeden güzelce ayrılmak varken, beni sanki kaybetmek istemiyor gibi konuşuyor arkadaşlara onu anlamıyorum
aynısını bende düşündüm.adam sanki iki kişi arasında kalmış ve büyük ihtimal karşı tarafa yoğunlaşmış gibi geldiKusura bakmayın ama bu adamın görüştüğü ciddi yada değil birileri var. Ayrıca size ilgi göstermesi gerekirken göstermiyosa başkasına gösteriyordu. Burda kaç defa dedim başkası vardır dikkat et diye. Sonra aldatıldım diye konu açıyorlar. Bu adam saçma garip dengesiz biri. Size gelince sinir bozucu davranıp, ilgi bekleyip, bekleten o. Ama suçlu sizsiniz. Mantıklı mı?
Evet bak bu mantıklı bi düşünce. Başkası var ama benden iyisini bulursa ortaya çıkar. Benimle karşılaştırıp ona göre yol çizecek. Buna katılıyorum, aklıma gelmemişti açıkcasıBöyle lüzumsuz girizgahlar yapmayın. Kendinizi "değerlendirmeye" sunar gibi. Bitince anlaşılıyor, çok da söze gerek yok; sizin ki çoktan bitmiş mesela. .. ama siz ipini salmadiginiz için, adam başka seçenekleri de degerlendiriyor aynı anda bence. Onlar olmazsa geri dönecek.
Haklısınız, sözlerden çok icraat önemli. Tabi ki inanmayacağım ama koskoca adamın böyle davranması tuhaf açıkcasıKlasik elinin altında birini tutmak istiyor. Neden inanacaksıniz ki? Sizi ilgilendiren kısmı size nasıl davrandığı size ne hissettirdigidir. Arkadaşlarınıza yaseminin aşkından ölüyorum dese inanacak misiniz?
O yüzden buraya yazmak istedim zaten. İlgisiz davran, o ayrılsın kısmını tahmin ettiğim içinde ondan ayrılmak istedim ama onuda kabul etmiyor, yani benim çok yanlış anladığımı söylüyorAyrılıp konuşma kısmı medeni insanlarda oluyor. Burda çoğu kişinin şahit olduğu, yaşadığı ayrılma süreci ise önce ilgisiz davran, sonra seni o terketsin olarak gerçekleşiyor. Sizinkiyle ne kadar benzer değil mi?
İnanın kadınlar hissediyor anlıyor ama ona konduramiyor. Aldatılmayi da kendine yakistiramiyor. Bence de karşı taraf baya baskınaynısını bende düşündüm.adam sanki iki kişi arasında kalmış ve büyük ihtimal karşı tarafa yoğunlaşmış gibi geldi
Sen beni yanlış anladın yok şöyle böyle oldu yok benim dünyayı kurtarma planım vardı ondan bekle dedim. Yok böyle birsey hanımefendi. Hicbirsey yazmayın. Ararsa sorarsa ben böyle bir ilişki istemiyorum. Sana başarılar dilerim. Bu kadar. Açıklama yok uzatmak yok. Dinlemek hak vermek yok. Bu bile fazla bence.O yüzden buraya yazmak istedim zaten. İlgisiz davran, o ayrılsın kısmını tahmin ettiğim içinde ondan ayrılmak istedim ama onuda kabul etmiyor, yani benim çok yanlış anladığımı söylüyor
Ben de onun aşkından ölmüyorum ama bu durumda tamam yasemingiller, madem öyle bitirelim diye bi girişimde bulunmuyor ki. Karşı taraf baskınsa çoktan benimle bağlantısını kesmek istemez mi?İnanın kadınlar hissediyor anlıyor ama ona konduramiyor. Aldatılmayi da kendine yakistiramiyor. Bence de karşı taraf baya baskın
ben olsam daha yazmazdım silerdim numarasını.yaş 30u geçmiş çoluk çocuk işleri bunlar.lise çağı gibi.İnanın kadınlar hissediyor anlıyor ama ona konduramiyor. Aldatılmayi da kendine yakistiramiyor. Bence de karşı taraf baya baskın
Onun olup olmayacağını bilmiyor belki hala ikna etmeye çalışıyor. Ama siz elinin altındasınız. Size bekleme süresi sona erdi devam edelim diyebilir ve siz ciddi ciddi devam edebilirsiniz. Yada sevgiliniz olmuyor ayrılalım diyecek kadar büyümemişBen de onun aşkından ölmüyorum ama bu durumda tamam yasemingiller, madem öyle bitirelim diye bi girişimde bulunmuyor ki. Karşı taraf baskınsa çoktan benimle bağlantısını kesmek istemez mi?
Sorun bide yanlış anladığımı söylüyor ama başka bi açıklaması yok, sadece yanlış anladın, tek dediği bu. Açıkcası arasın istiyorum sırf bunu söylemek için. Çünkü şuan arkadaşları da araya benim soktuğumu düşünüyor büyük ihtimalle, halbuki benim haberim yoktuSen beni yanlış anladın yok şöyle böyle oldu yok benim dünyayı kurtarma planım vardı ondan bekle dedim. Yok böyle birsey hanımefendi. Hicbirsey yazmayın. Ararsa sorarsa ben böyle bir ilişki istemiyorum. Sana başarılar dilerim. Bu kadar. Açıklama yok uzatmak yok. Dinlemek hak vermek yok. Bu bile fazla bence.
Çocuklarımı okula götüreceğim yaşta çoluk çocukla uğraşıyorum. Sanırım bende sileceğim artıkben olsam daha yazmazdım silerdim numarasını.yaş 30u geçmiş çoluk çocuk işleri bunlar.lise çağı gibi.
Bende. Bana bekle diyecek ama ne açıklama var ne bir tarih var ne bir adım var. Neyi beklediğimi bilmeden beyefendinin gönlü olsun da yazsın diye bekleyecem bir de. Almayım. Yeteri kadar sorunum var zaten bi de çocuk bakamamben olsam daha yazmazdım silerdim numarasını.yaş 30u geçmiş çoluk çocuk işleri bunlar.lise çağı gibi.